ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Τα μεταγραφικά στην τελική ευθεία...

* ΕΜΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2009 21:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Σε μία βδομάδα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινάει και η Α.Ε.Λ. θα ταξιδέψει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα(πρόπερσι στην πρεμιέρα κέρδισε με 1-0 και πέρυσι έφερε 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής).
Όμως παρά το γεγονός ότι η πρεμιέρα είναι πολύ κοντά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η σύνθεση του ρόστερ της ομάδας καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση δύο επιθετικών, ενός στόπερ και ενός δεξιού μπακ και μάλλον θα γίνει το θέλημά του καθώς θα αποκτηθούν οι δύο επιθετικοί και το δεξί μπακ που μάλλον θα είναι ο Καμερούνιος Πατρίκ Κβεντί που ο εκπρόσωπός του θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις.
Για την απόκτηση των δυο επιθετικών από το περιβάλλον του πρόεδρου μιλούσαν για την απόκτηση ενός παίκτη που έχει απασχολήσει πρόσφατα μεγάλη ελληνική ομάδα, δεν έχει γραφεί το όνομά του ως ενδιαφερόμενου από την Α.Ε.Λ. (και αυτή τη στιγμή η καθυστέρηση στην απάντησή του οφείλεται στη διαφορά της ώρας που υπάρχει με το μέρος που βρίσκεται) και για έναν ακόμα που είναι ένας εκ των Φράνκο και Ντε Νίγκρις.
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκική Αγκαραγκατσού για τη λύση του συμβολαίου του και στον οποίο υπάρχει πρόταση. Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις είναι 31 χρονών και έχει παίξει σε πολλές ομάδας του Μεξικού ενώ από το 2006 και μετά βρίσκεται στην Τουρκία. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγκαραγκατσού για 14 παιχνίδια και έχει πετύχει δύο τέρματα.
Αργεντίνος είναι ο Γκιγιέρμο Φράνκο, αλλά με μεξικανική υπηκοότητα, έχει ηλικία 33 χρονών (διεθνής 17 φορές με την εθνική Μεξικό και έχει πετύχει 5 τέρματα) και έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε 80 φορές σε τρία χρόνια και πέτυχε 15 τέρματα.
Πάντως το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση αρκετών μεταγραφών που θα δώσουν δυναμική στην ομάδα και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται μετά τον αποκλεισμό από την Ισλανδική KR Ρέικιαβικ που προκάλεσε πολλά δυσμενή σχόλια αλλά και κλυδωνισμούς στην ομάδα.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ
Στο μεταξύ μπορεί να έρχονται τέσσερις παίκτες αλλά φεύγουν και άλλοι τέσσερις. Συγκεκριμένα, ο ένας είναι ήδη παρελθόν και αναφερόμαστε στον Βράνιτς που περιμένουν οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας τη λύση της συνεργασίας με τον παίκτη ενώ οι άλλοι τρεις είναι ο Τσίγκας, ο Λαμπρόπουλος (οι δύο αυτοί γυμνάστηκαν χθες το απόγευμα μόνοι τους) και ο Μιούλερ.
Για τον Τσίγκα πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ, αλλά σίγουρα για το υψηλό συμβόλαιο των 130.000 ευρώ θα πρέπει να βρεθεί λύση ή πληρώνοντας ένα μέρος η ομάδα που θα τον αποκτήσει και ένα η Α.Ε.Λ. (έγινε στην περίπτωση του Κώτσιου αν και τελικά ο παίκτης πήρε τα ίδια χρήματα από τα Γιάννενα που πήγε) ή άλλη ομάδα να δώσει όλο το ποσό.
Ο Λαμπρόπουλος θα φύγει με ελεύθερη μεταγραφή καθώς δεν δέχεται να πάει δανεικός, ενώ για τον Μιούλερ τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς θα πάει δανεικός (ψάχνει να βρει ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας).
ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ
Το πρωτάθλημα αρχίζει και ήδη υπάρχει και «κατασκοπία» από την ΑΕΛ. Ο σκάουτερ της ομάδας Νίκος Κοτσοβός είδε το φιλικό Αστέρα Τρίπολης-Ηλυσιακού 1-0 και ενημέρωσε τον Ουζουνίδη για τα δυνατά και αδύνατα σημεία των αντιπάλων της πρεμιέρας.
Επίσης ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Κωνστάντος παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα Ατρομήτου - Ιωαννίνων και σίγουρα με την ποδοσφαιρική εμπειρία που απέκτησε μπορεί να εκφράζει άποψη(μάλιστα είδε και γνωστούς στο λαρισινό κοινό όπως τον πρώην τεχνικό της Α.Ε.Λ. Γιώργο Δώνη και τους πρώην παίκτες Καλαντζή, Σαρμιέντο και Κώτσιο).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass