ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ίσως χρειαστεί να γίνουν τέσσερις μεταγραφές

* Είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του ήταν για μία ακόμη φορά ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μετά το προχθεσινό φιλικό με τον Ηλυσιακό τόνισε ότι ίσως χρειαστεί να γίνουν τέσσερις τελικά οι μεταγραφές από τις τρεις που είχε ζητήσει έως τώρα, διότι χρειάζεται, όπως ανέφερε, και ποδοσφαιριστής που να καλύπτει το άκρο της άμυνας.
Επισήμανε μάλιστα ότι όσο πιο γρήγορα υλοποιηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για να δουλέψουν με την ομάδα.
Χαρακτηριστικά ο κ. Ουζουνίδης, τόνισε τα εξής:
«Ήθελα να δω κάποια πράγματα και έμεινα ευχαριστημένος! Δουλέψαμε με τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα.
Για το Ρουμάνο Οπρίτα ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, θα τον δω λίγο ακόμα, ενώ εξετάζουμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις.
Δεν θέλω να πω περισσότερα».
* Για τις περιπτώσεις των Τσίγκα, Λαμπρόπουλου, Μιούλερ;
- Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου στη διοίκηση και είπα πώς πρέπει να είναι το ρόστερ. Ο Λαμπρόπουλος είχε και κάποιο πρόβλημα.
* Ζητήσατε τρεις παίκτες για μεταγραφές;
- Έτσι όπως βλέπω την ομάδα, ίσως χρειαστούμε και τέταρτο παίκτη. Θέλουμε δύο επιθετικούς, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ακραίο, γιατί υπάρχουν τα προβλήματα με τα παιδιά.
* Θα δώσει και άλλα φιλικά η ομάδα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;
- Για τα φιλικά θα δούμε. Βλέπετε ότι υπάρχουν προβλήματα. Τρεις ποδοσφαιριστές θα φύγουν για τις εθνικές ομάδες, ο Τουάμα, ο Ααράμπ και ο Μπουκουβάλας. Τα φιλικά παιχνίδια πρέπει να τα κάνουμε για να κερδίσουμε κάτι. Αν είναι να τα κάνουμε για να τα κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος. Θα δώσουμε σίγουρα κι άλλα φιλικά, γιατί θέλω δυο-τρεις παίκτες που δεν είχαν παίξει στα επίσημα ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όμως, το θέμα είναι ότι εάν δεν έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεσή σου και δεν έρθουν και οι άλλοι, τα φιλικά είναι καθαρά θέμα προπόνησης.
* Πώς βλέπετε τα νέα παιδιά όπως είναι ο Λύτρας, ο Κολοβέτσιος, ο Καρανίκας και ο Σιατραβάνης.
- Τα παιδιά αυτά δουλεύουν και είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Το θέμα είναι ότι δεν βιάζομαι και χρειάζεται να κάνουν υπομονή.
Σίγουρα το καλό είναι ότι προοδεύουν, αρχίζουν να μαθαίνουν κάποια πράγματα και πιστεύω ότι ο χρόνος θα τους βοηθήσει.
* Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι κρίσιμο για τις μεταγραφές;
- Οι μεταγραφές θα ήθελα να γίνουν όσο το δυνατόν γίνεται γρηγορότερα γιατί δεν μπορούμε να δουλέψουμε την ομάδα. Και όχι μόνο να μπορούμε να δουλέψουμε την ομάδα, φορτώνονται και κάποια παιδιά περισσότερο.
Μετά από κάθε προπόνηση παρακαλάω και κάνω το σταυρό μου μην χτυπήσει κανένας και αυξηθούν τα προβλήματα. Όσο λοιπόν πιο γρήγορα πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, τόσο θα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους μας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΖΑ
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηλυσιακού Βασίλης Βούζας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Νομίζω ότι ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας για εμάς, δεν βρισκόμαστε σίγουρα στο βαθμό που θα θέλαμε να είμαστε.
Έγινε ένα καλό παιχνίδι, σίγουρα η Λάρισα ήταν πολύ καλύτερη και της εύχομαι μετά από αυτή τη μικρή απογοήτευση που είχε να βρει το δρόμο της.
Έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και θα πάει καλύτερα.
Ο Ηλυσιακός, όπως και οι περισσότερες ομάδες στη Β’ Εθνική, πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή.
Από κει και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει, όποια θέση καταλάβουμε θα είναι για μας κέρδος.
Έχουμε μια καινούρια ομάδα με αρκετά νέα παιδιά και προσπαθούμε να την κάνουμε ανταγωνιστική. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΛ».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΑΜΑ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ
Δηλώσεις έκαναν και οι δύο Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο Σαλίμ Τουάμα με τον Σιμόν Αμπουχατζίρα, οι οποίοι τόνισαν τα εξής:
ΤΟΥΑΜΑ: «Ξεκινήσαμε να κάνουμε προπονήσεις για να «δέσουμε» ως ομάδα και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Παίξαμε με μια καλή ομάδα, αλλά σίγουρα όχι τόσο δυνατή. Ήμασταν καλοί, ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο.
Σημειώνουμε πρόοδο μέρα με τη μέρα. Είμαστε μια νέα ομάδα, θέλουμε δουλειά και μαθαίνουμε από τον κόουτς τι θέλει από εμάς. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».
ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ: «Ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα, πλέον, δουλεύουμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος που πέτυχα δύο γκολ στο φιλικό αυτό παιχνίδι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για το χειροκρότημά τους και θα επιδιώξω με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε όσο περισσότερες χαρές μπορούμε».
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Πολλοί προτίμησαν τα παράλια του νομού, αλλά οι 1000 ίσως και 1.200 φίλαθλοι που βρέθηκαν προχθές στο στάδιο Αλκαζάρ, έφυγαν σαφώς ικανοποιημένοι από τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας.
Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί τόσο στις φάσεις των γκολ όσο και σε έξοχες ατομικές ενέργειες των παικτών της λαρισινής ομάδας.
* Ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν είναι ο αγαπημένος της εξέδρας και χειροκροτήθηκε θερμά από του φιλάθλους που ξέρουν πολύ καλά και βλέπουν το πάθος που τον διακρίνει, ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια. Ζεστό χειροκρότημα εισέπραξαν και οι Αμπουχατζίρα, Ντέλσον, Νταμπίζας, Τουάμα τη στιγμή της αντικατάστασής τους, οι οποίοι το ανταπέδωσαν και οι στιγμές σίγουρα ήταν πολύ όμορφες.
* Προβληματισμένος και στενοχωρημένος έδειχνε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, που παρακολούθησε το φιλικό μόνος του από τη Θύρα των επισήμων και έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
* Από τους πρώτους που πήγαν στο Αλκαζάρ ήταν ο προπονητής Οράσιο Μοράλες, η αγάπη του οποίου για την ΑΕΛ είναι σε όλους γνωστή.
* Μαζί ήρθαν στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου με τον παράγοντα του Απόλλωνα Μανόλη Γαραζανάκη.
* Με το φίλο του Γιάννη Γκαλίτσιο παρακολούθησε το φιλικό ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα για κοινωνική εκδήλωση.
Ερωτηθείς για το πώς είδε την ΑΕΛ, υπογράμμισε τα εξής:
«Έχει μια καλή ομάδα με καινούριους παίκτες και πρέπει να τη στηρίξει ο κόσμος της Λάρισας.
Απλά είναι ακόμη ανέτοιμη και γι’ αυτό το λόγο αποκλείστηκε από την K.R. Ρέικιαβικ. Στο πρωτάθλημα θα είναι και πάλι δυνατή όπως πέρυσι».
* Δίπλα από τον πάγκο κάθονταν και παρακολουθούσαν τον αγώνα οι Γιαννακόπουλος, Κυριακίδης και από τη Θύρα 3 οι Ιγγλέσιας, Μάλαρτζ, Μπαϊμάνης, Μιούλερ.
* Με τη φανέλα του... Μπαλή έπαιξε ο Ρουμάνος Οπρίτα, καθώς αρχικά αυτή που του δόθηκε δεν είχε νούμερο και ο διαιτητής κ. Κουκλωμένος ζήτησε να βρεθεί άλλη φανέλα για να περάσει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.
* Ένας φίλος από τα... παλιά, ο Συμεών Παυλίδης, είναι βοηθός προπονητή του Βασίλη Βούζα στον Ηλυσιακό.
Σε δύσκολα χρόνια για τους «βυσσινί» ο Παυλίδης πρόσφερε στην ΑΕΛ και έχει, όπως φάνηκε, αρκετούς φίλους στη Λάρισα.
Ανάμεσά τους, φυσικά, οι πρώην συμπαίκτες του, ο Ζήσης Ζιάγκας με τον Κώστα Κατσάρα, τεχνικό υπεύθυνο της ομάδας U21 Νέων της ΑΕΛ.
* Δύο Ελασσονίτες αγωνίστηκαν στην ομάδα του Ηλυσιακού και αναφερόμαστε στους Παλάσκα και Τεγούση.
* Μετά το Δεκαπενταύγουστο υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταβεί η ΑΕΛ στο εξωτερικό για φιλικά παιχνίδια.
* Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κωνστάντος.
* Άνθρωπος για όλες τις... δουλειές ο φροντιστής της ΑΕΛ Χρήστος Τριανταφύλλου, έσπευσε να βρει λύση για τη λειτουργία του πίνακα, που είχε ο 4ος διαιτητής κ. Μπουμαρσόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass