ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Επιασε δουλειά ο Τζήμας

* ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ * Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ»

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2009 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Την πρώτη του συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και το ιατρικό επιτελείο είχε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ο γενικός διευθυντής διοίκησης της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., Γιάννης Τζήμας, που ανέλαβε πλέον και ουσιαστικά τα καθήκοντα αφού τις προηγούμενες μέρες απλά ενημερωνόταν για τα τεκταινόμενα στη λαρισινή ομάδα.Την παρουσίαση του Τζήμα έκανε αρχικά ο γενικός αρχηγός Ζήσης Ζιάγκας και κατόπιν ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης με τον οποίο ο γενικός διευθυντής διοίκησης είχε συναντήσεις τις προηγούμενε μέρες για την ομαλή λειτουργία των «βυσσινί».
Ο Τζήμας έκανε μια ολιγόλεπτη ομιλία σεμνή και ταπεινή θα τη χαρακτηρίζαμε ανάλογη του χαρακτήρα του και το πρώτο που έκανε ήταν να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη επί της Ξάνθης. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας επί της Ξάνθης , εδώ και λίγες μέρες ανήκω και εγώ στην οικογένεια της Α.Ε.Λ. και ο λόγος που δεν ήρθα νωρίτερα ήταν για να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας και αντί να προσέχουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη ασχολούμασταν με τη διοικητική λειτουργία της ομάδας.
Πιστεύω ότι με την αθλητική και προπονητική εμπειρία που έχω θα βοηθήσω την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και θα είμαι κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή σήμερα λείπει ο πρόεδρος θέλω να σας δώσω και τα συγχαρητήρια τα δικά του για τη μεγάλη και δύσκολη, έτσι όπως παρατάχθηκε η Ξάνθη, νίκη. Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει και συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν εξαντλούνται σε μία νίκη, αλλά χρειάζεται και συνέχεια.
Μας ενώνει όλους ο κοινός στόχος: η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αν είμαστε ενωμένοι, θα πετύχουμε πολλά».
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τζήμας με ξεναγό τον Μαρίνο Ουζουνίδη (ήδη οι δύο άνδρες απέκτησαν πολύ καλές σχέσεις) είδε τις εγκαταστάσεις των Δένδρων, αλλά και στη συνέχεια μίλησε με το ιατρικό επιτελείο τον ορθοπεδικό Αντώνη Τσαγγάλη και τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή.
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ...
Στη συνέχεια μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και τους μίλησε για μια ακόμα φορά (προηγήθηκε και ομιλία τη Δευτέρα) αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Κυριακή. Τους είπε χαρακτηριστικά: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί της Ξάνθης, αλλά για να έχει αξία η επιτυχία μας θα πρέπει να κερδίσουμε και την Κυριακή στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Συνεχίζουμε να είμαστε τόσο χαμηλά και δεν αξίζει να είμαστε τόσο χαμηλά γιατί έχουμε καλή ομάδα».
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Στέλιος Γιαννακόπουλο,ς που συνέχισε το πρόβλημα αποκατάστασης και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα Νταμπίζας και Μετίν.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Από χθες το απόγευμα άρχισε από το «VISSINI STORE» (Μανωλάκη 1), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, η διάθεση των εισιτηρίων που εξασφάλισε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 για τους φιλάθλους της, για τον αγώνα της Κυριακής στην Κομοτηνή.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για 1.000 εισιτήρια των Θυρών 5-6 του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, τα οποία διατίθενται στην τιμή των 15 ευρώ. Τονίζεται ότι τα πιθανά αδιάθετα εισιτήρια θα πωλούνται πριν την έναρξη του αγώνα από το αντίστοιχο εκδοτήριο του σταδίου.
Τέλος, αξίζει να επισημανθεί για μια ακόμη φορά ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ονομαστικά και με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, την οποία οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευση στο γήπεδο
ΕΚΔΡΟΜΗ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους ότι έχουν ήδη αρχίσει οι εγγραφές για την εκδρομή της Κυριακής στην Κομοτηνή, για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Επισημαίνεται πως η μεταφορά για τα μέλη του Συνδέσμου είναι δωρεάν, ενώ πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117), 7-10 μ.μ.
Τέλος, διευκρινίζεται πως η επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου θα παραμείνει κλειστή για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την πλήρη ανανέωσή της. Λίγη υπομονή για τη νέα της μορφή, με μεγαλύτερες δυνατότητες, πλουσιότερο υλικό και ανανεωμένη μορφή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass