ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (21.00 ΕΤ1)

Ιστορική... κλήρωση για ΓΣ Ολύμπια

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:31
Ιστορική θα είναι η αποψινή βραδιά για το μπάσκετ της Λάρισας. Αυτό γιατί στην κληρωτίδα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα είναι η πρώτη φορά που θα μπει... ένα μπαλάκι για τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Απόψε λοιπόν στις 21.00 κληρώνει για τη ΓΣ Ολύμπια. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "The Westin Athens Astir Palace Beach Resort" και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.
ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΗΘΟΥΣ
Από την ομάδα της Λάρισας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιοι θα βρεθούν στην εκδήλωση καθώς οι υποχρεώσεις τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πάρα πολλές και όλοι... τρέχουν. Εκεί αξίζει να τονίσουμε πως θα τιμηθεί κατά 1/3 και η ομάδα της Ολύμπια με το βραβείο ήθους και λέμε κατά 1/3 καθώς θα το μοιραστεί με τον Κολοσσό Ρόδου και τον Πανελλήνιο.
Πάντως εκτός από την Ολύμπια εκεί θα βρίσκεται και ένας ακόμη Λαρισαίος που θα βραβευτεί. Αυτός θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης ως ο πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος. Βραβείο θα πάρουν και οι: καλύτερη πεντάδα που αποτελείται από τους Βασίλη Σπανούλη, Μάικ Μπατίστ, Γιάννη Μπουρούση, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκολα Πέκοβιτς, ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο καλύτερος νέος παίκτης Κώστας Παπανικολάου.
Οι απονομές για τη σεζόν 2008-2009 θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση του Πρωταθλητή Ευρώπης, Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκό.
* Το πρωτάθλημα να σημειώσουμε πως θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου 2009.
ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΚΡΙΣ ΜΑΣΙ
Εν τω μεταξύ, αισθήματα ικανοποίησης υπάρχουν για την απόκτηση του Κρις Μάσι. Ο Αμερικανός ψηλός παρά το γεγονός πως έπαιξε μόνο 11 ματς με τα Τρίκαλα κατάφερε να δείξει τη σπουδαία του αξία. Ωστόσο «πλήρωσε» με το χειρότερο τρόπο την αλλαγή προπονητή εκείνο το διάστημα. Στη συνέχεια της χρονιάς δεν μπόρεσε να βρει κάτι καλό για να συνεχίσει και όπως μάλιστα ανέφερε στους ιθύνοντες του συλλόγου έχει μεγάλη όρεξη να αποδείξει πως αξίζει πολλά. Το θετικό για τη λαρισινή ομάδα είναι το γεγονός πως κινήθηκε γρήγορα στο ζήτημα των δύο βασικών Αμερικανών και πλέον αρχίζει να κοιτάει με λιγότερη πίεση τους κοινοτικούς που θέλει.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass