ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.30 Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στη σέντρα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

* Πρεμιέρα με ντέρμπι για τον Τύρναβο που υποδέχεται τον Πιερικό * Τον νεοφώτιστο Αχέροντα Καναλακίου θα φιλοξενήσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης * Στο Μαρτίνο δοκιμάζεται ο Δωτιέας Αγιάς

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2015 8:18

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής άρχισε. Σήμερα στις 4.30 το απόγευμα ξεκινάει ένας απαιτητικότερος και πολύ πιο αμφίρροπος μαραθώνιος σε σχέση με την περσινή σεζόν, μετά τις αλλαγές που προχώρησε η ΕΠΟ και οι οποίες αφορούν κυρίως στην αύξηση του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων. Ειδικότερα στον 2ο όμιλο στον οποίο μετέχουν οι Λαρισαίοι εκπρόσωποι, την κατηγορία θα αποχαιρετίσουν οκτώ ομάδες από τις 17 που συνολικά θα λάβουν μέρος, δηλαδή σχεδόν οι μισές. Η μάχη ωστόσο θα είναι το ίδιο δυνατή και στην κορυφή καθώς μόνο μία ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Football League.

Ο Τύρναβος θα ξεκινήσει με ντέρμπι τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθώς θα φιλοξενήσει τον Πιερικό, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θα ξεκινήσει τη χρονιά εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Μαρτίνο με αντίπαλο τον τοπικό Οπούντιο.

Αναλυτικά:

Δύο από τα φαβορί του ομίλου θα διασταυρώσουν σήμερα στο γήπεδο Τυρνάβου τα ξίφη τους στη σημερινή πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος για τον Τύρναβο και τον Πιερικό που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη μάχη της κορυφής και θέλουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το δεξί.

«Έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητα, ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού γνωρίζοντας ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα παίξουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα» δήλωσε ο τεχνικός του Τυρνάβου Μίλτος Ζιάκας ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα στην οποία είχε θητεύσει-μεταξύ άλλων- την περσινή σεζόν.

«Έτυχε να είμαι πέρσι στον Πιερικό, αλλά θέλουμε με καλή εμφάνιση να φτάσουμε στη νίκη για να μας δώσει την ψυχολογία που χρειάζεται μία νεανική για τη συνέχεια πρωταθλήματος. Δεν έχουμε άγχος, είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε το στόχο μας» κατέληξε ο Μίλτος Ζιάκας ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι θα βρίσκονται οι Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Νασιάκος, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Μητσογιάννης, Μπαρούτας, Μπαξεβάνος, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Τσιρλίδης, Τσιάγκος και Λίταινας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μολιχιτούδης με βοηθούς τους κ. Μιχαηλίδη και Τυριακίδης (όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας).

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Η έδρα, την περσινή σεζόν, αποτέλεσε το δυνατό σημείο του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Κάτι ανάλογο θα επιχειρηθεί και φέτος αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στον νεοφώτιστο αλλά ενισχυμένο Αχέροντα Καναλακίου.

«Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Από κει και πέρα, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη, γι' αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί» σχολίασε από την πλευρά του ο τεχνικός του Οικονόμου, Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει άγχος. Προβληματιζόμαστε για το παιχνίδι αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετρά η ικανότητα, η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα. Άλλωστε όλοι οι αντίπαλοι παίζουν για να κερδίσουν. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας όπως πάντα το πράττει και να βοηθήσει την προσπάθεια των παιδιών».

Αγωνιστικά εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι τραυματίες Κωστόπουλος και Καραβασίλης, καθώς και ο τιμωρημένος (από το περσινό παιχνίδι με τον Γάζωρο) Γούπος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αγρόδημου. Έτσι στην αποστολή κλήθηκαν οι Νούσιας, Σιάτρας, Πρίφτης, Κορομηλάς, Καραγιάννης, Παπαγεωργίου, Μπαλής, Αγρόδημος, Καμπέρης, Καραγκούνης, Τόλιος, Βούζας, Μαχαίρας, Μαστοροδήμος, Τσάτσος, Σενκάι, Γκαμπέτας, Ζήσαρος, Καψιώχας, Παπαδήμος, Σακοράφας, Μάνικος και Δημητρέλης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Θεολόγου με βοηθούς τους κ. Δεμερτζή και Κεσίσογλου (όλοι της ΕΠΣ Πέλλας).

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Η φετινή χρονιά για την ομάδα της Αγιάς θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με πολύ μικρό μπάτζετ και παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν θα παλέψουν για την παραμονή μέσα από μία αξιοπρεπή πορεία. Η πρεμιέρα φέρνει τον Δωτιέα Αγιάς σε μία δυνατή έδρα όπως αυτή του Μαρτίνου στην οποία η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό που θέλουμε είναι να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ό,τι καταφέρουμε» δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο τραυματίας Μπαταβάνης και ο Σούλι του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Έτσι στη διάθεση του Γιάννη Αλεξούλη θα τεθούν οι Παϊτέρης Ι, Κόκκας, Τσακάλι, Γούτος, Παππάς, Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Παϊτέρης ΙΙ, Ιωαννίδης, Δαλαμπύρας, Κυρανούδης, Αλεξόπουλος, Ραμάι, Σελήνης, Καφούσιας και Παραφέστας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κάτοικος με βοηθούς τον κ. Κολιάκο και την κ. Δέτση (όλοι της ΕΠΣ Αθηνών).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (16.30) της πρεμιέρας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Φαρκαδόνα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ρήγας Φεραίος

Πύδνα Κίτρους – Θεσπρωτός

Οπούντιος Μαρτίνου – Δωτιέας Αγιάς

Οικονόμος Τσαριτσάνης –Αχέρων Καναλακίου

Τύρναβος – Πιερικός

Πύρασος – Νίκη Βόλου (γήπ. Φαρσάλων)

Φωκικός – Αιγινιακός

Ρεπό: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass