ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δοκίμασε σχήματα ο Ουζουνίδης...

* ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2009 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών» και ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε διάφορα σχήματα, με στόχο να βρει το καλύτερο που θα φέρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Το σχήμα που δοκίμασε για αρκετή ώρα ο προπονητής της λαρισινής ομάδας ήταν το 4-3-3, όπου στην άμυνα χρησιμοποίησε δεξί μπακ τον Μελίσση, αριστερά τον Βενετίδη και σέντερ μπακ τους Νταμπίζα, Ααράμπ.
Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι χρησιμοποίησε τρία αμυντικά χαφ, τους Ρομέου, Ιγγλέσιας, Ντέλσον, ενώ δεν είχε στη βασική ομάδα τον Τουάμα και στην επίθεση είχε τους Σίμιτς, Αμπουχατζίρα (αναγκαστικά στο κέντρο αφού ο Ντε Νίγκρις δεν έκανε ούτε χθες προπόνηση, αλλά θα παίξει κανονικά με τον Ηρακλή) και τον Μετίν.
Αυτό το σχήμα δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τον Ηρακλή αλλά ο Ουζουνίδης έκανε πράξη αυτό που είχε δηλώσει ότι προσπαθεί να βρει το κατάλληλο σχήμα για την ομάδα.
Ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Κυριακίδης, που θα είναι στη διάθεσή του για το μεθεπόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τα Γιάννενα.
Ο αγώνας του Σαββάτου είναι σημαντικός για την ψυχολογική άνοδο των παικτών της Α.Ε.Λ. που θέλουν μια νίκη μετά από έντεκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς επιτυχία και να επαναλάβουν στο «Καυταντζόγλειο» τη νίκη που έκαναν πέρυσι.
Το περιβάλλον είναι καλό αφού δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι αλλά από την άλλη θα πρέπει η ομάδα της Α.Ε.Λ. να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες των παικτών της. Μια ενδεχόμενη ήττα θα της δημιουργήσει πολλά προβλήματα τη στιγμή που το κλίμα έχει βελτιωθεί σημαντικά.
ΝΤΙΚΑ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Με τον Όλεγκ Προτάσοφ να αναμένει την ενσωμάτωση του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καυταντζόγλειο» Στάδιο.
Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νικουλάε Ντίκα, φρόντισε μέσα από τις δηλώσεις του να επιστήσει την προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λάρισα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία ξεκίνησε να παίξει και στο EuropaLeague. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός και δυνατός αγώνας μεταξύ μας».
Κι όσο για την εμφάνιση της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ το βράδυ της περασμένης Κυριακής όπου οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 ο Ντίκα δήλωσε: «Πολλά είναι αυτά που θα έπρεπε να είχαμε με την Α.Ε.Κ., τα οποία ωστόσο δεν τα είχαμε», και εξήγησε ότι: «Εκτός του γεγονότος ότι δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία και δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή».
Σε ερώτηση για τη συνέχεια τόνισε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας ώστε να πάψουν να μας στέκονται εμπόδιο», και τέλος για τη δική του απόδοση είπε: «Προτιμώ να μη μιλήσω για τη δική μου απόδοση, αφού αυτό που έχει σημασία είναι το πώς λειτουργεί ολόκληρη η ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, δουλεύουμε ομαδικά και η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο προέρχεται από το σύνολο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass