ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Σωσίβιο… ο κόσμος για Γυμναστικό/Ολύμπια

ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2009 22:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
Αν υπήρξε μια ευχάριστη νότα στο Κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή το βράδυ στο παιχνίδι του Γυμναστικού/Ολύμπια με τον Παναθηναϊκό τότε αναμφισβήτητα αυτήν ήταν η παρουσία του κόσμου. Η νέα προσπάθεια στο λαρισινό μπάσκετ (που «βράχηκε» από τα νερά της οροφής του Κλειστού) δείχνει να αγκαλιάζεται από το κοινό της πόλης και μάλιστα θερμά. Πάνω από δύο χιλιάδες βρέθηκαν στο πρώτο ματς και είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι σύλλογοι φίλων τόσο του ΓΣΛ όσο και της Ολύμπια συνυπήρχαν στην κερκίδα κρεμώντας δίπλα - δίπλα τα πανό τους.
Καλή είναι και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου. Παρά το γεγονός πως όλη η κινητοποίηση άργησε να ξεκινήσει ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει.
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο Γυμναστικός/Ολύμπια ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό με μια… μετακόμιση. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν πως είναι πλέον ριψοκίνδυνο να προπονηθούν στο κλειστό της Νεάπολης και μετακόμισαν για λίγο σε αυτό του Αλκαζάρ.
Όσον αφορά στην περίπτωση του Κόμματου οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και το πιθανότερο είναι να επέλθει τελική συμφωνία. Άλλωστε ο Κουτσοκέρας όπως δήλωσε πρόσφατα ψάχνει για ένα τεσσάρι με συγκεκριμένες δυνατότητες και ο Λαρισαίος παίκτης τις διαθέτει.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Εν τω μεταξύ αγωνία υπάρχει όσον αφορά στα τηλεοπτικά του Γυμναστικού/Ολύμπια. Όσο δεν βρίσκεται λύση με την ΕΡΤ τόσο εντείνονται οι συζητήσεις με άλλο μέσο. Μέχρι να οριστούν και να αναλάβει η νέα διοίκηση, η ΕΡΤ δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση. Στη λαρισινή ομάδα μπορεί να περιμένουν τις εξελίξεις με την κρατική τηλεόραση ωστόσο υπάρχει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επέλθει συμφωνία με την Conn-x. Το συγκεκριμένο κανάλι έδειξε το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για τα επόμενα τρία χρόνια.
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΥΔΑΣ
Παρά τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει ο Σάκης Καρύδας όλα δείχνουν ότι θα προλάβει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με το Γυμναστικό/Ολύμπια.
Ο αρχηγός του Ηλυσιακού έχει υποστεί κάκωση στο χέρι αλλά ο Στέργιος Κουφός έχει ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ ότι αναμένεται να αγωνιστεί. Αυτό ισχύει και για τον 19χρονο Γιώργο Παπαδάκη που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Χθες εξάλλου ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής:
Σάββατο 31/10
ΠΑΟΚ 21:00 ΠΑΟΚ - Άρης Χριστοδούλου - Καρακατσούνης - Σταματόπουλος
Ιλισίων 17:00 Ηλυσιακός - Ολύμπια Λάρ. Αναστόπουλος - Αφεντουλίδης - Ψαριανός
Τρικάλων 16:00 Τρίκαλα 2000 - Κολοσσός Ρ. Σπυρίδωνος - Παπαπέτρου - Σώμος
Ν. Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος - ΑΕΚ Μουζάκης - Γκούμας - Μητσόπουλος
ΔΑΚ Καλαμίτσας 16:00 Καβάλα - Περιστέρι Γκόντας - Ταβουλαρέας - Μπήτης
Κυριακή 01/01
ΟΑΚΑ 17:00 Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος Τανατζής - Φούφης - Ανδρικόπουλος
ΣΕΦ 14:00 Ολυμπιακός - Μαρούσι Παπαδημητρίου - Σχινάς - Γεωργιάδης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass