ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑ

Νέος τεχνικός ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας

* ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2009 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:29
Η απόφαση των μετόχων (Γιώργου Μαλάκου, Μανώλη Λελούδα και Γιώργου Δριβάκου) της συγχωνευμένης ομάδας του λαρισινού μπάσκετ Γυμναστικού - Ολύμπια ελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες για τον προπονητή και ο εκλεκτός είναι ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, με συνεργάτες τον Θρασύβουλο Λιάγκα και τον Βλάντο Μαϊστρένκο. Γυμναστής θα είναι ο Βασίλης Μητσόπουλος.
Ο Κουτσοκέρας συμφώνησε χθες σε όλα και από σήμερα πιάνει δουλειά, ενώ μιλώντας χθες για το προφίλ που θα δώσει η ομάδα τόνισε στην «Ε»: «Θέλουμε αγωνιστές παίκτες, που να είναι σκληροί και να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Και πάνω απ’ όλα να ενδιαφέρονται να παίξουν μπάσκετ».
Από σήμερα θα αρχίσει η στελέχωση της ομάδας με παίκτες και σίγουροι θεωρούνται οι Μπόγδανος, Παπαχρήστου, Παπακώστας, Καραβανάς, Αργύρης, Θοδωράκος,Τριχόπουλος, Καραγκιολίδης.
Ο Δανιήλ μάλλον δεν θα αποκτηθεί, ενώ ο Βασιλόπουλος είναι υπό σκέψη.
Η ουσία είναι ότι από σήμερα αρχίζει ο σχεδιασμός της ομάδας, ενώ αποφασίστηκε να μην γίνει προετοιμασία, καθώς το επόμενο δεκαήμερο θα υπάρχουν πολλές δοκιμές παικτών για να αποφασιστεί ποιοι θα στελεχώσουν την ομάδα που αποτελεί το μεγάλο εγχείρημα του λαρισινού μπάσκετ.
ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ο ΜΠΟΤΣΙΟΣ
Μετά από μια εξάμηνη παρουσία στην Καβάλα, ο Μιχάλης Μπότσιος επέστρεψε στο λαρισινό μπάσκετ με την ιδιότητα πάλι του μάνατζερ της ομάδας. Ο Μιχάλης Μπότσιος αποφασίστηκε να αναλάβει το δύσκολο ρόλο του μάνατζερ και του συνδετικού κρίκου μεταξύ παικτών και διοίκησης.
Από κει και πέρα, ο Μάνθος Γερακίνης θα είναι ο διευθυντής της ομάδας ενώ θα στελεχωθούν τα γραφεία με δύο υπαλλήλους που η καθεμία ήταν σε Α.Ε.Λ. και Ολύμπια.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ
Έρχεται σήμερα ο Αμερικάνος πλέι μέικερ Τζαμάρ Μπάτλερ όπου θα δοκιμάσει την τύχη του.
Ο Μπάτλερ έχει ύψος 1.85 και είναι γεννημένος το 1985. Υπήρξε συμπαίκτης για αρκετά χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο με τον Έλληνα ομογενή διεθνή Κώστα Κουφό. Τα στοιχεία που συνοδεύουν το συγκεκριμένο παίκτη αναφέρουν πως είναι ένας εκρηκτικός γκαρντ με έφεση στη δημιουργία παιχνιδιού. Τη σεζόν 2004 -2005 παίζοντας με το πανεπιστήμιο του Οχάιο σε 32 ματς είχε 3.6 πόντους ανά παιχνίδι. Την επόμενη σε 31 αγώνες είχε 10.1 πόντους ανά ματς 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ. Τη σεζόν 2006 – 2007 έπαιξε 37 αγώνες (8,5 πόντους), ενώ τη χρονιά 2007 – 2008, 37 παιχνίδια (15 πόντους μέσο όρο). Το 2008 πήρε μέρος στο predraft των Ιντιάνα Πέισερς και Σακραμέντο Κιγνκ. Πέρυσι ξεκίνησε για λίγο με την ιταλική Πέπσι Καζέρτα στη Σέριε Α όπου σε 3 ματς είχε μέσο όρο 7.3 πόντους ενώ στην υπόλοιπη σεζόν έπαιξε στην Τουρκία και συγκεκριμένα με τη Σελτσούκ Κόνια και για οκτώ παιχνίδια είχε 8.3 πόντους μέσο όρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass