ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αστέρας... ανόδου

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2009 4:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Πέρυσι είχε κλέψει την παράσταση με τις μεταγραφές του. Ωστόσο ο Αστέρας Λάρισας δεν ήταν η ομάδα που πήρε το εισιτήριο ανόδου από την Α1 ΕΣΚΑΘ στη Γ΄ Εθνική. Φέτος για μια ακόμη φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις έως τώρα κινήσεις του και θέλει να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη. Θέλει να είναι η χρονιά του. Η σεζόν που θα του χαρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την παρουσία σε εθνική κατηγορία.
Ο Αστέρας Λάρισας ξεκίνησε τις προπονήσεις του πριν από λίγες ημέρες και η «Ε» βρέθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ για να καταγράψει τις απόψεις των ανθρώπων της ομάδας. Στην πρώτη λοιπόν προπόνηση παρευρέθηκε η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου, 14 παίκτες της Ανδρικής Ομάδος (απουσίαζαν δικαιολογημένα μόνο οι Μπακούιας και Γ. Νικόπουλος) και αρκετοί παίκτες από την εφηβική ομάδα.
Στην καθιερωμένη ομιλία που έκανε ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μπαζάκης τόνισε τους υψηλούς στόχους της φετινής ανδρικής ομάδας και ζήτησε από όλους τους παίκτες να επιδείξουν πειθαρχία και συνέπεια στις προπονήσεις. Επίσης υπογράμμισε πως οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι και είναι στόχοι ανόδου.
Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός κ. Χρυσόστομος Μπαζάκης ανέφερε τους υψηλούς στόχους της φετινής ανδρικής και ζήτησε από τους παλιούς αθλητές να αγκαλιάσουν τα καινούργια παιδιά και να τα βοηθήσουν να ενταχθούν σύντομα στην ομάδα.
Ο προπονητής του Αστέρα που είναι ένας έμπειρος τεχνικός (έχει δουλέψει και ως βοηθός στον Παναθηναϊκό) Βλάσης Βλαϊκίδης, μιλώντας στην «Ε» είπε: «Ελπίζουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιο ψηλά από πέρυσι φυσικά. Πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι και ελπίζουμε φέτος να γίνει κάτι πιο καλό. Όσον αφορά στις μεταγραφές αυτό που θέλαμε το πήραμε. Είμαστε πλήρεις».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Βέβαια αυτό που μετράει σε κάθε πρωτάθλημα είναι η παρουσία των παικτών μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και ζητήσαμε τις απόψεις μερικών παικτών. Πρώτος μίλησε ο Αχιλλέας Ντούρβας που ήρθε από την Κω και ανέφερε: «Δεν γνωρίζω αρκετά για το πρωτάθλημα της Λάρισας, ωστόσο θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Λίγο αργότερα ο Χρήστος Κρικώνης (αποτελεί σημαία για το σύλλογο αφού είναι εφτά χρόνια σε αυτήν) τόνισε: «Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στο στόχο μας. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό».
Τελευταίος μίλησε ο Χρήστος Κουλιούμπας που ήρθε με μεταγραφή από την Ελασσόνα: «Στόχος του φετινού Αστέρα δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ όλοι οι παίκτες και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
* Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο η παρουσίαση της φετινής ομάδος και η ανακοίνωση των χορηγών που θα βοηθήσουν το Σύλλογο τη νέα περίοδο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass