ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Ο Ηρακλής παίρνει ξανά το... ρόπαλο

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΙΤΡΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2009 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:17
Όταν έχεις τέτοια πορεία στο παρελθόν και αρκετά χρόνια στη Δ’ Εθνική αυτές οι κατηγορίες δεν σε «χωράνε». Νιώθεις θηρίο στο... κλουβί. Έτσι αισθάνεται τώρα ο Ηρακλής Χάλκης που φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αφού πέρυσι δεν τα κατάφερε στην Α’. Στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα και φυσικά δεν το κρύβει κανένας στην ομάδα που δείχνει ανανεωμένη. Νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Μπουρνάκας και νέος πρόεδρος ο Αποστόλης Σιτράς. Η «Ε» επισκέφτηκε την πρώτη προπόνηση (στην οποία πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός) του Ηρακλή Χάλκης και σας μεταφέρει το κλίμα:
ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Με τόσα χρόνια στα γήπεδα είναι φυσικό να διαθέτει μεγάλη πείρα γύρω από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του νομού Λάρισας. Ο Γιάννης Μπουρνάκας υπήρξε για πολλά συνεχόμενα χρόνια παίκτης και αρχηγός του Ηρακλή Χάλκης και δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως υπήρξε και σημαία της ομάδας. Τώρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Χάλκη και από ένα άλλο, διαφορετικό πόστο, αυτό του προπονητή. Είναι η πρώτη σεζόν που θα αρχίσει την προπονητική του καριέρα και ο ζήλος του είναι μεγάλος. Μιλώντας στην «Ε» για τους στόχους της νέας σεζόν είπε: «Στόχος του Ηρακλή Χάλκης δεν μπορεί να μην είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε την πρώτη θέση που θα φέρει και την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να ξαναδώσουμε την αίγλη στο σύλλογο που τα τελευταία χρόνια είναι χαμένη».
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ηρακλή λέγοντας: «Παράλληλα όμως θέλουμε να κοιτάμε και το μέλλον. Γι’ αυτό θα έχουμε στο νου μας να ετοιμάσουμε την ομάδα και για τη νέα σεζόν προσέχοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».
Συνεργάτης του Γιάννη Μπουρνάκα θα είναι ο γυμναστής, Δημήτρης Κωστής. Ο Κωστής στο παρελθόν εργαζόταν στην ομάδα των Αμπελοκήπων και από φέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή Χάλκης. Αναφερόμενος στη νέα αυτή σελίδα της δικής του πορείας είπε: «Είναι μια πρόκληση ο Ηρακλής Χάλκης για όλους και φυσικά για εμένα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τα παιδιά τόσο έτσι ώστε στο πρωτάθλημα να δίνουν τον καλύτερό τους ευατό. Η Χαλκη είναι ένα σημαντικό όνομα στο χώρο του λαρισινού ποδοσφαίρου και εμείς δεν το ξεχνάμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την οδηγήσουμε ξανά εκεί που πραγματικά της αξίζει».
Ολοκληρώνοντας μίλησε και για τους νεαρούς παίκτες: «Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά τα ταλέντα της περιοχής και να ασχοληθούμε με αυτά αν θέλουμε να έχει κάτι καλό στο μέλλον».
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Πρόεδρος του Ηρακλή Χάλκης θα είναι ο Αποστόλης Σιτράς που επιστρέφει σε διοικητική δράση μετά από εννιά χρόνια «επέστρεψα γιατί είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Υπήρχε μια σχετική αδιαφορία και ήθελα να βοηθήσω το σύλλογο όσο μπορούσα» δηλώνει στην «Ε» και συνεχίζει: «Ο Ηρακλής Χάλκης είναι ένα ιστορικό σωματείο και η Α1 ΕΠΣΛ είναι μια κατηγορία που δεν του ταιριάζει. Ελπίζω πως με συγκέντρωση και πειθαρχία θα τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε πιο ψηλά».
Τελειώνοντας ο Αποστόλης Σιτράς αναφέρθηκε στον κόσμο της Χάλκης λέγοντας: «Σκοπός μας δεν είναι όμως μόνο να πρωταγωνιστήσουμε αλλά να κάνουμε και κάτι άλλο παράλληλα. Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Να έρθει ξανά κοντά στην ομάδα και να συμπαρασταθεί στη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζουμε να το κατορθώσουμε παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο».
Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω:
Πρόεδρος: Αποστόλης Σιτράς
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Τσινούλης
Γραμματέας: Γιώργος Νανής
Γενικός Αρχηγός: Μανώλης Μαραγκούλης
Ταμίας: Αποστόλης Ντουγκούλης
Ειδικός Γραμματέας: Αντώνης Νταμπουρλής
Μέλη: Νίκος Κατηγιάννης, Δημήτρης Κωστούλας, Γιώργος Τσινούλης, Τάκης Νικολακούλης και Γιώργος Μπουγανουσόπουλος.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Φέτος αποκτήθηκαν οι: Ηλίας Ηλιόπουλος από τη Φαρκαδόνα, Παναγιώτης Κρομμύδας από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Μπάγκας Αρσένης από τη Νέα Πολιτεία, Δάρας Δημήτριος από τους Αμπελοκήπους, Αντώνης Πιπερτζής από το Μελισσοχώρι, Γιώργος Βλησσαρούλης από τη Μελιβοία, Δημήτρης Σιούτας από την Αμυγδαλέα, Μανώλης Τσιούμπικας από τη Νέα Πολιτεία, Δημήτρης Σκλήκας από μια ερασιτεχνική ομάδα της Καλαμάτας, Γιώργος Ανατολίτης από την Κάλυμνο.
Αυτοί που έφυγαν από τον Ηρακλή Χάλκης είναι οι παρακάτω: Υφαντής, Παναγιωτόπουλος, Μαρτζάλης, Εμμανουήλ, Τέρπος, Νάκης, Φαρμάκας και Ντίνας.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑ
Αρκετά είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι παίκτες του Γιάννη Μπουρνάκα σε πρώτη φάση. Αυτά είναι τα εξής: Στις 20 Αυγούστου θα παίξουν με τον Βουκεφάλα ενώ τρεις ημέρες αργότερα με την Αγιά. Στις 25 του ίδιου μήνα θα αγωνιστούν με την ΑΕΛ Νέων, στις 27 με το Καλοχώρι και στις 29 με τον Λαρισαϊκό. Την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με το Συκούριο και στις 3 με τον Απόλλωνα Λάρισας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass