ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Τέσσερα μετάλλια για το ΝΟΛ

* «ΧΡΥΣΟΣ» Ο ΖΗΣΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ * «ΑΣΗΜΕΝΙΑ» Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΓΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2009 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Η πετυχημένη χρονιά επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την κολύμβηση στο ΝΟΛ όπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που διεξήχθη από 14 έως 18 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα οι αθλητές της Αγωνιστικής Ομάδας απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται έχει γερά θεμέλια και αποτελέσματα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή έχοντας αξιόλογους προσωπικούς χρόνους, τους οποίους και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο είναι:
Βασιλόπουλος Κώστας, Καλοπήτας Κώστας, Κουμουνδούρος Ματθαίος, Αλέξης Μιλτιάδης, Οικονόμου Αστέριος, Κούκος Μαργαρίτης, Γιάτσου Ελευθερία, Μαλλιοπούλου Βίκυ, Αλεξίου Ευαγγελία, Γεωργίου Χρύσα, Ρεμπάπη Ειρήνη, Αλέξη Ελένη, Μπουκουβάλα Ζωή, Τζώρτζη Ντε-Παθ Άννα, Κωστομοίρη Νικολέτα, Τερζή Δήμητρα, Σίστου Αλεξάνδρα.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σεβδαλής Ζήσης-Παναγιώτης: 1η θέση στα 200μ. πρόσθιο, 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο
Μπαγιώτη Αφροδίτη: 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο, 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο, 5η θέση στα 200μ. ελεύθερο
Κουμουνδούρου Έλενα: 7η θέση στα 200μ. ύπτιο, 7η θέση στα 800μ. ελεύθερο
Παγκορασίδες Α (Μπαγιώτη, Κουμουνδούρου, Μαλλιοπούλου, Αλεξίου): 4Χ200μ ελεύθερο 8η θέση
* Τα αποτελέσματα δείχνουν τη σκληρή δουλειά του προπονητικού δίδυμου Γεωργίου Νίκου και Οικονόμου Ζήση όπου τα δύο τελευταία χρονιά έχουν να «μεγαλώσουν» τους μικρούς σε ηλικία αθλητές της ομάδας και να τους προετοιμάσουν για υψηλές επιδόσεις. Η εικόνα όλων των αθλητών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακή ως προς το επίπεδο και τις επιδόσεις. Τόσα ρεκόρ Πανελλήνια δεν είχαν καταρριφθεί εδώ και χρόνια, κάτι που έγινε φέτος. Μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον όλοι οι αθλητές του ΝΟΛ συμμετείχαν με σοβαρές επιδόσεις, κατεβάζοντας πολύ τους προσωπικούς τους χρόνους. Σε όλες τις κούρσες που συμμετείχαν οι κολυμβητές μας ήταν ανταγωνιστικοί και οι επιδόσεις τους ικανοποιητικές.
Οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές στις Πανελλήνιες οκτάδες καθώς και τα μετάλλια –στο σύνολο 4- κάτω από έντονο ανταγωνισμό και πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών στις μικρές Κατηγορίες κυρίως, είναι απόδειξη ότι ο Σύλλογος επιδιώκει τα καλύτερα αποτελέσματα και δουλεύει μεθοδικά για αυτά.
Η επόμενη χρονιά θα είναι καταλυτική για την Αγωνιστική Ομάδα του ΝΟΛ όπου πλέον οι στόχοι είναι υψηλοί και θα πρέπει όλοι (Δ.Σ, προπονητές, γονείς) να συνεργαστούν για την αξιοποίηση του έμψυχου υλικού. Η πρόκληση της μικρής ηλικίας των αθλητών είναι τεράστια και ήδη όλοι οι παράγοντες και οι προπονητές ασχολούνται με αυτό το τόσο σημαντικό φυτώριο.
Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται με τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (ΟΡΕΝ) στις αρχές του Αυγούστου των 3 διακριθέντων αθλητών, οι οποίοι πέτυχαν να «πιάσουν» τα όρια και έτσι έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Το Δ.Σ. εύχεται στους αθλητές να έχουν πάντα υψηλές επιδόσεις, να είναι άριστοι μαθητές με στόχους και με ενθουσιασμό γι’ αυτό που κάνουν, και η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι παραγωγική όπως ήταν και η φετινή.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass