ΔΗΛΩΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Φοβάμαι πως δεν θα ολοκληρωθεί...

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Φαίνεται πως το γήπεδο της Νέαπολης θα περάσει από... σαράντα κύματα ώσπου να ολοκληρωθεί. Χθες στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου του κ. Κώστα Πηλαδάκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, προέβη σε μια νέα δήλωση έκπληξη που αφήνει παγωμένους (αν και κατακαλόκαιρο) τους φίλους της ομάδας. «Φοβάμαι πως το νέο γήπεδο δεν θα ολοκληρωθεί. Η κεντρική διοίκηση εξακολουθεί να αθετεί τις υποσχέσεις απέναντί μας» είπε και κάτι τέτοιο σημαίνει ένα νέο γύρο διαπραγματεύσεων και συζητήσεων που ουσιαστικά μεταφράζεται σε χάσιμο χρόνου. Ο κ. Πηλαδάκης μίλησε και για τους νέους μετόχους στην ομάδα, τα μεταγραφικά ζητήματα. Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ είπε τα εξής:
 «Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και εύχομαι να υπάρξουν και άλλες κινήσεις. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και υπέρβαση. Έχουμε καταρχήν συμφωνήσει και με ακόμη έναν επιθετικό (σ.σ. τον Κάσας) ο οποίος εντός του Σαββατοκύριακου θα είναι στην Ελλάδα και το ίδιο ισχύει και για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση (σ.σ αμυντικό).
Όσον αφορά στα διαρκείας. Τη δεδομένη στιγμή έχουν υπερβεί τις 3.400. Η δική μου πίστη είναι ότι ο μοναδικός λόγος που μια ομάδα θέλει τα διαρκείας είναι ο προγραμματισμός. Αν αυτή η ομάδα καταφέρνει και πιάνει τους ίδιους μέσους όρους μέσα σε μια χρονική περίοδο – είτε με διαρκείας, είτε με μεμονωμένα εισιτήρια – τότε έχει τα εχέγγυα να πρωταγωνιστεί και να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το γήπεδο, ενώ είναι σε εξέλιξη οι άδειες για τα υπόλοιπα εγχειρήματα αυτού του τεράστιου έργου. Πάνω από 500 άτομα θα δουλέψουν, οικογένειες θα ζήσουν από αυτή την ιστορία σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή. Με την ανάθεση έργου στην κοινοπραξία που γνωρίζετε, επιβεβαιώσαμε για πολλοστή φορά τις εξαγγελίες ότι η πλειοψηφία των χρημάτων θέλουμε να μείνει στην πόλη μας.
Όπως γνωρίζετε και είπε πρόσφατα ο κ. Ιωαννίδης είναι το πρώτο έργο των Μεσογειακών που ξεκίνησε και στήριξαν κάποιοι με τον ενθουσιασμό τους και κάποιοι ρισκάροντας, επενδύοντας και βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Γνωρίζετε πως η ομάδα μας δεν στηρίζεται σε κρατικές χορηγίες, ούτε έχει αβάντα από κρατικό φορέα. Δυστυχώς η κεντρική διοίκηση εξακολουθεί να αθετεί υποσχέσεις απέναντί μας. Θεωρώ ότι οι κεντρικές διοικήσεις μιας χώρας έχουν συνέχεια. Το ίδιο και οι δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Δεν εξαρτώνται από πρόσωπα. Το λέω αυτό γιατί βεβαίως ο κ. Ιωαννίδης δεν έδωσε ποτέ υπόσχεση την οποία δεν τήρησε. Πλην, όμως, η πολιτεία δεν είναι μόνο τα υπουργεία. Είναι και άλλοι άνθρωποι. Ο κ. Ιωαννίδης ως υπουργός αγκάλιασε το έργο, όπως και ο κ. Σουφλιάς. Την ίδια βοήθεια είχαμε και από τοπικούς φορείς. Από τον Περιφερειάρχη, από το Νομάρχη, από το Δήμαρχο.
Πλην, όμως, αυτό το έργο, για το οποίο θα τηρήσουμε ευλαβικά και «επί ποινή θανάτου» τα όσα αναλάβαμε φοβάμαι ότι θα μείνει ανολοκλήρωτο. Θα κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε – και υπέρβαση ακόμα – αλλά αν η Κεντρική διοίκηση δεν τηρήσει υποσχέσεις αυτό το πρώτο μεσογειακό έργο δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Δεν έχουμε φρενάρει, ούτε έχουμε σταματήσει τις διαδικασίες.
Το γήπεδο είναι ένα εγχείρημα 40 εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα με αυτό και τις μεταγραφές η ομάδα μας επενδύει και αλλού. Στα Δένδρα δημιουργήσαμε ένα κόσμημα κάνοντας υπέρβαση.
Στο δρόμο που έχω ονειρευτεί για την ΑΕΛ και εύχομαι να είμαι αρκετά χρόνια εδώ, έχω πειστεί ότι υπάρχουν άλλοι 4 φίλοι που μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Αποφάσισα αυτοί οι 4 φίλοι, ο Ανδρέας ο Λιόντος, ο Γιώργος και ο Γιάννης ο Ντόντος και ο Σωκράτης Αντωνίου να συμπορευτούν μαζί μας. Θα υπάρχει μια διεύρυνση στο μετοχικό σχήμα (σ.σ. με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) και σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε το όραμα. Όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου.
Η ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί με ίδιο τρόπο, θα συνεχίσει να αποκτά παίκτες της περιοχής, να επενδύει σε υποδομές και προπονητικά κέντρα και να είναι ένας από τους πρεσβευτές της περιοχής στην υπόλοιπη Ελλάδα και κατ’ επέκταση της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Ακούστηκε μάλιστα πως η ΑΕΛ προχωρά σε διεύρυνση του διοικητικού σχήματος επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Αν υπάρχει κάποιος που έχει οικονομικό πρόβλημα με την ΑΕΛ θα ήθελα να το διατυμπανίσει. Εγωιστικά λέω ότι είμαστε στις τοπ ομάδες της Ελλάδας σε οικονομική διαχείριση.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Έπειτα ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων και αυτές είναι οι παρακάτω:
*Τι δεσμεύσεις υπάρχουν από την πολιτεία και δεν έχουν τηρηθεί;
-Σε επίπεδο δέσμευσης – και για να μην παρεξηγηθώ, οι δεσμεύσεις δεν έγιναν σε ιδιωτικό επίπεδο ώστε να αμφισβητηθεί αυτό που λέω, αλλά παρουσία πολιτειακών παραγόντων και άλλων φορέων – προγενέστερη ηγεσία του υπουργείου ανέλαβε δεσμεύσεις, οι οποίες δεν έχουν τηρηθεί. Όσοι ακούν γνωρίζουν. Ξέρετε ότι η ομάδα δεν έχει καμία κρατική χορηγία. Προχωράμε με το σπαθί μας, πρωταγωνιστούμε με το σπαθί μας. Χάρες δεν ζητάμε. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σηκώσει τα λάβαρα και θα ξεσηκώσει τον κόσμο ή δημιουργεί καταστάσεις. Δεν είναι στη φιλοσοφία μας παρότι στο παρελθόν πολύ με προέτρεπαν να κλείσουμε τους δρόμους. Δεν είναι αυτά τα πράγματα στην ατζέντα της ΑΕΛ που ονειρεύομαι. Πρέπει με διάλογο και επιχειρήματα να πείθεις ότι έχεις δίκιο. Όσο χρόνο και αν χρειαστεί. Άλλοι πήδαγαν στους γκρεμούς για να δείξουν ότι έχουν δίκιο.
* Τι σκοπεύετε να κάνετε;
-Εκτός της δημοσιοποίησης του ζητήματος τίποτε άλλο εκτός από το να συνεχίσω το έργο μέχρι του σημείου που έχω υποσχεθεί.
*Οι υποσχέσεις που αναφέρατε είναι οικονομικής φύσης; Είχατε πει ότι ο προϋπολογισμός του γηπέδου είναι εγγυημένος. Είχατε συνυπολογίσει και τις συγκεκριμένες υποσχέσεις;
-Βεβαίως, αλλά δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε για οικονομική υποχρέωση. Μπορεί να είναι και κατασκευαστική. Δεν πρόκειται περί βοήθειας. Μιλάμε για ένα Μεσογειακό έργο. Ας το καταλάβουμε όλοι κάποια στιγμή. Ο καθένας πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.
*Υπάρχει υπόσχεση για 8 εκατομμύρια ευρώ από την κεντρική διοίκηση;
-Ουδέποτε μίλησα για ποσά και δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν με αφορά τι υποσχέσεις είναι. Με ενδιαφέρει να τις τηρήσουμε.
*Με τι ποσοστό θα μπουν στην ΠΑΕ οι νέοι μέτοχοι;
-39% θα δοθεί στους νέους, 10% στον ερασιτέχνη. Σε αυτό το επίπεδο θα λειτουργεί η ομάδα. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται μέσα από διαδικασίες διοικητικού συμβουλίου με τη συμμετοχή όλων. Η συμμετοχή αφορά στην ΠΑΕ. Δεν εμπλέκεται το ζήτημα του γηπέδου. Αν μελλοντικά οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει στο γήπεδο με οποιοδήποτε ποσό – μικρό ή μεγάλο – η δυνατότητα υπάρχει, όπως έχω πει και στο παρελθόν.
*Ο κ. Ουζουνίδης είχε πει ότι χρειάζεται βελτίωση στην οργάνωση του τομέα προσέγγισης παικτών από το εξωτερικό. Υπάρχει σκέψη για κάποια αλλαγή;
- Πέντε χρόνια λειτουργούμε με το ίδιο μοντέλο. Οι μάνατζερ προτείνουν και ο προπονητής αξιολογεί και αναλόγως αποφασίζουμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε ή όχι με κάποια υπέρβαση. Προσπαθούμε για παίκτες με μεγάλη αξία. Υπάρχουν παίκτες που τους πλησίασα, αλλά στη 2η κουβέντα που έγινε δεν ήξεραν την ΑΕΛ. Εμένα αυτό με ενόχλησε. Για μπείτε, όμως, και στη θέση τη δική τους. Κάνουμε αγώνα για να δείξουμε πόσο μεγάλη αξία έχει η ομάδα μας. Στον Ελλαδικό χώρο το έχουμε πετύχει πλήρως όχι όμως στο εξωτερικό. Για να το κάνουμε αυτό υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε η ομάδα να δανειστεί και να τους δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ – κάτι που δεν μπορεί – ή με υπερβάσεις να τους δώσει άλλα επιχειρήματα και κίνητρα.
Η συνέπεια κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Δεν είμαστε οι άνθρωποι των μπαλκονιών που βγήκαμε για να μας χειροκροτήσουν και μετά από 10 μέρες να μας βρίζουν. Η διοίκηση της ΑΕΛ και η πλειοψηφία των φιλάθλων της έχουν μείνει δυνατοί στις δύσκολες στιγμές. Εσείς έχετε βγάλει το ρητό. Όχι εγώ: Και στις λύπες και στις χαρές».
 *Είπατε ότι θα γίνουν και άλλες επενδύσεις όσον αφορά στις υποδομές. Η ερασιτεχνική αντιμετωπίζει γηπεδικό πρόβλημα για τα τμήματά της. Υπάρχει η δυνατότητα βοήθειας στο συγκεκριμένο κομμάτι;
-Οι σχέσεις με τον Ερασιτέχνη είναι άριστες. Έχουμε συζητήσεις με τον κ. Φασούλα. Όπως ξέρετε στο νέο γήπεδο η Ερασιτεχνική θα έχει ως έσοδο ένα στάνταρ ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Αν αυτό το ποσό είναι ανάγκη να έρθει λίγο νωρίτερα, είμαι στη διάθεσή τους ώστε να βοηθήσουμε».
*Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω θα κάνατε κάτι διαφορετικό ως προς τη στελέχωση της ομάδας για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός από την KR;
-Αν η ερώτηση είναι γιατί κ. Πηλαδάκη δεν έχεις 33 παίκτες στο ρόστερ της ομάδας σου η απάντηση είναι απλή. Να έχουμε 33 μήπως και τραυματιστούν οι 7, μήπως και δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του Αμπουχατζίρα επειδή η πρώην ομάδα του αξιώνει τετραπλάσια λεφτά από όσα δικαιούται, μήπως, μήπως, μήπως … και να κάνουμε και γήπεδο και να κάνουμε και προπονητικό κέντρο. Δεν είναι το οικονομικό μέγεθος της ομάδας μας τέτοιο που να προβλέπει τέτοια ενδεχόμενα. Προτιμώ να κάνω γήπεδο, να παίρνω τον Αμπουχατζίρα έντιμα και χωρίς να υποκύπτω σε εκβιασμούς, προτιμώ να χάσουμε μια φορά την Ευρώπη.
*Ο αποκλεισμός από την KR άλλαξε τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς χάθηκαν σημαντικά ποσά, όπως π.χ. τα τηλεοπτικά απ’ τους αγώνες με τη Βασιλεία;
-Καθόλου, ούτε κατά ένα ευρώ. Απλώς η φετινή χρονιά θα μας κοστίσει λίγο παραπάνω.
*Παραιτηθήκατε από τη δεύτερη σεζόν της θητείας σας στην προεδρία της Λίγκας, για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους. Λίγο αργότερα όμως βρεθήκατε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Δεν είναι λίγο αντιφατικές μεταξύ τους αυτές οι δύο επιλογές;
-Το ένα απαιτεί καθημερινή παρουσία και πολύ χρόνο, το άλλο αφορά σ’ ένα διοικητικό συμβούλιο μια φορά το μήνα.
* Το νούμερο 3.400 στα διαρκείας θέλετε να το σχολιάσετε;
- Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μιλάμε για 15%πτώση σε σχέση με πέρσι, αλλά πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη με βάση την οικονομική συγκυρία. Ξέρω ότι οι 500 που δεν έχουν έρθει ακόμη, γιατί η ζήτηση συνεχίζεται, είναι φίλαθλοί μας. Θέλουν να έρθουν, αλλά δεν μπορούν. Ξέρετε τις απόψεις μου περί εισιτηρίων. Μακάρι οι χορηγίες ή άλλες πηγές να μας κάλυπταν ώστε η είσοδος να είναι δωρεάν σε όλα τα γήπεδα».
* Μπορεί ο αποκλεισμός απ’ την Ευρώπη να επηρέασε την κίνηση στα διαρκείας;
- Ναι, μπορεί, γιατί πολλοί θα ‘θελαν να ‘χουμε στο πρόγραμμα κι άλλα ευρωπαϊκά ματς».
* Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι;
- Κρατήστε κάτι στο μυαλό σας. Ήταν η χρονική περίοδος στην οποία έληγαν πολλά συμβόλαια σημαντικών παικτών. Ήταν η συγκυρία στην οποία η ομάδα έπρεπε να κάνει επιλογές στο αν άξιζε να γίνουν υπερβάσεις για συγκεκριμένους παίκτες ή να γίνει προσπάθεια να αντικατασταθούν με καλύτερους ποιοτικά ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος έχουν δέσμευση 4 ή 5 χρόνια, που σημαίνει ότι στο μέλλον ο κορμός δεν θα αλλάξει δραματικά. Με αυτόν τον κορμό – σε μεγάλο ποσοστό – θα μπει η ΑΕΛ στο νέο γήπεδο και λογικά θα απαιτηθούν πολύ λιγότερες προσθήκες. Ο στόχος δεν αλλάζει. Είναι ίδιος όπως κάθε χρόνο. Να σωθούμε. Δεν είναι δεισιδαιμονία, ούτε υποτιμώ την ομάδα. Έχετε κάποιο λόγο να πιστεύετε ότι η ομάδα δεν κάνει κινήσεις ώστε να πάρει το πρωτάθλημα; Όλες μας οι κινήσεις έχουν στόχο. Να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα;
* Πιστεύετε ότι η ΑΕΛ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με βάση τα όσα ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
- Ελπίζω ότι θα μπορέσει. Τηρουμένων των αναλογιών, όταν ομάδες έχουν 60 και 70 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ και εμείς το 1/10, 3η να βγει η ομάδα μας για μένα θα είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα».
* Σε περίπτωση που μέχρι τον Μάρτιο δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις από την κεντρική διοίκηση για το ζήτημα του γηπέδου, τι θα γίνει;
- Είναι κάτι που θα το εξετάσουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Υπάρχει περίπωση να καθυστερήσει μέχρι και να σταματήσει.Η ΑΕΛ έχει επικεφαλίδα της τη συνέπεια.
*Το έργο του γηπέδου με τι χρήματα γίνεται;
- Γίνεται με δανεισμό και με εγγυήσεις δικές μου και συμμετοχή».
* Το κράτος έχει συμμετοχή;
- Καμία.
 * Άρα τι υποσχέσεις υπάρχουν που δεν έχουν τηρηθεί;
- Πέραν των όσων έχουμε συμφωνήσει, μια ωραία στιγμή μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε τα γήπεδα τένις - που είναι σχεδόν έτοιμα - δεν ήταν μέσα στις υποχρεώσεις μας. Στο πλαίσιο, όμως, ότι ένα Μεσογειακό έργο χρειάζεται και πέντε πράγματα περισσότερα από ένα γηπέδου ποδοσφαίρου, η πολιτεία είχε αναλάβει να κάνει κάποια έργα. Δεν βλέπω να γίνονται. Το γήπεδο συνεχίζει και κατασκευάζεται. Μπορεί αυτά τα έργα να γίνουν αργότερα. Εγώ την ανάληψη θέλω. Το χαρτί που να λέει ότι αναλαμβάνουμε να κάνουμε ένα, δυο, τρία πράγματα.
* Η μη υλοποίηση των έργων θα επηρεάσει τη λειτουργία του γηπέδου;
- Ενδεχομένως. Όχι μόνο τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας, αλλά εντός εισαγωγικών μας φόρτωσαν τα γήπεδα τένις, που δεν ήταν δική μας υποχρέωση να τα κατασκευάσουμε. Ήταν ανάληψη του κ. Ορφανού – ο οποίος έτρεξε μεν – αλλά παραμένει μια υποχρέωση η οποία, όμως, δεν υλοποιείται. Ενώ θα τα έκανε η πολιτεία, τα κάνουμε εμείς. Μέχρι ενός σημείου, όμως, αυτό. Η κάθε τέτοια επιπλέον επιφόρτιση μας αφαιρεί ένα μεγάλο όνομα από το ρόστερ μας. Για ποιο λόγο να το χαρίσουμε αυτό; Αν δεν είχαν αναλάβει την υποχρέωση, να το καταλάβω. Όμως, να σε κατευθύνουν, να σε βάζουν σε έναν τορβά και να σου λένε πάρε κι αυτό, πάρε κι εκείνο, έ όχι ρε παιδιά;
* Να μιλήσουμε με ονόματα;
- Δεν με ενδιαφέρει. Όλη αυτή η δημοσιοποίηση που γίνεται σήμερα, γίνεται γιατί με στεναχωρεί να λαμβάνω υποσχέσεις επί υποσχέσεων. Τους λόγους μας πρέπει να τους τηρούμε. Σας είπα και νωρίτερα. Η συμφωνία κερδίζει το νόμο. Έχει να κάνει με υποχρεώσεις που ανέλαβε η προηγούμενη διοίκηση του υπουργείου που ήταν ο κ. Ορφανός. Ο άνθρωπος προς τιμήν του δεν λέει όχι. Απλώς δεν πρόλαβε να τις υλοποιήσει.
* Τι ισχύει με το γήπεδο σε περίπτωση που εσείς αποχωρήσετε από την ΠΑΕ;
- Η ΠΑΕ είναι μισθωτής του γηπέδου. Η ΑΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδο και να πληρώνει το ενοίκιο που είναι προσυμφωνημένο.
* Ποιοι είναι οι παίκτες που προσέγγισε η ΑΕΛ για να αποκτήσει, αλλά δεν κατάφερε; Ο Κανού για παράδειγμα;
- Το συμβόλαιο που προτείναμε στον Κανού είναι αστρονομικό με βάση τα δικά μας δεδομένα. Όμως, δεν πείστηκε.
* Ποια ήταν η εξαιρετική περίπτωση που κυνηγούσε η ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή;
- Ο Κλάσνιτς, αλλά η ομάδα του δεν τον άφησε. Ζήτησε χρήματα.
* Ο ποδοσφαιριστής που αναφέρατε μετά το ματς με την Τρίπολη, ο οποίος έσκισε το συμβόλαιο με κάποια ομάδα;
- Για τον Χέσελινκ μιλούσα. Σε μια γαλλική ομάδα. Είναι πληροφορία που είχα μέσω μάνατζερ για το περιστατικό. Αλλά είναι γεγονός».
* Υπάρχει θέμα επιστροφής Κλέιτον;
- Όχι, δεν υπάρχει. Στην παρούσα φάση, τουλάχιστον.
* Η Λάρισα δεν έχει για ακόμη μια φορά διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα. Ποιο είναι το σχόλιό σας;
- Δεν είναι καλό για την πόλη αλλά εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με την εντοπιότητα αλλά με την αξία του καθενός. Εγώ για παράδειγμα είμαι από την Αθήνα και βρίσκομαι στη Λάρισα.
* Η απουσία διαιτητή σε σχέση με την ΑΕΛ;
- Η ΑΕΛ δεν θέλει δικούς της διαιτητές. Θέλει δίκαιους διαιτητές.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass