ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναθερμαίνεται το θέμα της συγχώνευσης

ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ… ΤΡΑΠΕΖΙ Ο Γ. ΜΑΛΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:23
Και εκεί που όλα έδειχναν νωχελικά και υποτονικά στο θέμα της συγχώνευσης Ολύμπια – ΑΕΛ ΓΣ, αυτό αναθερμάνθηκε με αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις. Τη Δευτέρα το βράδυ λοιπόν ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος συναντήθηκε (όπως έγραψε χθες η «Ε») με τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΛ ΓΣ, Μανώλη Λελούδα και συμπέραναν πως το θέμα της συγχώνευσης μπορεί να «προχωρήσει» με τον Γιώργο Μαλάκο σύμφωνα με πληροφορίες να ρίχνει στο τραπέζι της συζήτησης ακόμα τρεις ισχυρούς χορηγούς. Μάλιστα και οι δύο αποφάσισαν αρχικά να παραχωρήσουν και μια συνέντευξη Τύπου (υπολόγιζαν για σήμερα το απόγευμα) κάτι που στη συνέχεια ακυρώθηκε.
Χθες εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΛ ΓΣ κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ενημέρωση για τη συνάντηση της Δευτέρας. Στη συγκεκριμένη ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ζήτησε να του διαβεβαιώσουν πως τα χρέη των ατόμων που εμπλέκονταν με την ΑΕΛ ΓΣ αλλά και της ίδιας της ΑΕΛ ΓΣ (τα οποία είναι ρυθμισμένα και πληρώνονται οι δόσεις κάθε μήνα) να τα αναλάβουν οι νέοι εμπλεκόμενοι. Επίσης υπογραμμίστηκε πως αν υπολογίζεται να λέγεται η ομάδα Γυμναστικός Ολύμπια Λάρισας ή Ολύμπια ΓΣ Λάρισας χωρίς να υπάρχει το όνομα ΑΕΛ μέσα τότε η ΑΕΛ 1964 θα συνεχίσει να υπάρχει σαν ομάδα σε άλλη κατηγορία. Άλλωστε θα υπάρξει απορρόφηση (νομικά για να μπορέσει να προχωρήσει η συγχώνευση πιο γρήγορα) από την ερασιτεχνική της Ολύμπια και η ερασιτεχνική ΑΕΛ θα μπορεί να συνεχίσει μόνη της.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα εν τω μεταξύ ο δήμαρχος Λάρισας, κ. Κώστας Τζανακούλης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους και των δύο ομάδων. Η συνάντηση δεν θα είναι κοινή αλλά θα γίνει ξεχωριστά και σε διαφορετική ώρα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass