ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ

«Χτυπάει» και Σάριτς ο ΝΟΛ

* ΤΟ «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
«Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι και να μπούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος...» δήλωνε πέρυσι στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Μίροσλαβ Τρούμπιτς ως προπονητής της ΝΕ Πατρών. Αυτό που κατάφερε ωστόσο με την πατρινή ομάδα ήταν πολύ περισσότερο αφού έφτασε μια ανάσα από την Ευρωλίγκα. Στον τελευταίο αγώνα η ΝΕΠ ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη και τελικά πήρε την τέταρτη θέση. Αν καταφέρει κάτι ανάλογο και με τη Λάρισα τότε πολλοί θα είναι αυτοί που θα πίνουν νερό στο όνομά του.
Αναμισβήτητα η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας κινήθηκε αστραπιαία στην περίπτωση του συγκεκριμένου προπονητή (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος Δημήτρης Κουρέτας με μια μικρή διοικητική ομάδα πραγματοποίησε ταξίδι - εξπρές στο Σπλιτ για να τον πείσει) και κατόρθωσε να του αποσπάσει τη θετική απάντηση. Αυτή η εξέλιξη αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το λαρισινό πόλο που δείχνει πως με τέτοιες ενέργειες θα ανέβει επίπεδο. Ο Τρούμπις αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΡΙΤΣ
Σε συζητήσεις εν τω μεταξύ βρίσκεται ο ΝΟΛ με τον Βίσεσλαβ Σάριτς. Ο Σάριτς πέρυσι έπαιζε στον Παναθηναϊκό αλλά λόγω των πρόσφατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η «πράσινη» ερασιτεχνική δεν συνέχισε την καριέρα του εκεί.
Ο 32χρονος (γεννημένος το 1977) διεθνής παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν εκτός από τον ΠΑΟ έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Αγωνίζεται εκτός από την περιφέρεια και στη θέση του αμυντικού φουνταριστού και η εμπειρία του αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από πολύτιμη για τον Παναθηναικό στην περασμένη σεζόν.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Σχετικά με τους παίκτες που είχαν «κλειστεί» νωρίτερα ο Κρέκοβιτς έχει το πλεονέκτημα να είναι από την ίδια χώρα με τον νέο τεχνικό και αναμένεται να μιλήσει μαζί του, ενώ ο Βαμβουνάκης θεωρείται «παιδί» του Τρούμπιτς. Ωστόσο και ο Γιάεν από τη ΝΕΠ είναι στην ίδια θέση και θα στις λεπτομέρειες θα κριθεί ποιος από τους δύο τελικά θα αποκτηθεί. Βουξάνοβιτς και Μπιτσιάκος είναι δύο ακόμη παίκτες που πέρυσι αγωνιζόταν για τον Τρούμπιτς στην Πάτρα και είναι πολύ κοντά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass