ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Τρεις ώρες φροντιστήριο στους παίκτες...

* ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ...

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2009 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:29
Έξι ώρες στο γήπεδο πέρασαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ, καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης τούς είχε τρεις ώρες ανάλυση σε βίντεο του αγώνα (κάθε λεπτό έκανε παύση και ανέλυε πού έπρεπε να είναι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε φάση) Ηρακλή-ΑΕΛ κάνοντας πολλές παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους, δείχνοντας ότι άλλα τους είχε πει να κάνουν και άλλα έκαναν μέσα στο παιχνίδι.
Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε κατά την χθεσινή παραμονή των παικτών στα Δένδρα. Οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια κατά τις 4.30 μ.μ. και αφού ο Ουζουνίδης τούς παρουσίασε το ιατρικό επιτελείο και είδαν όλοι τον Ιγγλέσιας να έχει τοποθετήσει το πόδι του σε νάρθηκα (κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει περίπου ένα μήνα) τους κάλεσε να τους δείξει το βίντεο του αγώνα με τον Ηρακλή.
Ο Ουζουνίδης άρχισε να αναλύει φάση-φάση το παιχνίδι, λεπτό-λεπτό και να διαπιστώνει διαρκώς τις λάθος τοποθετήσεις (από τα πολλά play και stop το βίντεο κόντεψε να πάθει βλάβη).
Στάθηκε σε ορισμένους παίκτες αρκετές φορές και αυτοί ήταν οι δύο Βραζιλιάνοι Ντέλσον και Ρομέου αλλά και ο νεαρός Ααράμπ που βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα.
Στο μεταξύ αναφέρθηκε ειδικά και στους επιθετικούς παίκτες της ομάδας λέγοντας ότι δεν μάρκαραν καθόλου με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να βγαίνει εύκολα στην επίθεση. Τους τόνισε ότι πρέπει να μαρκάρουν.
Οι ποδοσφαιριστές δεν μιλούσαν καθόλου αφού τα λάθη τους ήταν οφθαλμοφανέστατα.
Κατόπιν άρχισε να τους ανεβάζει το ηθικό λέγοντας ότι παρά την άσχημη εμφάνιση τους έχει εμπιστοσύνη και πιστεύει ότι το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ομοιογένεια μια και υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές.
«Πρέπει όμως να τη βρούμε γρήγορα, είπε χαρακτηριστικά, γιατί αν δεν το κάνουμε η πίεση θα αυξηθεί κυρίως από τον κόσμο που όταν η ομάδα δεν κερδίζει είναι φυσιολογικό να αντιδράει».
Και αφού τους έδωσε δικαίωμα για ένα τέταρτο διάλειμμα στις 8.30 μ.μ. έβγαλε τους παίκτες για προπόνηση που περιελάμβανε τρέξιμο και το ευχάριστο ήταν ότι προπονήθηκαν κανονικά ο Κυριακίδης με τον Ντε Νίγκρις κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνισθούν κανονικά.
Από σήμερα θα αρχίσουν πρωινές προπονήσεις οι παίκτες και ο λόγος είναι ότι η μέρα έχει μικρύνει και οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται καλύτερα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές δεν μίλησε καθόλου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Γιάννενα κάτι που θα κάνει τις επόμενες μέρες.
Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και αυτές δεν θα αφορούν μόνο τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ
Την Πέμπτη θα έρθει και ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης στη Λάρισα όπου θα αναλάβει δράση και πρωτοβουλίες για την ομάδα. Άλλωστε και πέρυσι σε εκδήλωση της ομάδας είχε μιλήσει με κάποια σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρουμε αν θα κάνει το ίδιο και φέτος αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή αυτό που η ομάδα πρέπει να έχει είναι περισσότερο πάθος και σίγουρα να έρθουν και τα αποτελέσματα για να μην κλονισθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τη νέα ΑΕΛ (μην ξεχνάμε ότι φέτος ο μέσος όρος της ομάδας κατέβηκε αρκετά και έγιναν πολλές αλλαγές).
Το σίγουρο είναι ότι μια νίκη θα φέρει πολλά θετικά για την ομάδα και θα γεμίσει με ευφορία τους πάντες και κυρίως τους Λαρισαίους φιλάθλους που θέλουν να πανηγυρίσουν μετά από αρκετό διάστημα μια νίκη στο Αλκαζάρ.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΊΖΑ
Οι παίκτες είδαν και το γκολ του Νταμπίζα που δεν μέτρησε. Ο Ουζουνίδης δεν το σχολίασε αλλά με τις κινήσεις του έδειξε πως ήταν κανονικό, αλλά δεν ήθελε να δώσει άλλοθι και να πιστέψουν κάποιοι ότι για την άσχημη εμφάνιση έφταιγε μόνο η διαιτησία. Και αν ακόμα κέρδιζε η ομάδα (όπως μπορούσε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι) δεν θα άλλαζε τίποτα σε όσα ειπώθηκαν χθες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass