ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ, ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ, ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΛ U18

Βγήκε η τετράδα του «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΞΙ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2009 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:23
Ολοκληρώθηκε χθες η φάση των ομίλων του τουρνουά «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» που διοργανώνει ο ΑΟΔΛ για μια ακόμη μια χρονιά και παράλληλα έγιναν γνωστές και οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Αυτές είναι:
Λαρισαϊκός (σαν πρώτος του 1ου Ομίλου)
Βουκεφάλας (σαν πρώτος του 2ου Ομίλου)
Δαμασιακός (σαν πρώτος του 3ου Ομίλου)
ΑΕΛ U18 (σαν δεύτερη του 3ου Ομίλου)
Πιο αναλυτικά ορισμένα στοιχεία για τα χθεσινά έξι ματς της τρίτης αγωνιστικής:
 
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ U-18 6-6
Τα γκολ... έπεφταν βροχή χθες στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, όπου Δαμασιακός και ΑΕΛ U-18 αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 6-6.
Το παιχνίδι που παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, είχε συχνές εναλλαγές στο σκορ, καθώς ο Δαμασιακός προηγήθηκε με 2-0, που έγινε 2-5 στο ημίχρονο, 3-6 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε, ως 6-6!
Με δυο γκολ του Φτεριώτη στο 4’και 15’ ο Δαμασιακός έκανε το 2-0, για να ακολουθήσουν πέντε γκολ για την ΑΕΛ με τους Τσιάρα (24’), Παπαϊωάννου (33’), Τσένο (35’), Παπαϊωάννου (43’και 45’).
Στο ξεκίνημα της επανάληψης σε σέντρα του Βασίλη Λέτσιου, ο Δαμασιακός μείωσε σε 3-5 (47’), καθώς ο νεαρός Περδίκης στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή την μπάλα σε κόρνερ την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, για να.... απαντήσει η ΑΕΛ U-18 με τον Ευαγγέλου, που έκανε το 3-6, στο 52’του αγώνα.
Ο Δαμασιακός δεν το έβαλε κάτω και στο 65’ο 15χρονος Παν. Νάκας μείωσε σε 4-6, στο 67’ο Ιωαννίδης Γ. έκανε το 5-6 για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα στο 72’ ο Φτεριώτης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα δοκάρι με τον Παπαϊωάννου είχε η ΑΕΛ και τρία ο Δαμασιακός με τους Φτεριώτη, Νάκα Παν. και Μπουκουβάλα.
Να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός των «βυσσινί» Θανάσης Κουτσαφτίκης έδωσε την ευκαιρία να αγωνισθούν στο δεύτερο μέρος και πολλοί παίκτες γεννηθέντες το 1994.
Ρεσιτάλ διαιτησίας έκανε η Βάγια Πιπή, που απόλαυσε κι αυτή το χορταστικό με θέαμα και πολλά γκολ παιχνίδι, ενώ η συμπεριφορά όλων των αγωνιζόμενων ήταν υποδειγματική.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης Γιώργος, Δαλαμάγκας, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Αγγ., Λέτσιος Κ., Μπουκουβάλας, Τσιάλτας, Ιωαννίδης Γ., Φτεριώτης, Οικονόμου, Γωγάκος
Έπαιξαν και οι: Ανδρέου, Νάκας Γ., Νάκας Παν., Μουσιάρης Δημ., Μπαρμπής, Μπακαϊμης, Σιδηρόπουλος.
ΑΕΛ U-18(α’ ημίχρονο) : Παπαγιάννης, Αγγέλης, Κανάκης, Τέγος, Μερτζανίδης, Τσιάρας, Κουσιώρας, Μπαρούτας, Κρίτσας, Τσένος, Παπαϊωάννου
β’ ημίχρονο: Παπαρσένος, Μαγγίνης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Περδίκης, Κόμνος, Παπαγεωργίου, Τσιρογιάννης, Ευαγγέλου, Μαργαρίτης, Παπαθανασίου, Κουκουτής (Σπανός).
* Πριν τον αγώνα οι παίκτες της ΑΕΛ U-18 εναπόθεσαν μια ανθοδέσμη στην φωτογραφία των αδικοχαμένων παικτών Δημήτρη Κουκολίτσιου, Δημήτρη Μουσιάρη, εν μέσω χειροκροτημάτων.
 ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.           4
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.          0
Εύκολη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Λάρισας στο χθεσινό ματς με την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Το τελικό σκορ ήταν 4-0 αλλά τελικά οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση στην ημιτελική φάση μιας και βγήκαν δεύτεροι χωρίς την καλύτερη βαθμολογία από την ΑΕΛ κάτω των 18 ετών. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι: Πολύζος, Μπόντε, Γάκης ενώ υπήρξε και ένα αυτογκόλ από παίκτη της Νέας Πολιτείας.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Πολύζος, Αρχοντής, Γιαννακόπουλος, Εμμανουήλ, Κύρος, Μπίμπα, Ιορδανίδης, Ιωαννίδης, Νταφόπουλος ενώ έπαιξαν και οι: Κούτσικος, Μπαλαμώτης, Σκάκος, Μπέης, Νάστας, Γάκης, Μπόντε, Καραγκιόζης, Θεοδώρου, Καλαμπάκας.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.: Κολώνας, Τασούλης, Ακριβούλης, Σέχου, Σαγώνας, Πάτσιος, Δήμος, Σφέτσος, Τσίπρας, Νίσκου, Μαυραντζάς ενώ έπαιξαν και οι: Σωτάκης, Βιλανάκης Χ., Βιλανάκης Γ., Δήμος Γ., Τσατανάκος. 
 
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ            1
ΟΛΥΜΠΟΣ    0
Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες αλλά το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Σχοινάς του Λαρισαϊκού στο 75’. Με αυτή τη νίκη ο Λαρισαϊκός έφτασε στους εννιά βαθμούς και παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Μόσιαλος, Νταής, Χαϊδούλης, Τατίας, Γκόγκας, Γκέκας, Βάσος, Κύρκος, Τοπαλίδης, Σχοινάς, Κουτσιμάνης ενώ έπαιξαν και οι: Κουκουφίκης, Κυρίτσης, Θεοδώρου.
ΟΛΥΜΠΟΣ: Χαβίλας, Βησσαράκος, Τραμπάκουλας, Παπαμάνος, Βιλανάκης, Ρουμελιώτης, Παπαγιάννης, Μπέκος, Ζαφειρίου, Αντώνης, Κατσαρός ενώ έπαιξαν και οι: Παγκός, Ντούσκα.
 
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ         2
ΛΑΡΙΣΑ 88     1
Το απόλυτο έκανε χθες ο Βουκεφάλας. Κατάφερε να νικήσει και την Λάρισα 88 και να προκριθεί στην επόμενη φάση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Τα γκολ των νικητών σημείωσε ο Μπαζούκης ενώ από τη Λάρισα ’88 σκόραρε ο Κολώνας.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Χαλκιάς, Τσακαράκης, Ζυγουροδήμος, Μπάλιας, Τσουτσούμης, Νάρης, Ραπτοτάσιος Κ., Νάκης, Μπαζούκης, Ραπτοτάσιος Π., Τρομούσογλου ενώ έπαιξαν και ο Αργυρόπουλος. 
ΛΑΡΙΣΑ 88: Χάμος, Μακρής, Ναστούδης, Σδράλης, Μπαϊράμης, Χλόπτσιος, Κολώνας, Σαμαράς, Σελήνης, Φίλογλου, Παπακρίβος ενώ έπαιξαν και οι: Θεοχαρόπουλος, Τσιλιλής, Μιχαλόπουλος, Φιλοκώστας.
 
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        3
ΘΥΕΛΛΑ Λ. 2
Μπορεί να νίκησε στο τελευταίο ματς η Πελασγιώτιδα δεν κατάφερε ωστόσο να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς δεν αναδείχθηκε δεύτερη καλύτερη ομάδα στους ομίλους. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι: Τσακμακίδης, Λαζαρίδης και Αβδουλάς.
Ενώ από την θύελλα τα γκολ σημείωσαν οι: Κοτούμπας, Μητσιάκος
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Ξίτσας, Καραπάλιος, Γεωργίου, Τούρκου, Τσιλούλης, Φλέγγας, Γελαλής, Ραμάι, Τσακμακίδης, Δανιήλ, Μότσης ενώ έπαιξαν και οι: Καλέμι, Στεργιάκης, Αβδουλάς, Δαλακούρας, Τέλα, Γιβρόπουλος, Μητρούσιας, Λαζαρίδης, Τσαβαλιάς και Τασιόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ Λ.: Τέλιος, Εμμανουήλ, Χουλιάρας, Ζεστός, Χρήστου, Παπαοικονόμου, Ελιζόπουλος, Σαμψάρης, Μητσιάκος, Βακαλάς, Γούπος ενώ έπαιξαν και οι: Γκούλιος, Ζάρας, Χλωρός, Κούτσικος, Έρικ, Χρηστάνας, Γουργιώτης, Ευαγγέλλου, Έντρι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ      3
ΟΜΟΝΟΙΑ     0
Νίκη χωρίς αντίκρισμα σημείωσε ο Τοξότης στην τρίτη αγωνιστική του τουρνουά. Τουλάχιστον κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι: Ποπέσκου, Καραλής Γιώργος και Κολοβός.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ρούσος, Τσακνάκης, Σούμας, Λυκοκώστας, Τόλιας, Κολοβός, Τσανάς, Καραλής Σ., Καραλής Γ., Κύρκος, Ποπέσκου ενώ έπαιξαν και οι: Μπαρμπελούση, Καραγιάννης, Μπούζας, Μητρούσιας, Τάκε, Καραγιάννης, Ζέας, Δελητζάνης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τζήμας Η., Μούτσα, Κυριαζής, Σδράλης, Κολώνας, Γκουμουσίδης, Νάνης, Κωστούλας Θ., Αλεξανδράκης, Κουλαξής, Αναγνώστου ενώ έπαιξαν και οι: Στεφούδης, Αγγελής, Κωστούλας Κ., Τζήμας Σ.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων Λ. - Αστραπή ΝΠ   4-0
Λαρισαϊκός - Όλυμπος Λ.      1-0
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Βουκεφάλας - Λάρισα ’88      2-1
Πελασγιώτιδα - Θύελλα Λ.    3-2
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τοξότης - Ομόνοια Λ.            3-0
Δαμασιακός - ΑΕΛ U18         6-6
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Λαρισαϊκός     11-1     9
Απόλλων         9-2       6
Όλυμπος Λ     5-6       3
Αστραπή Ν.Π.             1-17     0
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Βουκεφάλας    5-2       9
Πελασγιώτιδα 10-4     6
Θύελλα Λ.      3-4       3
Λάρισα ’88      1-9       0
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Δαμασιακός    14-10  7
ΑΕΛ U18        8-6       7
Τοξότης           5-5       3
Ομόνοια          2-8       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass