ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΩΦΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ

Ο Γιώργος Δοντάς του Ν.Ο.Λ. επιστρέφει με χάλκινο μετάλλιο

* ΚΑΤΕΤΑΓΗ 3ος ΣΤΑ 50 μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ 7ος ΣΤΑ 100 μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ * ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2009 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Ο αθλητής που για πολλοστή φορά έκανε πραγματικότητα το στόχο του, με την εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις στα 34 χρόνια του κατάφερε να φέρει το χάλκινο μετάλλιο από μια Ολυμπιάδα με ενδιαφέρον αλλά και παραμελημένη από τα μέσα ενημέρωσης.
Η πρωτεύουσα της Ταιβάν, Τάι -Πέι, φιλοξένησε για 15 ημέρες την Ολυμπιάδα Κωφών, όπου διακρίθηκαν πολλοί ικανοί και άξιοι αθλητές της Κατηγορίας σε Παγκόσμιο επίπεδο και συγχρόνως πέρασε το μήνυμα της ικανότητας και της αξιοσύνης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
Ο Δοντάς –αθλητής που τον τελευταίο χρόνο ανήκει στο δυναμικό του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας με προπονητή τον κ. Νίκο Γεωργίου - κατάφερε τη δεύτερη μέρα των αγώνων να τερματίσει 7ος στα 100μ. ελεύθερο και έτσι να μπει στην Ολυμπιακή οκτάδα, ενώ την τελευταία μέρα των αγώνων 13 Σεπτεμβρίου να κατακτήσει την 3η θέση στα 50 μ. ελεύθερο με χρόνο 24:34.
Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη τόσο γιατί η μόνιμη εγκατάστασή του Γιώργου στη Χάλκη της Λάρισας χρειάστηκε κάποιο χρόνο προσαρμογής όσο και οι προπονήσεις που γινόταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο της Λάρισας πολλές φορές ήταν δύσκολες λόγω έλλειψης χώρου. Παρ’ όλ’ αυτά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον αθλητή και τον προπονητή του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass