ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ GP ΤΗΣ FORMULA-1 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ (08.00)

Στην pole position ο Ρόζμπεργκ

* Τρομερό ατύχημα του Κβίατ στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2015 9:19

Νωρίτερα κατά 36 δευτερόλεπτα ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Σουζούκα, λόγω του ατυχήματος που είχε ο πιλότος της Red Bull, Ντάνιελ Κβίατ. Το ατύχημα συνέβη στην Degner 2 με τον 21χρονο πιλότο να πατάει στο γρασίδι και να χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου του. Ακυβέρνητη η RΒ 11 έφερε μία τούμπα και έπεσε στα προστατευτικά της πίστας, με τον Ρώσο να βγαίνει χωρίς να τραυματιστεί. Η κινητοποίηση των ανθρώπων της πίστας ήταν άμεση και οι κόκκινες σημαίες έκαναν την εμφάνισή τους υποδηλώνοντας τη διακοπή της διαδικασίας.

Μεγάλος κερδισμένος από την οριστική διακοπή ήταν ο Nico Rosberg που εξασφάλισε τη δεύτερη φετινή του pole position στη σημερινή μάχη (8.00 π.μ., ΟΤΕ Sport 7 HD) στην πίστα της Σουζούκα. Ο Lewis Hamilton ήταν δεύτερος ολοκληρώνοντας έτσι το 10ο 1-2 της Mercedes σε κατατακτήριες δοκιμές φέτος.

Πίσω τους θα βρεθούν ο Valtteri Bottas με την Williams και ο Sebastian Vettel με την Ferrari, ενώ από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσουν ο Felipe Massa με τον Kimi Raikkonen. Ακολουθούν ο Daniel Ricciardo (Red Bull), o Romain Grosjean που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του χρόνου θα ηγηθεί των προσπαθειών της νεοσύστατης Haas Racing, ενώ την δεκάδα έκλεισαν ο Sergio Perez με τον Daniil Kvyat.

Για τη McLaren που αγωνίζεται εντός έδρας μιας και η πίστα ανήκει στην Honda τον βασικό τεχνικό συνεργάτη της, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, με τον Fernando Alonso να είναι 15ος και τον Jenson Button να βρίσκεται μια θέση πιο κάτω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass