ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΜΕ 2-0

Μόνη στην κορυφή η Π.Σ. Ελασσόνας

*ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΟΥΤΙΟΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:31
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα της Π.Σ. Ελασσόνας επικράτησε δίκαια του Ατρόμητου Σπερχειάδας με 2 – 0, «μπαίνοντας με το δεξί» στους εντός έδρας αγώνες της και σκορπίζοντας χαμόγελα στους πολλούς φιλάθλους της, που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο για να την ενισχύσουν.Η Ελασσόνα διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και παρουσιάστηκε αποφασισμένη για τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη και καλοστημένη στο γήπεδο ομάδα, που άφησε καλές εντυπώσεις.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας σοβαρά σε όλες τους τις γραμμές, με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, και με ομαδικότητα, φρόντισαν να πετύχουν τα δυο τους γκολ στο τέλος του α΄ και στις αρχές του β΄ ημιχρόνου (…αποκτώντας ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου), παίρνοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
12΄ Δυνατό σουτ του προωθημένου Θανάση και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλοκάρει.
21΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελασσόνα να προηγηθεί, όταν ο Καπρινιώτης, μπροστά στο τέρμα της Σπερχειάδας, σουτάρει αδύναμα και ο τερματοφύλακας Κοκονδύνης μπλοκάρει.
33΄ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Βέλλιος Χρ. σε πλεονεκτική θέση για γκολ…σουτάρει αέρα.
45΄+ Από τα δεξιά, ο καιροφυλακτών Ταχτιντής με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος των φιλοξενουμένων (παρά την προσπάθεια του Κοκονδύνη), γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς παικτών – φιλάθλων.
52΄ Εξαιρετική προσπάθεια του Νάνου, που έφυγε αστραπιαία στην αντεπίθεση με την μπάλα, «αναστατώνοντας» τους παίκτες της Σπερχειάδας. Την κατάλληλη στιγμή τη δίνει στον προωθημένο Τιούτιο, που με υποδειγματικό σουτ κάνει το 2-0, παρά την έξοδο του τερματοφύλακα.
82΄ Ο Παγκαρλιώτας σεντράρει από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Ταχτιντή, που από πλεονεκτική θέση σουτάρει… ψηλά άουτ.
Καλύτεροι από την Ελασσόνα οι Τιούτιος, Νάνος, Πρακατές, Ταχτιντής, χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι, που αγωνίστηκαν.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γ. Τσάγγαρη, Ασημ. Μωραεΐτου, Ευαγγ. Κόκκαλη (Θεσσαλίας).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Χρ. Γκάτας): Νούσιας, Γιοβανόπουλος, Κοντοδήμος, Θανάσης, Φλώρος (57΄ Καρατζιόλης), Τιούτιος, Νάνος, Καπρινιώτης(79΄ Παγκαρλιώτας), Ταχτιντής, Αναστασιάδης, Πρακατές (86΄ Σουγλής).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ (Απόστ. Παπανικολάου): Κοκονδύνης, Ζαροδήμος, Φαρμάκης, Σαΐνης, Κακαζούκης, Βέλλιος Χρ., Αδάμ (73΄ Βέλλιος Π.), Καραματσούκης, Επίσκοπος (88΄ Τσιλίκας), Αλεξίου, Παπαϊωάννου (62΄ Μπούσιος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass