ΤΟΝΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΛΑΚΟΣ, ΛΕΛΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΡΙΒΑΚΟΣ

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε...

* ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ * ΠΗΡΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ * ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2009 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Η συγχώνευση των Κ.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και Ολύμπια είναι πλέον γεγονός και όλα δείχνουν ότι τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα θα ολοκληρωθούν μέσα στις προσεχείς μέρες, αλλά το σίγουρο ότι στο λαρισινό μπάσκετ πνέει νέος άνεμος και όλοι πρέπει να συστρατευτούν κοντά στη νέα ομάδα που γίνεται και αποτελεί το όνειρο χιλιάδων Λαρισαίων φιλάθλων με βάση τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν.
Χθες στο Δημαρχείο της Λάρισας βρέθηκαν οι μέτοχοι της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. Μανώλης Λελούδας και Γιώργος Δριβάκος και ανακοίνωσαν στο δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη την απόφαση των μετόχων της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Λ. να συγχωνευθεί με την Κ.Α.Ε. Ολύμπια κάτι που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση, ενώ αποφάσισαν το 22,5% της νέας ομάδας να έχουν αυτοί οι δύο.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Ολύμπια Γιώργος Μαλάκος που δέχθηκε και αυτός με ευχαρίστηση την απόφαση και πλέον συμφώνησαν οι τρεις τους να έχουν τις μετοχές της νέας ομάδας (45% θα έχει ο Γιώργος Μαλάκος και 10% η ερασιτεχνική Ολύμπια που θα ονομαστεί Γ.Σ.Λ. - Ολύμπια).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και οι τρεις τόνισαν στο δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη ότι δεν έχουν δικαίωμα να αποτύχουν γιατί αν συμβεί αυτό το λαρισινό μπάσκετ θα πάει πολλά χρόνια πίσω και τώρα χρειάζεται ενότητα απ’ όλους και τη στήριξη των Λαρισαίων φιλάθλων.
Συμφωνήθηκε να αρχίσει καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας και για χορηγίες στην ομάδα.
Η παρουσία του Γιώργου Δριβάκου αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη και έθεσε τον εαυτόν του στη διάθεση της νέας ομάδας και είπε ότι θα βοηθήσει και οικονομικά.
Αν προσθέσουμε και τους Δημοβέλη, Αθιενίτη αντιλαμβανόμαστε ότι θα υπάρχουν σημαντικές οικονομικές ανάσες. 
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις μέτοχοι μετά το τέλος της συνάντησης με το δήμαρχο συζήτησαν για τα οργανωτικά θέματα της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σκέψη των μετοχών είναι διευθυντής της ομάδας να παραμείνει ο Μάνθος Γερακίνης, ενώ θα υπάρξουν δύο υπάλληλοι στην ομάδα και στις ακαδημίες, που θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος, και υπεύθυνη θα είναι η Ξανθή Σακελλαρίου.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Εντός των ημερών θα έρθει και ο τεχνικός της νέας ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης, και από Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στην Πορταριά. Εκεί που θα δοθεί τώρα ιδιαίτερο βάρος είναι στις αποκτήσεις παικτών που θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες.
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Αγωνιστικά η ομάδα θα αρχίσει να δουλεύει παράλληλα με κάποιες τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος της συγχώνευσης που είναι η απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ Ολύμπια και η μετονομασία της ερασιτεχνικής Ολύμπια σε ΓΣΛ-Ολύμπια.
ΠΗΡΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Στη χθεσινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στις ακόλουθες ομάδες καλαθοσφαίρισης που υπέβαλαν πλήρεις φακέλους:
ΚΑΕ Α1: Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Ηλυσιακός, Καβάλα, Μαρούσι, Περιστέρι, Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, Πανελλήνιος.
ΚΑΕ-ΤΑΚ Α2: Αιγάλεω, Ολυμπιάδα Πατρών, Ξάνθη, Ηρακλής, Πέραμα, Δάφνη.
Τέλος, χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής και στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών για τις υπόλοιπες ομάδες μπάσκετ θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2009.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass