Η «Ε» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ

Ποιες οι κινήσεις του Κωστή Πηλαδάκη

* ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ * ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2009 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης είναι από τους μακροβιότερους προέδρους των «βυσσινί» και παρότι μη Λαρισαίος έδειξε ότι αγάπησε την ομάδα. Όμως φυσιολογικό είναι με την πληθώρα των ενασχολήσεων να θέλει να αποκτήσει και κάποιους συνεργάτες που πάνω απ’ όλα να ταιριάζουν μαζί του σε πολλά θέματα. Και ίσως ήρθε η ώρα ο πρόεδρος να κάνει αλλαγές στην ομάδα σε πολλά επίπεδα και να σκέφτεται ότι αντί να ασχολείται ένας άνθρωπος με όλα, προτιμότερο είναι να μετέχουν περισσότεροι.
Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος μαζεύει στοιχεία και προσπαθεί να ηρεμήσει για να πάρει τις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για την ιστορία της ΑΕΛ.
Το πρώτο που θα αλλάξει είναι το διοικητικό σχήμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των «βυσσινί» είναι διατεθειμένος να κάνει την ομάδα όχι πολυμετοχική (εννοούμε δεν θα μοιραστεί η πλειοψηφία των μετοχών σε πολύ κόσμο) αλλά πιο ανοιχτή σε περισσότερο κόσμο που θα αποδείξει ότι αγαπάει το σύλλογο και μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες.
Ο Κωστής Πηλαδάκης αποφάσισε να παραχωρήσει το 29% της ομάδας ενώ ένα 10% ως γνωστόν κατέχει η ερασιτεχνική ομάδα (στην κατοχή του θα μείνει το 61%). Αυτή τη στιγμή στον κ. Πηλαδάκη έκαναν πρόταση να εμπλακούν ορισμένοι Λαρισαίοι επιχειρηματίες αλλά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το ενδιαφέρον που έδειξε ένας Θεσσαλός που ζει στην Αμερική και του ζήτησε ένα υψηλό ποσοστό. Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό περί των οικονομικών μεγεθών της αγοραπωλησίας των ποσοστών.
Οι προθέσεις του πρόεδρου για το θέμα αυτό δεν έχουν ξεκαθαρίσει και την οριστική του απόφαση θα την πάρει στα τέλη Αυγούστου όπου και θα την ανακοινώσει.
Τα ονόματα των εμπλεκομένων η «Ε» θα τα δημοσιοποιήσει μόλις οι συμφωνίες ολοκληρωθούν για ευνόητους λόγους. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τον πρόεδρο της ΑΕΛ είναι οι μεταγραφές και αυτό είναι το θέμα που αγγίζει τον περισσότερο κόσμο καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων. Από το περιβάλλον του προέδρου η θέση για τις μεταγραφές είναι σταθερή: «Αυτή τη στιγμή διεκδικούμε παίκτες που ο ερχομός του όχι μόνο στην ΑΕΛ αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχουν επιτευχθεί οι μεταγραφικοί στόχοι».
Το βασικό είναι ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 22 και 23 Αυγούστου και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να βιαστεί να βρει παίκτες γιατί μέχρι τώρα υπάρχουν πολλά προβλήματα στους «βυσσινί» και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα προπονούνται παίκτες που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό.
Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών δύο επιθετικών, ενός στόπερ και ενός δεξιού μπακ.
ΓΗΠΕΔΟ
Η κατασκευή του γηπέδου απασχολεί τον πρόεδρο της ομάδας και περιμένει την ερχόμενη βδομάδα την έκδοση τη οικοδομικής άδειας ενώ το έργο ανέλαβε μια κοινοπραξία τεσσάρων εταιριών, μία από Αθήνα, μία από Θεσσαλονίκη και δύο από Λάρισα.
Αυτή τη στιγμή το έργο θα ξεκινήσει με ιδία κεφάλαια ενώ τον Οκτώβριο αναμένεται η έκδοση ομολογιακού δανείου με εγγύηση ελληνικής τράπεζας, αλλά ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι όροι του συγκεκριμένου δανείου.
Πάντως δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και άλλες εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass