Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΦΕΤΟΣ

Όχι άλλο άγχος...

* ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2009 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Πέρυσι οι φίλοι του Κισσάβου κόντεψαν να γίνουν καρδιακοί μιας και η ομάδα σώθηκε στο τέλος. Φέτος κανένας δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιάννη Βασιλείου αλλά και αρκετές μεταγραφές το Συκούριο θα προσπαθήσει να έχει μια άνετη παραμονή παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Νέος και γεμάτος όρεξη ο τεχνικός του Κισσάβου, Γιάννης Βασιλείου. Με ποδοσφαιρικό παρελθόν στην ΑΕΛ και προπονητική εμπειρία αρκετά μεγάλη παρά την ηλικία του θα δείξει τις δυνατότητές του στο Συκούριο. Μιλώντας στην «Ε» για τη φετινή προσπάθεια είπε: «Η ομάδα του Συκουρίου σαν στόχο έχει να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και να προσφέρει καλό θέαμα. Θέλουμε να έχουμε μια άνετη παραμονή και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο προκύψει. Δεν θέλουμε να έχουμε περιπέτειες σαν την περσινή».
Μιλώντας γενικά για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ τόνισε: «Η Τσαριτσάνη ξεχωρίζει με τις μεταγραφικές της κινήσεις έως τώρα. Θα περιμένουμε βέβαια να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλες ισχυρές ομάδες όπως είναι ο Αμπελώνας, τα Φαρσαλα και θα δούμε. Όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δυνατό και αυτό είναι καλό. Σημαντικό στοιχείο στους αγώνες θα είναι η έδρα. Οι περισσότερες ομάδες είναι εκτός Λάρισας και τα παιχνίδια θα είναι όλα ένας προς ένα».
ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ»
Ο Ντίνος Κακαγιάννης είναι γνωστός για την αγάπη του προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα όμως είναι και γνωστός για τα ιδιαίτερα αισθήματα που τρέφει προς την ομάδα του Συκουρίου (πέρασε δύσκολες στιγμές πέρυσι που η ομάδα κινδύνευσε να πέσει). Ο πρόεδρος του Κισσάβου τονίζει στην «Ε»: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως τα περσινά. Στόχος μας για φέτος είναι να ξεχωρίσουμε στην κατηγορία για το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και μετά να είμαστε πιο άνετοι για κάτι καλύτερο. Έχουμε το υλικό που χρειάζεται και τον προπονητή που πρέπει για να τα πετύχουμε αυτά που θέλουμε».
Κάνοντας και μια πρόβλεψη για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Η Τσαριτσάνη δείχνει πως είναι το φαβορί για την άνοδο. Βέβαια πρέπει να περιμένουμε γιατί υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Καμία ομάδα δεν βγήκε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Πόσο μάλιστα πριν καν αρχίσει...».
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Σημαντική φυσικά είναι και η άποψη που έχουν και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας.
ΓΚΑΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Ο Στέλιος Γκανάς για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και γνωρίζει αρκετά την ψυχολογία του Συκουρίου. Μας λέει: «Είναι θετικό που παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας. Ήρθαν και νέα παιδιά και πλέον αυτό που απομένει είναι να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Το καλό είναι πως θα υπάρξει πιο γρήγορη προσαρμογή και αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Υπάρχει όρεξη από όλους και στόχος του Κισσάβου είναι να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο συνδυάζοντάς με την παραμονή στην κατηγορία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
Ο Γιώργος Νεράντζης είναι φετινό απόκτημα του Κισσάβου. Πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Ο 27χρονος αμυντικός που γνωρίζει αρκετά καλά τα κατατόπια της κατηγορίας μας αναφέρει: «Φέτος βλέπω πως υπάρχει μεγάλη οργάνωση στο Συκούριο. Υπάρχει ένας σοβαρός προπονητής, καλή διοίκηση και ποιοτικοί παίκτες. Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός πως η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι πέρυσι». Εν τέλει μιλώντας για το στοιχείο που θα παίξει σημαντικότερο ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα τόνισε: «Η σοβαρότητα που θα δείξουν οι ομάδες σε όλα τα παιχνίδια και η διάρκεια που θα έχουν μέχρι το τέλος θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά. Τόσο στην κορυφή όσο και στο τέλος.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Κίσσαβος φέτος προχώρησε σε εφτά μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα πήρε τον Ντακούλα από την Αγιά, τον Ντούγκο από το Μελισσοχώρι, τον Μητροδήμο και τον Γεωργακόπουλο από τον Άρη Λάρισας, τον Νεράντζη από τον Πλατύκαμπο, τον Τζανίδη από ομάδα της Νάουσας, τον Αλεξιάδη από μια ομάδα της Καστοριάς και τον μεσοεπιθετικό Μπάμπη Ευθυμιάδη από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Επίσης αναμένονται να γίνουν ακόμα δύο μεταγραφές για να κλείσει το ρόστερ. Ο ένας παίκτης θα παίζει στην επίθεση και ο άλλος στην άμυνα. Γι’ αυτό ο τεχνικός, Γιάννης Βασιλείου θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή κάτι καλό.
Όσον αφορά σε αυτούς που έφυγαν τώρα. Από τον Κίσσαβο αποτελούν παρελθόν οι Ευφραιμίδη, Τζιούρας, Κίσσαβος και Παπαχρήστος.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει σε αρχική φάση ο Κίσσαβος Συκουρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν σίγουρα με τη Γιάννουλη στις 29 Αυγούστου (Σάββατο), και με τη Χάλκη την 1η Σεπτεμβρίου. Επίσης θα δοθούν φιλικά στις 18 Αυγούστου και στις 25 του ίδιου μήνα χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι έως τώρα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass