ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ

Αγώνας δρόμου για Ντε Νίγκρις

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2009 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Η Α.Ε.Λ. μπορεί να απέκτησε σέντερ φορ μόλις προχθές και αναφερόμαστε στον Μεξικάνο Αντόνιο Ντε Νίγκρις αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν μπορεί να αγωνιστεί αύριο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. κάνει αγώνα δρόμου για να εκδοθεί το δελτίο του. Μέχρι χθες δεν είχε φθάσει η ελευθέρας του από την Τουρκική Ομοσπονδία και οι υπάλληλοι της Ε.Π.Ο. θα περιμένουν σήμερα να έρθει και αν γίνει αυτό θα εκδώσουν το δελτίο κανονικά. Μάλιστα χθες υπήρξε και μία ένταση μεταξύ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και της Ε.Π.Ο. καθώς οι υπάλληλοι σε μεταγραφική περίοδο ήθελαν να φύγουν στις 2.30 μ.μ., αλλά τελικά ακόμα και σήμερα να έρθει το δελτίο του θα υπάρχει άνθρωπος της Ε.Π.Ο. που θα εκδώσει το δελτίο του.
Πάντως, ακόμα και αν έρθει το δελτίο του, ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, δύσκολα θα τον πάρει στην αποστολή καθώς στις πρώτες προπονήσεις έδειξε ανέτοιμος να αγωνιστεί.
Στο μεταξύ για την ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Αστέρα θα υπάρχουν δύο αλλαγές. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα ο Γιαννακόπουλος αντί του Ντέλσον, που δεν προπονήθηκε όλη τη βδομάδα λόγω ίωσης, και ο Βενετίδης αντί του Κατσιαρού. Η τακτική της Α.Ε.Λ. θα είναι το 4-2-3-1 με τερματοφύλακα τον Μάλαρτζ, στην άμυνα οι: Μπουκουβάλας (δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης (αριστερά), αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας με τον Ρομέου και πιο μπροστά θα είναι οι: Γιαννακόπουλος, Μετίν, Τουάμα και στη επίθεση θα παίξει ο Αμπουχατζίρα.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
ΚΑΣΑΣ - ΓΚΕΡΛΟ
Ο Γκάστον Κάσας θεωρείται σίγουρο ότι θα φορέσει τη φανέλα της Α.Ε.Λ. καθώς ο 31χρνος Αργεντινός με Ισπανικό διαβατήριο υπέγραψε στους «βυσσινί» και θα ανακοινωθεί σύντομα ενώ η επόμενη μεταγραφή που θα είναι ένα στόπερ μάλλον θα είναι ένας ακόμα Αργεντίνος ο Ντανίλο Γκέρλο για τον οποίο ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης ανέβασε την προσφορά του. Ο Γκέρλο ήταν το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ από την οποία έμεινε ελεύθερος παρά την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία και αν αποκτηθεί θα μιλάμε για σημαντική επιτυχία από τη λαρισινή ομάδα... Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1979 και έχει παίξει σε Κόρντομπα και Κίλμες. Με τη Ρίβερ Πλέιτ στα πέντε χρόνια που έπαιζε έχει αγωνιστεί σε 74 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ. Η απόκτησή του αναμένεται να ισχυροποιήσει σημαντικά την Α.Ε.Λ. στις θέσεις των σέντερ μπακ .
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με απουσίες θα έρθει σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού στη Λάρισα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Λ. στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά είναι και τιμωρημένος, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ντάρμπισαϊρ, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, αλλά και οι Κατσικογιάννης, Παναγόπουλος, Κόβατς, Στολτίδης, ενώ οι Νικλητσιώτης και Βασιλόγιαννης συμμετέχουν με την ομάδα Κ21 στο διεθνές τουρνουά του Τορίνο.
Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.
Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ (19:45 τοπική ώρα) τον αγώνα Αλκμααρ - Βίλεμ, ενώ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αύριο τον αγώνα Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης και αύριο τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με το ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη, για τη δεύτερη αγωνιστική, συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο «γηραιός» του Ολεγκ Προτάσοφ θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει ουσία το «τρίποντο» της πρεμιέρας μέσα στην Καβάλα, ενώ οι «κίτρινοι» του Μαζίνιο, θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και με νίκη θα διατηρήσει το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής. Η Α.Ε.Κ. δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου και μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, θέλει την νίκη για να μπει «με το δεξί» στο πρωτάθλημα.
Τέλος, ο Πανιώνιος είναι το φαβορί απέναντι στον Εργοτέλη, όπως και ο Π.Α.Ο.Κ. που υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες χαρακτηρίζονται οι αναμετρήσεις της Καβάλας με τον Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης NOVA
16:45 Πανιώνιος-Εργοτέλης ΣΚΑΪ
19:00 Ηρακλής-Αρης NOVA
 
ΑΥΡΙΟ
16:45 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός
16:45 Ατρόμητος-Α.Ε.Κ. NOVA
16:45 Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακός NOVA
19:00 Παναθηναϊκός-Ξάνθη NOVA
21:15 Λάρισα-Ολυμπιακός NOVA
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άρης       1αγ. 3
. Ηρακλής   1        3
. Καβάλα     1        3
. Παναθηναϊκός    1        3
5. Αστέρας Τρίπολης     1        1
. Λάρισα     1        1
. Ξάνθη       1        1
. ΠΑΣ Γιάννινα     1        1
9. Α.Ε.Κ.     0        0
. Ολυμπιακός        0        0
. Πανιώνιος 0        0
. Π.Α.Ο.Κ.   0        0
13. Ατρόμητος               1        0
. Εργοτέλης 1        0
. Λεβαδειακός      1        0
. Πανθρακικός      1        0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass