ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Με εμπειρία στον πάγκο και ζωντάνια στο γήπεδο

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2009 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με μεγάλη αισιοδοξία, με διάθεση και θέληση για δυνατή παρουσία στη νέα αθλητική περίοδο που σύντομα θα ξεκινήσει, άρχισε την προετοιμασία του και η ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελωνιακού.
Η ομάδα του Αμπελωνιακού με επικεφαλής τον μεγάλο δάσκαλο του ποδοσφαίρου κ. Τάκη Παραφέστα αναμένεται να δείξει και φέτος τον καλύτερο εαυτό της.
Η συνάντηση έγινε στο γήπεδο του Αμπελωνιακού, όπου εκεί τόσο ο κ. Παραφέστας όσο και ο δραστήριος πρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Ψύρρας μίλησαν στους αθλητές, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, δύναμη και αγωνιστικότητα, πάντα στο πλαίσιο του αθλητικού ιδεώδους. Να τιμήσουν την ιστορία του Αμπελωνιακού, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο χωρίς τραυματισμούς.
Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση.
Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ
Λίγο μετά την έναρξη μιλώντας στην «Ε» ο προπονητής της ομάδας κ. Τάκης Παραφέστας τόνισε ότι: «φέτος η διοίκηση του Αμπελωνιακού άλλαξε και χάραξε νέα πορεία για την ομάδα. Μια πορεία, που σε ό,τι αφορά τους παίκτες, θα δοθεί βάρος σε εκείνους από τις Ακαδημίες αλλά ταυτόχρονα θα αξιοποιηθεί και η εμπειρία των παικτών της περσινής περιόδου. Η προσπάθεια είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Για να πετύχουμε τον στόχο μας να παρουσιάσουμε μια νέα ομάδα αλλά και την ανάδειξη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή. Να δημιουργηθεί δηλαδή, μια ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας καλό θέαμα στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που είναι κοντά μας.
Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, συνέχισε ο κ. Παραφέστας χρειάζεται προσπάθεια από όλους. Από κείνους που είναι μέσα στην ομάδα αλλά και από εκείνους που είναι έξω από αυτή, γιατί δεν περισσεύει κανένας.
Πιστεύω ότι πέρα από την αλλαγή πορείας, ότι δίνεται μια ευκαιρία στους νέους τους οποίους θα βοηθήσουμε για το μέλλον τους.
Όποιος δουλέψει καλά και έχει υπομονή και επιμονή μπορεί να φτάσει ψηλά. Γι’ αυτό το λόγο πολλά παιδιά όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκαν στον Αμπελωνιακό και αγωνίστηκαν γι’ αυτόν, ξεχώρισαν, αναδείχθηκαν και έπαιξαν σε μεγάλα επαγγελματικά σωματεία».
Ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΨΥΡΡΑΣ
Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις στην «Ε» του προέδρου του Αμπελωνιακού κ. Σπύρου Ψύρρα ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης της ομάδας πάνω από δέκα χρόνια. Αρχικά ο κ. Ψύρρας ευχήθηκε υγεία σε όλους τους παίκτες και όλους τους παράγοντες για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους.
Ζήτησε αγάπη μεταξύ των παικτών, υπομονή και δουλειά αξιοποιώντας την παρουσία του δασκάλου, του ποδοσφαίρου κ. Τάκη Παραφέστα.
Και ο κ. Ψύρας συνέχισε: «Σαν ομάδα αλλάξαμε πορεία και κατεύθυνση. Φέτος έχουμε πολλά νέα παιδιά και στόχος είναι να μπει στη μεγάλη ομάδα όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός αυτών των παιδιών. Παράλληλα, διατηρήσαμε για το σκοπό αυτό και μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές κρίνοντας πρώτα τον χαρακτήρα και ταυτόχρονα την αξία τους στο ποδόσφαιρο.
Εκείνο που περιμένουμε είναι να μας το αποδείξουν κιόλας. Στόχος παραμένει πάντα, η ομάδα να είναι στις πρώτες θέσεις πράγμα το οποίο πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α’ τοπική κατηγορία».
Στην έναρξη της προετοιμασίας παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη της διοίκησης κ. Νίκος Συκιώτης, Μάκης Τζαρτζάνας, Τάσος Μαυρίδης, Δημήτρης Κόττης, Στέλιος Παπαγεωργίου, Θανάσης Τέγος και Κώστας Γκουγουλής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass