ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ Α1

Πρόταση Μαλάκου σε Κουτσοκέρα

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ * ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΛ Γ.Σ. ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2009 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Το μπάσκετ της πόλης δείχνει να οδηγείται όλο και πιο πολύ σε λαρισινά χέρια. Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΛ ΓΣ από τον Θρασύβουλο Λιάγκα και η Ολύμπια κοιτάει μια λύση από την περιοχή. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρόεδρος των «πορτοκαλί», Γιώργος Μαλάκος συζήτησε με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα το ενδεχόμενο να αναλάβει σαν πρώτος προπονητής για τη νέα σεζόν. Ο Λαρισαίος τεχνικός θεωρεί πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει τη δουλειά του και αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες τότε θα πει το ναι.
ΠΕΡΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
Όσον αφορά τώρα στο θέμα της συγχώνευσης με «μπροστάρη» το δήμαρχο Λάρισας, ο κ. Τζανακούλης θα συναντηθεί με τους υπευθύνους των δύο ομάδων στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας. Ο κ. Τζανακούλης έχει στα χέρια του τα οικονομικά στοιχεία και των δύο και αφού τα ελέγξει θα τους καλέσει για να τους πει τις σκέψεις του.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΕΛ Γ.Σ.
Αν πάντως κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση της συγχώνευσης οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να προετοιμάζονται για τα πρωταθλήματά τους. Η μεν Ολύμπια για την Α1, η δε ΑΕΛ ΓΣ για την Α2. Σχετικά με τους «βυσσινί» τώρα αυτοί θα μπουν στο γήπεδο την Τρίτη. Στις 18.00 το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ ΓΣ θα αρχίσει να βλέπει κάποιους παίκτες. Ανάμεσά τους βέβαια θα είναι και Λαρισαίοι παίκτες που θα προπονούνται στη Νεάπολη ώσπου να βρουν την ομάδα που θέλουν να παίξουν.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass