ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με αλλαγές η Α.Ε.Λ. στο Βόλο

* ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ, ΣΕΡΕΜΕΤ ΚΑΙ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ * ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2009 22:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
Μια μάχη ξεχασμένη από το... χρόνο (αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικές κατηγορίες) θα γίνει σήμερα στο Εθνικό στάδιο Βόλου στις 5 μ.μ., καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι η Α.Ε.Λ. με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του κυπέλλου Ελλάδας.
Το κύπελλου είναι ένας θεσμός όπου η Α.Ε.Λ. έχει ευνοϊκή παράδοση, καθώς έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο ενώ άλλες δύο φορές ήταν φιναλίστ. Μάλιστα, μετά το χθεσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Πανσερραϊκό ανοίγει η «όρεξη» περισσότερων ομάδων για διάκριση μέσω κυπέλλου, αλλά από την άλλη έστειλε και ένα μήνυμα ότι οι ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας δεν έχουν μεγάλες διαφορές από αυτές της Σούπερ Λίγκα και η λαρισινή ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλό της.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με τον αποκλεισμό των Λαρισαίων φιλάθλων από τα εισιτήρια, προσπαθεί να συσπειρώσει τους δικούς της οπαδούς, αλλά και να μην έχει βοήθεια η Α.Ε.Λ. στον αγώνα αυτό, αφού γνωρίζει ότι οι οπαδοί της λαρισινής ομάδας είναι η δύναμή της.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στους παίκτες πριν την προπόνηση, ζήτησε την πρόκριση, αλλά παράλληλα επισήμανε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος γιατί αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία (ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης πριν δύο χρόνια με την ομάδα του Θρασύβουλου στη Β’ Εθνική είχε αποκλείσει την Α.Ε.Λ. σε διπλά παιχνίδια...). Παράλληλα, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα στη Λάρισα («IMPERIAL») μίλησε για τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού Βόλου και τι πρέπει να προσέξει η λαρισινή ομάδα.
Στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει αλλαγές με δεδομένα κάποια προβλήματα τραυματισμών και κόπωσης που αντιμετωπίζουν ορισμένοι παίκτες και θέλει να τους έχει έτοιμους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη, στις 4.45 μ.μ., στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Δεν είναι τυχαίο ότι απέκλεισε τον Μάλαρτζ, ενώ απ’ ό,τι έδειξε στη χθεσινή προπόνηση δεν θα είναι στο βασικό σχήμα ο Βενετίδης και ο Ααράμπ (ο Βενετίδης απουσίαζε χθες από την προπόνηση).
Συγκεκριμένα με τη γνώριμη τακτική του το 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποίησε τον Σερεμέτ, στην άμυνα τους Τριποτσέρη (δεξιά), Νταμπίζα, Μελίσση, Μπουκουβάλα (αριστερά), Ρομέου, Ιγγλέσιας (επανέρχεται μετά από καρό στην αρχική ενδεκάδα), ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Σίμιτς, Μετίν και Τουάμα. Προωθημένος θα είναι λογικά ο Ντε Νίγκρις, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Κάσας.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουζουνίδης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης (δεν μπορούσε να υπολογίζει τον Παναγιώτη Κατσιαρό, που προσβλήθηκε από ίωση, και τον τιμωρημένο Αμπουχατζίρα), συμπεριελήφθησαν ακόμα οι Σωτηρίου, Ααράμπ, Βενετίδης, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Κυριακίδης, Μπαλής, Γιαννακόπουλος.
Ο τελευταίος μετά από αρκετό καιρό βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι στις προθέσεις του Ουζουνίδη να τον χρησιμοποιήσει ή τον πήρε για εγκλιματισμό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Μιχάλης Ντάκος, του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας για βοηθούς τους Ακρίβο Χ. και Παπαδόπουλο Δ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χατζής Γ., του Συνδέσμου Δυτ. Αττικής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass