ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΑΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Προσγείωση τώρα…

* ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2009 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Η νίκη της ΕΑΛ επί του Πανελληνίου ήταν αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής. Αφού συνδυάστηκε όμως και με τη διάκριση της Γιούλας Δίρβα ως πολυτιμότερης παίκτριας της αγωνιστικής τότε δεν χωράει αμφιβολία. Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για τον τεχνικό της ομάδας, Αποστόλη Οικονόμου καθώς θα πρέπει ως το Σάββατο να ρίξει τους τόνους και να κόψει τον ενθουσιασμό: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με το Ανατόλια» εξηγεί στην «Ε» ο νεαρός προπονητής και συνεχίζει: «Είναι νεοφώτιστη ομάδα και θέλει τη νίκη ίσως περισσότερο και από εμάς. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να προσγειωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πάμε να παίξουμε σαν να μην έχουμε κερδίσει στην πρεμιέρα. Αυτό θα είναι το μυστικό μας».
Εν τω μεταξύ όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα της ομάδας η Αποστολία Νούσια δείχνει να επανέρχεται στην καλή της κατάσταση. Μπήκε στις προπονήσεις και αν συνεχίσει έτσι μέχρι την Παρασκευή τότε θα μπορεί να υπολογιστεί για το ματς με το Ανατόλια. Το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19.00 και χθες ανακοινώθηκαν τόσο το πρόγραμμα όσο και οι διαιτητές. Αυτό είναι το εξής: Παρασκευή, 23/10: Πανελληνίου, 20.00: Πανελλήνιος ΓΣ - ΑΟ Μαρκοπούλου (Παπαδόπουλος Β. - Φραγκάκης).
Σάββατο, 24/10: Κερατέας, 17.00: ΓΣ Κερατέας - ΓΣ Πανιώνιος (Κούτσης - Καπάνταης), Ανατόλια, 19.00: ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΕΑΛ (Κωνσταντινίδης – Σιμίδης Χ.), Βασιλικά, 19.00: ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός (Δικόπουλος - Παπαγεωργίου), Κατσάνειο, 19.30: ΓΣ Ηρακλής - ΟΦΑ Απολλώνιος (Τσοπάνογλου - Μπουγιούκας).
Δευτέρα, 26/10 (Νovasports4): Ζηρινείου, 21.00: ΓΣΚ Ηρακλής – Παναθηναϊκός (Μουλά Ε. - Κυριοπούλου).
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΑΛ
Μεγάλη είναι και η αισιοδοξία και για την ομάδα βόλεϊ των Ανδρών. Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής οι παίκτες του Κώστα Ματίκα νίκησαν την Αλεξανδρούπολη με 3-1 σετ και μπήκαν με το δεξί στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής από την οποία έλειπαν για δέκα ολόκληρα χρόνια. Τώρα επόμενο ματς θα είναι το Σάββατο πάλι στο κλειστό της Νεάπολης με το Ζαφειράκη και στόχος θα είναι η δεύτερη σερί νίκη. Μάλιστα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και οι διαιτητές για το Σαββατοκύριακο.
Σάββατο, 24/10: Νεάπολης Λαρ., 19.30: ΕΑΛ - ΕΓΣ Ζαφειράκης (Τσαλαφούτης - Παρασκευάς), Βότση, 20.00: ΑΜΟ Γαλαξίας - ΑΣ Ελπίς (Αμασιάδης - Δήμου), Ορεστιάδας, 19.00: ΑΟ Ορεστιάδος - ΦΕ Ιωαννίνων (Ιωαννίδης - Μπαντιανίδης), Πρέβεζας, 18.00: ΑΟ Πρεβέζης - ΓΣ Μεγ. Αλέξανδρος (Δανιηλίδου - Καραπήτας), Νεάπολης Θεσ., 17.00: ΑΠΣ Μακεδονικός - ΑΟ Σερρών (Καραμπαλάσης - Δαλκιράνης). Κυριακή, 25/10: Αλεξανδρούπολης, 12.00: ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΠΣ Φθία (Μιστιλιάδης - Κωστόπουλος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass