Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΠΟΛΟ

Μίρο Τρούμπιτς ο εκλεκτός του ΝΟΛ

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΞΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΙΑΕΤΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΠ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2009 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης έκλεισε χθες ο ΝΟΛ για την τεχνική του ηγεσία. Ο Κροάτης Μίροσλαβ Τρούμπιτς (για τον οποίο έγραψε η «Ε» προχθές) θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει προπονητικά την πρώτη λαρισινή ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πόλο. Η διοίκηση (που είχε ένα άτυπο συμβούλιο το οποίο αποδείχτηκε ουσιαστικότατο) τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο αυτόν προπονητή και ο Τρούμπιτς θα βρίσκεται στη Λάρισα την επόμενη εβδομάδα για να τακτοποιήσει τα πράγματά του αλλά και άλλες υποθέσεις. Ο Κροάτης τεχνικός ήταν σε πολλές μεγάλες ομάδες της ελληνικής Α1 αλλά πρόσφατα υπήρξε και πρώτος προπονητής της Εθνικής Κίνας.
Όμως εξελίξεις δεν είχαμε μόνο σε επίπεδο προπονητή αλλά και παικτών. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο ΝΟΛ βρίσκεται μια ανάσα από τον Γιάετς και Βουξάνοβιτς. Οι δύο αυτοί παίκτες αγωνίζονταν πέρυσι με το σκουφάκι της ΝΕ Πατρών.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Εν τω μεταξύ χθες συντάχθηκε και μια επιστολή από τη διοίκηση του ΝΟΛ και αφορούσε στην πρόσφατη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Βλαζάκη και αυτήν αναφέρει τα εξής:
«Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας την 19η Αυγούστου, που αφορά τη μη ανανέωση της συνεργασίας του ΝΟΛ με τον μέχρι το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου προπονητή της ανδρικής ομάδας του πόλο, κ. Βλαζάκη, θέλουμε να επισημάνουμε τα κατωτέρω:
1. Η μη ανανέωση της συνεργασίας ενός αθλητικού σωματείου και ενός προπονητή δεν είναι ούτε πρωτόγνωρο, αλλά και ούτε πολύ περισσότερο κανένα συνταρακτικό γεγονός.
2. Συνήθως συντελείται όταν υπάρχει διαφορετική αντίληψη των δύο μερών σε ουσιαστικά ζητήματα επιλογών που κυρίως συνίστανται σε θέματα οικονομικής και οργανωτικής διαχείρισης του συνόλου των πόρων που διαθέτει ένας σύλλογος για την επίτευξη των στόχων του.
3. Είναι κοινώς αποδεκτό και αποδεδειγμένα η καλύτερη επιλογή, όταν εντοπίζονται τέτοιου είδους σημαντικές διαφορές, να μην υπάρχει ανανέωση ή συνέχιση της συνεργασίας των δύο μερών.
Αγαπούμε την πόλη που ζούμε και κοινωνούμε, σεβόμαστε τους γονείς και τους αθλητές, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, είμαστε ευγνώμονες απέναντι στους χορηγούς μας που μας τιμούν με τις ευγενικές τους χορηγίες και συμβάλλουν στη διάδοση και καθιέρωση στην πόλη μας και των αθλημάτων του υγρού στίβου.
Διαχειριζόμαστε το κάθε ευρώ με σύνεση και φειδώ διαφυλάσσοντας την εικόνα του συλλόγου μας ως κόρη οφθαλμού και έτσι επιθυμούμε να πορευθούμε και στη συνέχεια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Βλαζάκη για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και τη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία. Ευχόμαστε δε κάθε επιτυχία προσωπική και οικογενειακή και παρακαλούμε να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη δύσκολη προσπάθειά μας, για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία σε οικονομικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος πόλο των ανδρών».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass