ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Η Αναγέννηση Φαρσάλων νικήτρια

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2009 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε)
Τουρνουά ποδοσφαίρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 14ης Γιορτής Μήλου και του Αγιώτικου Πανηγυριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της Αγιάς.
Στο τουρνουά συμμετείχαν ο Δωτιέας Αγιάς, ο Βουκεφάλας Λάρισας και η Αναγέννηση Φαρσάλων με νικήτρια ομάδα αυτήν της Αναγέννησης. Τα αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες ήταν Δωτιέας - Βουκεφάλας (1-3), Αναγέννηση - Βουκεφάλας (2 - 1), Αναγέννηση - Δωτιέας (1-1).
Και στις τρεις ομάδες δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα συμμετοχής. Η απονομή έγινε από τον δήμαρχο Αγιάς κ. Βασίλη Κουτσαντά, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Στάθη Γούτο. Ο κ. Κουτσαντάς στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την ομάδα της Αναγέννησης για την πρωτιά της στο τουρνουά, ευχαρίστησε και τις τρεις ομάδες για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή πορεία κατά τη φετινή χρονιά δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.
Στους αγώνες διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γεώργιος Κακαρδάκης, Αστέριος Χατζηλιώντας και Απόστολος Καρακώστας. Το τουρνουά παρακολούθησε και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλειος Κούριας. Σε όλα τα μέλη των ομάδων προσφέρθηκαν χαλβάς και μήλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass