ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Θετικά μηνύματα από τον Τύρναβο

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΑΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2009 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 στο γήπεδό του κόντρα στον Ατρόμητο Σπερχειάδας (ανέβηκε φέτος στη Δ’ Εθνική). Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα και του Μιχάλη Μπίζιου επικράτησε με σκορ 3-0 και είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλα τέρματα. Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, μιας και αυτό που ενδιαφέρει αυτή την ώρα το προπονητικό τιμ, είναι να βγαίνουν αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Τα γκολ για την ομάδα της Λάρισας πέτυχαν οι Γρηγορίου (2’), Κόκκινος (44’), Κουβελάς (53’ πεν). Επίσης μοναδική ευκαιρία έχασε ο Χριστοδούλου στο 28’, μιας και μετά από εξαιρετική σέντρα του Γρηγορίου από τα δεξιά ο νεαρός φορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης ο Κουβελάς είχε τη δυνατότητα να διευρύνει το σκορ, αφού βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοκονδύλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας. Από την άλλη το συγκρότημα της Σπερχειάδας δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και λογικά θα παλέψει για την παραμονή στο νέο πρωτάθλημα.
ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Με δύο βασικές απουσίες αγωνίστηκε ο Τύρναβος, μιας και οι Καραναστάσης και Μάγγος είχαν άδεια. Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο έμπειρος Κιόρογλου, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ταυτόχρονα απέδειξε πως είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρει τη θέση του βασικού κίπερ αν χρειαστεί. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σιάτρας και Γεωργαντζάς και οι δύο παίκτες δεν αντιμετώπισαν μεγάλη πίεση, αλλά όταν χρειάστηκε φώναξαν παρών. Από τα αριστερά ήταν ο Καββαδίας που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ από τα δεξιά ήταν ο νεαρός Αθανασούλης που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου είναι και η δύναμη του Τυρνάβου ξεκίνησαν οι Κοντοθανάσης-Κουρδής στο κέντρο με τον Γρηγορίου από τα δεξιά και τον Χριστοδούλου από τα αριστερά. Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο έμπειρος Κώστας Γρηγορίου, που εκτός το πρώτου γκολ, ήταν σχεδόν πάντα μέσα στις φάσεις. Και οι υπόλοιποι τρεις έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Σωτήρης και Κόκκινος. Ο πρώτος δείχνει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και ο δεύτερος αποτελεί σταθερή αξία για την επίθεση του Τυρνάβου. Επόμενο φιλικό για τον Τύρναβο είναι αύριο Τρίτη εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Αγχίαλο.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Κιόρογλου, Αθανασούλης, Σιάτρας, Γεωργαντζάς, Καββαδίας, Γρηγορίου, Κοντοθανάσης, Κουρδής, Χριστοδούλου, Κόκκινος, Σωτήρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουβελάς, Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Σκούπρας, Λιούσκας, Νάτσης, Ζησάκης, Σπυρόπουλος, Κωστούλας, Ράμπια.
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: Κοκονδύλης, Κλειτσάκης, Τσιλίκας, Ζαροδήμος, Ζησόπουλος, Βέλλιος Χ., Παπαγιάννης, Βέλλιος Π., Νάτσης, Επίσκοπος, Μπούσιος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αδάμ, Παπαναγνός, Γεροκώστας, Καρανατσούλης.
*Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Γιώργος Κεραμάρης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας) και Θοδωρής Στεργιάδης (βοηθός Γιάννης Αλεξούλη στον Πυργετό).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass