ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται η... μεγάλη Δευτέρα

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Το Πάσχα μπορεί να αργεί, ωστόσο για το λαρισινό μπάσκετ η… μεγάλη Δευτέρα πρόκειται να είναι μεθαύριο. Αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν εκείνη την ημέρα θα ληφθεί η μεγάλη απόφαση για το μέλλον των δύο λαρισινών συλλόγων, της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ. Αν δηλαδή θα συγχωνευθούν ή θα συνεχίσουν την πορεία τους ξεχωριστά σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
Την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ ΓΣ πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση. Σε αυτήν το «παρών» έδωσαν ο προέδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ηλίας Φασούλας, ο οικονομικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΛ ΓΣ και παράλληλα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Μανώλης Λελούδας, ο Παναγιώτης Παπαθανασίου που είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος, ο Αθανάσιος Κανάκης που είναι Σύμβουλος στην ΚΑΕ, οι πρώην διοικητικοί Θάνος Κουκουράβας και Θάνος Γκιάστας όπως και ο διοικητικός Μάνθος Γερακίνης. Σε αυτή τη συνάντηση οι Ηλίας Φασούλας και Μανώλης Λελούδας ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις και ζήτησαν την άποψή τους. Ουσιαστικά όμως ζήτησαν την έγκριση των άμεσα εμπλεκομένων με τα παλαιά χρέη (είναι γύρω στα 400.000 ευρώ και είναι ρυθμισμένα να δίνονται σε μηνιαίες δόσεις των 4.000 ευρώ) γιατί στη συγκεκριμένη περίοδο (ως ΑΕΛ ΓΣ δηλαδή) οι δόσεις καταβάλλονται κανονικά. Η ανησυχία τους για την επόμενη κατάσταση (της συγχώνευσης) ωστόσο ήταν έκδηλη και αυτό που ζήτησαν ήταν να μεταφερθεί στο δήμαρχο της Λάρισας η αγωνία τους για την ουσιαστική κάλυψη του συγκεκριμένου ποσού.
ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Χθες το μεσημέρι λοιπόν (γιατί το απόγευμα υπήρξε η επίσκεψη με Μεσογειακό χαρακτήρα) ο Ηλίας Φασούλας, ο Μανώλης Λελούδας και ο Παναγιώτης Παπαθανασίου βρέθηκαν στο δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον κ. Κώστα Τζανακούλη. Μεταφέροντάς του όλα τα προηγούμενα ο τελευταίος είδε πως υπάρχει προοπτική για θετική έκβαση της όλης υπόθεσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα το συγκεκριμένο ποσό να δοθεί άμεσα από μια κρατική χορηγία (π.χ. ΟΠΑΠ) που υπολογιζόταν για την ομάδα. Ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης θα εξετάσει όλα τα παραπάνω στοιχεία και θα αποφανθεί τη Δευτέρα σε μια εκ νέου κοινή συνάντηση από την οποία θα υπάρξει αποτέλεσμα μια και ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass