Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ

Περιμένει αύριο την απάντηση του Αντόνιο Ντε Νίγκρις

* ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΧΕΣΕΛΙΝΓΚ * ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2009 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Αύριο αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του 31χρονου Μεξικανού σέντερ φορ Αντόνιο Ντε Νίγκρις, στην ΑΕΛ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση της λαρισινής ομάδας πρότεινε στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο με απολαβές 400.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που φέρεται να ικανοποιεί τον παίκτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ πιθανό είναι να επέλθει συμφωνία και να έρθει τις επόμενες ημέρες, στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.
Από κει και πέρα αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό Γιόχανς Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ, με τον οποίο υπήρξαν εκ νέου επαφές και θα γίνουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, καθώς χαρακτηρίζεται πολύ καλή η περίπτωσή του.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣ ΦΕΝΕΓΚΟΡ ΧΕΣΕΛΙΝΓΚ
Ο Ολλανδός επιθετικός Γιόχανς Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου του 1978 και έχει ύψος 1.91. Ξεκίνησε την καριέρα από την Τβέντε όπου έπαιξε από το 1996 ως το 2001. Σε 142 αγώνες είχε 63 τέρματα. Έπειτα και για μια πενταετία πήγε στην PSV (κακώς τη λένε στην Ελλάδα Αϊντχόβεν καθώς υπάρχει ομάδα με τέτοια ονομασία στην Ολλανδία). Εκεί έπαιξε σε 157 αγώνες και σημείωσε 76 τέρματα. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Σέλτικ (80 ματς, 34 γκολ). Με την εθνική Ολλανδίας έχει 27 συμμετοχές και 5 γκολ.
ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΦΡΑΝΚΟ
Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι προτάθηκε στην ΑΕΛ ο Γκιγκέρμο Φράνκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ. Είναι μια περίπτωση πολύ καλή που εξετάζεται, ενώ η είδηση για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο Γκιγιέρμο Φράνκο (γνωστός ως Γκίγιε) γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1976 στην πόλη Κοριέντες της Αργεντινής. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε με τη Σαν Λορέντζο από το 1995 ως το 2002. Εκεί σε 94 ματς σκόραρε 23 φορές. Το 2002 πήρε μεταγραφή στη Μεξικάνικη, Μοντερέι. Εκεί πέρα από το γεγονός πως πήρε τη Μεξικάνικη υπηκοότητα, λατρεύτηκε και σαν ήρωας από τους οπαδούς της ομάδας. Παίζοντας για τρία χρόνια έβαλε 63 γκολ σε 119 ματς. Το 2005 ήρθε στην Ευρώπη και έπαιξε στη Βιγιαρεάλ της Ισπανίας. Σε 80 αγώνες σκόραρε 15 φορές.
Με την Εθνική Μεξικού συνολικά αγωνίστηκε 17 φορές και έχει σημειώσει μάλιστα και πέντε τέρματα. Το πιο πρόσφατο ήταν και το πέμπτο τέρμα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στον τελικό Γκόλντεν Καπ (Βορείου και Κεντρικής Αμερικής δηλαδή που ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου στις ΗΠΑ). Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για το Μεξικό που νίκησε με 5-0 και κατέκτησε τον τίτλο.
ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Δυο φιλικά παιχνίδια ενδέχεται να δώσει η ΑΕΛ στην Κύπρο, όπου προγραμματίζει να μεταβεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, στην περίπτωση που συναινέσει οριστικά και η ΕΠΟ για τη μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα από τις 22-23 του μηνός, για το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου.
Οι «βυσσινί» σε αυτή την περίπτωση έχουν προγραμματίσει να παίξουν με την Ανόρθωση, ενώ θα αναζητηθεί και αντίπαλος για δεύτερη δυνατή φιλική αναμέτρηση.
*Αγωνιστικά, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, χθες ανέβασε...στροφές χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αναμένεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΝΤΕΛΣΟΝ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ
Το κέρδος της ΑΕΛ από τη φιλική αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό ήταν ουσιαστικά ο Ντέλσον με τον Αμπουχατζίρα, οι οποίοι αγωνίστηκαν με μεγάλη διάθεση και έδειξαν ότι θα είναι πολύτιμα εργαλεία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του, στα επίσημα παιχνίδια της λαρισινής ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.
Οι εν λόγω παίκτες στις θέσεις που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν ιδιαίτερα και σίγουρα θα βοηθήσουν σημαντικά, όταν θα είναι 100% έτοιμοι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass