ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Γκαζωμένοι» για το Μοριά...

* ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Εναρμονισμένοι πλήρως με το χώρο στον οποίο βρισκόταν χθες εμφανίστηκαν μερικοί από τους παίκτες της ΑΕΛ. Αλεξάντερ Σίμιτς, Σίμον Αμπουχατζίρα, Ματίας Ιγγλέσιας και Ρομεόυ βρέθηκαν χθες στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Renault για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους και έδειξαν σύμφωνα με τις δηλώσεις τους πως είναι έτοιμοι να πατήσουν... γκάζι και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Πρώτος μίλησε ο Σέρβος παίκτης που ξεκίνησε ως εξής:
«Νομίζω πως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να νικήσουμε το παιχνίδι που έρχεται. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εκτιμώ πως είμαστε μια καλή ομάδα και έχουμε το κάτι παραπάνω από την Τρίπολη.
Σε ένα πρωτάθλημα είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην πρώτη αγωνιστική γιατί σου δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Πόσο μάλιστα όταν αυτή έρχεται σε εκτός έδρας παιχνίδι.
* Η ομάδα έχει ξεπεράσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό;
- Πιστεύω πως έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Ρέικιαβικ και πλέον έχουμε προσαρμοστεί στις τωρινές συνθήκες. Κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα».
* Ήρθες σε μια ομάδα με μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις. Είσαι έτοιμος για αυτό το βήμα;
- Ναι είμαι έτοιμος για το κάτι παραπάνω
* Θα κατακτήσεις μια θέση στη βασική ενδεκάδα;
- Ξεκίνησα την προετοιμασία έχοντας να ξεπεράσω έναν τραυματισμό και τα κατάφερα. Πιστεύω στον εαυτό μου και έχω την πεποίθηση πως θα είμαι στη βασική ενδεκάδα. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό στα παιχνίδια.
Ο ΣΙΜΟΝ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ
Παρέα με τη γυναίκα του Ρεούτ βρέθηκε στην αντιπροσωπεία ο Σίμον Αμπουχατζίρα. Ο Ισραηλινός επιθετικός είπε τα παρακάτω:
* Στην Ευρώπη δεν έπαιξες λόγω του γνωστού προβλήματος με τα χαρτιά σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς σε πρώτο επίσημο αγώνα. Πώς νιώθεις;
- Νιώθω καλά. Εδώ και δύο μήνες περίπου είμαι μαζί με την ομάδα και νιώθω πως ανήκω ολοκληρωτικά σε αυτήν. Όσον αφορά τώρα στο πρώτο ματς, στόχος της ΑΕΛ είναι να μην χάσει. Να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί είναι το ξεκίνημα. Θέλουμε μια καλή αρχή.
* Στο Ισραήλ ήσουν πρώτος σκόρερ πέρυσι. Πιστεύεις πως θα το πετύχεις και εδώ;
- Γι’ αυτό ήρθα στην ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος της μεταγραφής μου. Ελπίζω να ξεκινήσω να σκοράρω από την Κυριακή αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να νικήσει η ομάδα. Αυτό μετράει περισσότερο. Ανυπομονώ να γνωρίσω και τον κόσμο της ΑΕΛ στα επίσημα παιχνίδια.
Ο ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ
Ο αμυντικός μέσος της ομάδας, σαφώς με αρκετή εμπειρία στις πρεμιέρες με την ΑΕΛ είπε τα εξής:
* Ματίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα;
- Ναι, είναι μια ακόμη σεζόν στη Λάρισα και οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι αρκετές. Πολλοί νέοι παίκτες και σε αρκετές θέσεις. Στην προετοιμασία εκτιμώ πως δουλέψαμε σκληρά και την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
* Με τόσες αλλαγές ο ρόλος σου θεωρείς ότι θα αλλάξει μέσα στο γήπεδο;
- Όχι ο ρόλος θα είναι ο ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα επηρεαστεί το παιχνίδι μου.
* Δύο καλοί σου φίλοι από τα προηγούμενα χρόνια δεν θα είναι φέτος στην ομάδα. Ο Φακούντο Πάρα και ο Μαρτσέλο Σαρμιέντο, δεν θα είναι συμπαίκτες σου πλέον. Πώς νιώθεις;
- Εντάξει έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι καλοί μου φίλοι και καλοί ποδοσφαιριστές. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass