ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (3-1)

Γκολ και θέαμα στον Πυργετό

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Α.Σ. Πυργετού επιβλήθηκε χθες σε φιλικό παιχνίδι της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης με 3-1 και έδειξε ότι σταδιακά φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα αποτελεσματικότητας.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους «βυσσινί» του Γιάννη Αλεξούλη, καθώς με το «καλημέρα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά, στο 4’ ο Βελετάνης με σουτ (προϊόν άψογης συνεργασίας των Ζαφειρίου - Τσιρογιάννη - Σιδηρόπουλου) και στη συνέχεια ο Τσιρογιάννης στο 5’ με πλασέ στην κλειστή γωνία (αξιοποίησε κούρσα του Φιλιππούλη από αριστερά) ήταν αυτοί που παραβίασαν την κατερινιώτικη εστία.
Ακολούθησε στο 15’ το 3-0 και πάλι από τον Τσιρογιάννη, που με «μονοκόμματο» σουτ από σέντρα του Βελετάνη πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι - νεοφώτιστοι στην Δ’ Εθνική μείωσαν στο 55’, όταν ο Γκικούδης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το σουτ του Μπαγλαρίδη, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Βεηδαμανίδης σκόραρε με κοντινό σουτ.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι Γιάννης Αγγελακόπουλος - Γιάννης Ρεντόπουλος - Αποστόλης Καρακώστας.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Μπρέλλας (46’ Γκικούδης), Γκουγκούδης (70’ Κοτούμπας), Φιλιππούλης (70’ Κατσαρός), Στούμπος (46’ Πότσης), Πολύζος, Τάτσης (70’ Ταυλαρίδης), Πατοβασιλείου (46’ Κολομητρούσης), Ζαφειρίου, Βελετάνης, Τσιρογιάννης (46’ Κυπαρίσσης), Σιδηρόπουλος (46’ Σαββίδης).
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (προπονητής Σάκης Κωτσιόπουλος): Σαρρής, Κούρτογλου, Βαρμάζης, Κεστελίδης (46’ Μπαλαμπάνης), Παπαγιαννόπουλος, Ευφραιμίδης (46’ Καλουσίδης), Κουμουρτζής, Αρβανίτης (53’ Πεΐδης), Βεηδαμανίδης, Κ. Παπαδόπουλος (46’ Μπαγλαρίδης), Μαυρίδης.
* Μετά τον αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Πυργετού «γλυκάθηκαν» στα αποδυτήρια, χάρη στο συμπαίκτη τους Σάκη Παπαβασιλείου, που χθες γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του, ενώ - αργότερα - παρακάθησαν σε δείπνο που παρέθεσε στην οικογενειακή ταβέρνα των αδελφών Αναγνωστόπουλου η διοίκηση του συλλόγου.
* Αύριο, οι Πυργετινοί θα δώσουν το πιο «δυνατό» παιχνίδι της περιόδου προετοιμασίας, υποδεχόμενοι την Αναγέννηση Καρδίτσας (ώρα 18.00).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass