ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

Πάνε για να πατήσουν την... Τριπολιτσά...

* ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 21:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Αρχίζει σήμερα για την Α.Ε.Λ. το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (για έξι ομάδες ξεκίνησε χθες) και το πρώτο παιχνίδι για τη λαρισινή ομάδα γίνεται στην Τρίπολη με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα και είκοσι παλικάρια, όχι από τη... Λιβαδειά αλλά από τη Λάρισα, πάνε για να πατήσουν την... Τριπολιτσά, όπως λέει (έστω και ελαφρά παραφρασμένο) το δημοτικό μας τραγούδι, έχοντας οδηγό το... 2007, όπου και τότε έκαναν κάτι παρόμοιο με ένα γκολ του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (συμπτωματικά και πέρυσι είχαν βρεθεί εκεί στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, για την 2η αγωνιστική και ήρθαν ισόπαλοι με 0-0).
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, για το σημερινό παιχνίδι επέλεξε είκοσι παίκτες και για την ενδεκάδα μόνο μια θέση δείχνει να μην έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ή, για να ακριβολογούμε, θα κριθεί από την ετοιμότητα του Παναγιώτη Κατσιαρού.
Όπως έδειξε ο πετυχημένος τεχνικός θα αγωνισθεί με την τακτική 4-2-3-1 και η θέση που τον προβληματίζει είναι του αριστερού μπακ καθώς αν ο Κατσιαρός δηλώσει απόλυτα έτοιμος τότε θα παίξει αυτός και δεξιά θα αγωνισθεί ο Μπουκουβάλας ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνισθεί ο Μπουκουβάλας αριστερά και ο Τριποτσέρης δεξιά.
Η ενδεκάδα λογικά που θα παραταχθεί στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος και με βάση τα όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Ουζουνίδης θα αποτελείται από τον Μάλαρζ στη θέση του τερματοφύλακα, στην άμυνα δεξιά τον Μπουκουβάλα ή τον Τριποτσέρη, αριστερά ο Κατσιαρός ή ο Μπουκουβάλας και στα σέντερ μπακ τον Νταμπίζα και τον Ααράμπ.
Θα παίξουν δύο αμυντικά χαφ, ο Ρομέου με το Ντέλσον, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Τουάμα (αριστερά), ο Γιαννακόπουλος (δεξιά) και ο Μετίν στο κέντρο που θα είναι ελεύθερος να πηγαίνει σε όποιο μέρος του γηπέδου θέλει. Γιαννακόπουλος και Τουάμα θα έχουν εντολές να αλλάζουν θέσεις αμοιβαία για να δημιουργούνται ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα.
Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Αμπουχατζίρα.
Η ψυχολογία στην ομάδα είναι αρκετά καλή και το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα (εκτός από τους τραυματίες Βενετίδη και Κυριακίδη) είναι η έλλειψη κλασικού σέντερ φορ που θα λυθεί μέχρι την Τρίτη το αργότερο.
Πάντως, ακόμα και η ισοπαλία θα αποτελέσει θετικό αποτέλεσμα για την Α.Ε.Λ., ενώ μια νίκη θα σημάνει πολλά, καθώς θα σταματήσει η γκρίνια από τη μη απόκτηση κλασικού επιθετικού, αλλά και δύο ή τριών ακόμα παικτών που στοχεύει η ομάδα. Πάνω απ’ όλα θα δώσει σημαντική ψυχολογική ώθηση για τα παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στις 30 Αυγούστου στο Αλκαζάρ.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Λ. Στέλιος Γιαννακόπουλος ως γνήσιος επαγγελματίας έδειξε να έχει πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και απαντώντας σε χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» σχετικά με την αποκατάσταση του τραυματισμού του μέσω του γραφείου τύπου μας είπε τα εξής: «Με τη δήλωση που έκαναν περί λάθους αποκατάστασης δεν ήθελα να θίξω ούτε το ιατρικό επιτελείο ούτε τον γυμναστή και προφανώς τα λεγόμενά μου παρερμηνεύτηκαν και δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις για ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικό έργο στην ομάδα. Όταν εννοούσα περί λάθος τρεξίματος, αναφερόμουν στο γεγονός ότι έτρεχα με στόχο να προσέξω τον προσαγωγό μου που με ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα πρόβλημα στη μέση μου. Τώρα είμαι απόλυτα υγιής και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και για ένα θέμα που δημιουργήθηκε εδώ και αρκετό καιρό θεωρώ λάθος πλέον να ασχολούμαστε και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Εξελίξεις υπήρξαν κατά τη χθεσινή μέρα στα μεταγραφικά της Α.Ε.Λ. καθώς ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις αποτελεί τον πρώτο στόχο της Α.Ε.Λ. αλλά πλέον υπάρχει μία ακόμα περίπτωση που απασχολεί τους «βυσσινί» για τη θέση του φορ και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο. Δεν γνωρίζουμε αν η Α.Ε.Λ. επανήλθε στον μεγάλο στόχο που είχε ο πρόεδρος κ. Κωστής Πηλαδάκης (σήμερα θα βρίσκεται στην Τρίπολη) και αναφερόμαστε στον 29χρονο ποδοσφαιριστή που έπαιζε πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ με ομάδα γνώριμη στο ελληνικό κοινό που τον ήθελε και μεγάλη ελληνική ομάδα της χώρας μας.
Για τον στόπερ οι πληροφορίες μιλάνε για επαφή της ομάδας του Ουζουνίδη με τον Αργεντινό στόπερ Γκέρλο που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά χθες στην ΠΑΕ μιλούσαν και για ένα Γάλλο στόπερ που ενδιαφέρει άμεσα χωρίς όμως να αναφέρονται σε όνομα.
Τέλος η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γαλλική εφημερίδα «L’ equipe» αναφερόταν στο ενδιαφέρον της Α.Ε.Λ. να εντάξει τον Μαουλιντά στη δύναμή της (στο ρεπορτάζ της Λανς) και ανέφερε ότι η πρόταση των «βυσσινί» ήταν για 300.000 ευρώ δηλαδή να πληρώσουν οι δύο ομάδες από μισό το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης την ερχόμενη χρονιά αλλά με οψιόν αγοράς από την Α.Ε.Λ. (προφανώς με άλλα 300.000 ευρώ).
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με μοναδικό απόντα τον Ισραέλ Νταμόντε, θα υποδεχθεί σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης της Λάρισα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι 18 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Μάριο Γκόμεζ είναι: Ντεγκαρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Εστέβες, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Μπαστία, Καρντόσο, Καρέρα, Ουντόζι, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος και Τσέζαρεκ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο Δ. Κύρκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την πρεμιέρα της Super League, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Γούκο (Ηπείρου) και Χρ. Μπαλτά (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Στ. Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα θα διατίθενται και σήμερα από το εκδοτήρια της Θύρας 4 του γηπέδου της Τρίπολης, όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της Λαρισινής ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ και για την αγορά τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass