ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Φιλικό της ΑΕΛ στην Καρδίτσα

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2009 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 22 και 23 Αυγούστου. Και σήμερα στο πλαίσιο της προετοιμασίας οι «βυσσινί» δίνουν φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση (θα βρουν αντίπαλο έναν κυπελλούχο Ελλάδας με τους «βυσσινί» τον Άγγελο Διγκόζη ενώ γενικός αρχηγός είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης).
Οι «βυσσινί» θα παραταχθούν με αρκετά προβλήματα καθώς δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές πού ζήτησε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ δεν θα αγωνιστούν οι μόνιμοι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Κατσιαρός και Κυριακίδης.
Στο μεταξύ όσο δεν γίνονται μεταγραφές παραμένουν κανονικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο Τσίγκας (παρότι του δόθηκε εντολή να βρει ομάδα) και οι Λαμπρόπουλος, Μιούλερ για τους οποίους η λαρισινή ΠΑΕ είχε αποφασίσει να δοθούν δανεικοί.
Το σημερινό φιλικό έχει ιδιαίτερη σημασία για δύο παίκτες που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο με την ΑΕΛ και είναι ο Γάλλος Ρομέιν Ντεν Τολά και ο Καναδός Ράιαν Τζάκι. Αν ικανοποιήσει κάποιος ή και οι δύο δεν αποκλείεται να υπάρξει διαδικασία απόκτησης.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Στο μεταξύ στασιμότητα υπάρχει στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μεξικάνος σέντερ φορ Ντε Νίγκρις ναι μεν θέλει να μείνει ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, όμως επειδή του οφείλονται-όπως αναφέρουν πληροφορίες- πολλά χρήματα, επιδιώκει να πάρει ένα μέρος αυτών και μετά να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα. Η τουρκική ομάδα του διαμήνυσε ότι αν δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση τότε του λύνει το συμβόλαιο ενώ υπάρχει περίπτωση η ΑΕΛ να πληρώσει συνεταιρικά το συμβόλαιο με την Ανκαραγκουτσού, κάτι που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο συμφέρει και τις δύο ομάδες.
Επίσης, η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της για τον Πολωνό αμυντικό της Λεχ Πόζναν, Μπαρτόζ Μποζάτσκι ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Φρέντρικσταντ και θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας για το φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα, την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου. Για να μπορέσει να τον αποκτήσει η ΑΕΛ θα πρέπει η Λεχ Πόζναν που είναι ηθικά δεσμευμένη με τον ποδοσφαιριστή (του είπε ότι αν έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού θα τον αφήσει να μεταγραφεί) θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη του Σκοπιανού Ζλάτκο Tανέφσκι που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας.
 
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Υπήρξε συμφωνία με Μιγκέλ Αγκούλο!
Στο μεταξύ από Ισπανία πληροφορηθήκαμε ότι η ΑΕΛ πριν λίγο διάστημα είχε συμφωνήσει με τον Ισπανό παίκτη της Βαλένθια Μιγκέλ Ανγκέλ Αγκούλο για δύο χρόνια αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή χωρίς όμως να διαρρεύσουν οι λόγοι.
Ο 32χρονος διεθνής με την εθνική Ισπανίας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της Βαλένθια ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε την Βιγιαρεάλ και τη Χιχόν.
Αν η ΑΕΛ κινείται να πάρει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς τότε μιλάμε για μεγάλες μεταγραφές.
Και χθες βράδυ διέρρευσε ότι οι «βυσσινί» κινούνται για ένα σέντερ φορ ηλικίας 27-28 χρονών που είναι ιδιαίτερα καλός ποδοσφαιριστής. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass