ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΟΝ το... Κλειστό

* ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΧΟΡΤΑ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ, ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2009 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Αυτό το κλειστό είναι πράγματι... κλειστόν. Ο λόγος είναι επειδή πήρε άδεια ένας υπάλληλος του ΕΑΚ (!). Και αφού δεν υπάρχει κάποιος να τον αναπληρώσει τότε δεν υπάρχει και κάποιος για να το συντηρήσει. Η πολιτεία έχτισε ένα υπερσύγχρονο μέλαθρο πριν από μερικά χρόνια στη Λάρισα και το αφήνει στην τύχη του. Είναι να σαν να αγοράζεις ένα αυτοκίνητο αξίας 50.000 ευρώ και να μην θες να πληρώσεις ένα πάρκιγνκ γιατί λες πως δεν έχεις να δώσεις 60 ευρώ το μήνα. Το αφήνεις χωρίς έλεος στον κίνδυνο. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή. Και αν δεν υπάρξουν σωστές αποφάσεις κάθε χρόνος που θα περνάει το γήπεδο θα αφήνεται όλο και πιο πολύ.
Ο φακός της «Ε» βρέθηκε στο συγκεκριμένος χώρο και η εικόνα του κλειστού της Νεάπολης (το οποίο μάλιστα δεν έχει και ρεύμα στη μια πλευρά) είναι πράγματι αποκαρδιωτική. Μια εικόνα πραγματικής εγκατάλειψης και σε ένα σημείο της πόλης όπου καθημερινά περνάει αρκετός κόσμος αφού είναι στη δυτική είσοδο. Το οξύμωρο είναι πως ενώ λίγα μέτρα πιο δίπλα υπάρχει ένας πραγματικός οργασμός εργασιών με το ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΑΕΛ να παίρνει σάρκα και οστά, στο χώρο του κλειστού υπάρχει η «μαράζωση».
Σπασμένα τζάμια, χόρτα παντού (στο χώρο του πάρκινγκ η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη με το ύψος να ξεπερνάει το ενάμισι μέτρο) και ειδικά στην κεντρική είσοδο.
Ο χώρος είναι πραγματική διαφήμιση για την πόλη και είναι κρίμα να εξελιχθεί σε δυσφήμηση. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε λίγες ημέρες οι παίκτες των ομάδων θα αρχίσουν να προπονούνται εκεί. Η ΑΕΛ ΓΣ ήδη από την Τρίτη θα μπει να ξεκινήσει τις πρώτες προπονήσεις και θα ακολουθήσουν Ολύμπια, ΕΑΛ στο βόλεϊ. Κάτι πρέπει να γίνει...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ;
Χθες έριξε κάποιες ψιχάλες. Τι θα γίνει όμως αν βρέξει δυνατά. Όλοι θυμούνται πως κατά την περσινή περίοδο οι εικόνες με τους κουβάδες στον αγωνιστικό χώρο έκαναν τον γύρο της Ελλάδας. Έργα (λόγω ενστάσεων) δεν έχουν γίνει και η φθορά έκανε το πρόβλημα στη σκεπή ακόμα πιο έντονο πράγμα που σημαίνει πως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα μετατραπεί σε... κολυμβητήριο.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΓ. ΘΩΜΑ
Στο ΕΑΚ αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο εφτά υπάλληλοι. Εκ των πραγμάτων δεν φτάνουν για να βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα της Λάρισας. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αλκαζάρ, στο κολυμβητήριο, στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων, στο κλειστό του Αλκαζάρ, στο κλειστό της Νεάπολης και στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ειδικά για το τελευταίο μάλιστα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ανοίξει και καθόλου αφού δεν υπάρχει υπαλληλικό προσωπικό. Αν γίνει και αυτό πάντως...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass