ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Πιστός στη φιλοσοφία του ο Τοξότης

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2009 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Βασίλης Καραπιάλης, Γιώργος Αγορογιάννης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Γκέκας. Μερικοί από τους παίκτες που ξεκίνησαν από τον Τοξότη και φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Έτσι όπως είναι τα πράγματα λοιπόν δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις για να κατανοήσουμε πως ο Τοξότης είναι μια πραγματική πηγή ταλέντων. Με τέτοιο ιστορικό πώς να μην έχει σαν διαρκή στόχο την παραγωγή τέτοιων παικτών.
Έτσι και φέτος παρά το γεγονός πως θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΠΛ (υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α΄) θα παραμείνει πιστός στην ποδοσφαιρική του παράδοση όχι όμως χωρίς να σκέφτεται και την επάνοδό του στην κορυφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας.
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
Ο Στέλιος Κορομηλάς θα είναι προπονητής για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στον Τοξότη. Γυμναστής στο επάγγελμα και γνωστός για την αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει και φέτος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα νέα παιδιά. Μιλώντας στην «Ε» αναφέρει: «Ο Τοξότης είναι ένας από τους συλλόγους της Λάρισας που δεν αλλάζει φιλοσοφία. Έτσι πορεύεται συνέχεια και έτσι θα συνεχίσει και φέτος. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επειδή αλλάξαμε κατηγορία. Πέρυσι ήμασταν στην Α’ και φέτος στην Α1. Όπου και να είμαστε όμως θα προσπαθούμε να είμαστε πιστοί στη φιλοσοφία μας η οποία είναι παραγωγή ταλέντων και τίποτε άλλο».
Συνεχίζοντας για τη νέα κατηγορία μάς είπε: «Η Α1 ΕΠΣΛ θα είναι μια δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν ομάδες πολύ δυνατές και έμπειρες στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Θα παίζουμε σε ισχυρές έδρες και αν θέλουμε να τα πάμε καλά θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε συγκεντρωμένοι. Το χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχει μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει φέτος στην Α1 είναι η διάρκεια. Από την αρχή μέχρι το τέλος θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα».
Τέλος, όσον αφορά στους στόχους της ομάδας τόνισε: «Ο Τοξότης θα προσπαθήσει μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Αυτήν δεν είναι άλλη από την Α΄ ΕΠΣΛ. Όχι ότι αυτό όμως είναι αυτοσκοπός μας. Αυτός είναι ένας στόχος και δεν θα θεωρηθεί αποτυχία αν παραμείνουμε στην ίδια κατηγορία».
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ...
Για τον Σταύρο Τουρλακόπουλο δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Παράγοντας από τους λίγους και με μεράκι για το ποδόσφαιρο της Λάρισας. Πρόεδρος στην ΑΕΛ για ένα φεγγάρι. Στον Τοξότη βρίσκεται από το 1992. Δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια βρίσκεται εκεί και παλεύει για το καλύτερο των «ερυθρολεύκων». Είδε την ομάδα στην Δ’ Εθνική όπου και κρατήθηκε για αρκετά χρόνια. Τώρα ο Τοξότης θα παίξει στην Α1΄ ΕΠΣΛ αλλά όπως μας λέει ο κ. Τουρλακόπουλος «Ο Τοξότης είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού. Δεν θα ήταν φρόνιμο να αλλάζαμε φιλοσοφία επειδή χάσαμε μια κατηγορία. Αυτά στο ποδόσφαιρο γίνονται. Τώρα θα κοιτάξουμε να συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε χρόνια. Να δίνουμε βάση στα μικρά παιδιά και να βγάζουμε ποδοσφαιριστές που είναι ταλέντα για έτοιμες ομάδες».
Όσον αφορά για τις έως τώρα κινήσεις τόνισε: «Κάναμε κάποιες καλές μεταγραφές. Πήραμε κάποια παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν φέτος. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν καθώς η κατηγορία είναι σκληρή. Ο Τοξότης θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία. Όλα τα παιδιά έδωσαν μια υπόσχεση γι΄ αυτό και πιστεύω πως θα το πετύχουν. Θα κρατήσουν το λόγο τους. Επίσης έχουμε ένα καλό προπονητή που ξέρει την ομάδα πολύ καλά».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Έξι είναι οι παίκτες που πήρε μέχρι στιγμής ο Τοξότης με σκοπό να ενισχυθεί για τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον Σούμα με υποσχετική από τη Βερδικούσια, τον Λυκοκώστα από την Αμυγδαλέα, τον Ευαγγέλου από τους Γόννους. Επίσης πήρε τον Μπούζα από τον Απόλλωνα και τον Καραγιάννη από την Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση. Από τον Πυργετό πήρε τον Βελιτζάνη με μορφή δανεισμού. Ο τεχνικός του Τοξότη, Στέλιος Κορομηλάς θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα δύο παίκτες. Ο ένας θα είναι τερματοφύλακας και ο άλλος θα παίζει στην επίθεση.
Όσον αφορά αυτούς που έφυγαν τώρα ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος πήγε στον Ιωνικό Νικαίας και φέτος θα παίζει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο Παππάς στην ΑΕΛ Νέων και ο Λιλολάρι στη Θύελλα. Ελεύθεροι έμειναν οι Τζούλας, Αγγελακόπουλος, Μπάκας, Κουγιούρης, Κουτάκος, Ράντζας και Γκιόκας ενώ αναμένεται να μείνουν και άλλοι.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τέσσερα είναι τα σίγουρα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Τοξότης σε πρώτη φάση. Ένα είναι με τη Γιάννουλη στις 18 Αυγούστου ενώ το δεύτερο θα είναι με την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου στις 25 του ίδιου μήνα. Την 1η Σεπτεμβρίου ο Τοξότης θα παίξει με τον Ατρόμητο Δασοχωρίου ενώ έχει ήδη κανονιστεί αγώνας με τον Σμόλικα Φαλάνης αλλά η ημερομηνία δεν έχει βρεθεί (αυτό θα γίνει στις επόμενες ημέρες). Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» θεωρείται σίγουρο πως θα λάβουν μέρος για μια ακόμη χρονιά στο ποδοσφαιρικό τουρνούα «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης». Εκεί θα παίξουν ορισμένα δυνατά ματς ικανά να προετοιμάσουν την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Η ΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και η τεχνική ηγεσία εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές για τα τρεις παίκτες που ξεκίνησαν από τον Τοξότη και πλέον έχουν κάνει βήματα σε μεγαλύτερες ομάδες. Ο λόγος γίνεται για τον Κολοβέτσιο που πήγε στην ΑΕΛ, τον Θεοδωρόπουλο που πήγε στον Ιωνικό και τον Καραγιάννη που πήγε στον Ασπρόπυργο και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass