ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΑΕΛ «κέρδισε» τον... Αμπουχατζίρα

* ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Ένα ευχάριστο γεγονός ήρθε να φτιάξει λίγο το κλίμα στην ομάδα της ΑΕΛ. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέτασε χθες το θέμα της νομιμότητας της μεταγραφής του Σίμον Αμπουχατζίρα και αποφάσισε πως η λαρισινή ομάδα έχει δίκιο. Αυτόματα ο Ισραηλινός παίκτης κρίνεται πως ανήκει στην ΑΕΛ και το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί δελτίο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (κάτι που θα γίνει στις επόμενες ημέρες). Βέβαια κάτι τέτοιο ήρθε σχετικά αργά μιας και υποχρεώσεις δεν υπάρχουν για τη Λάρισα αυτό το διάστημα, τη στιγμή μάλιστα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.
Ο 23χρονος Αμπουχατζίρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Τουμρπού και από το 2005 πήγε στη Χαποέλ Τίκβα με την οποία αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Από τις πρώτες προπονήσεις με την ΑΕΛ όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν στο αυριανό φιλικό με τον Ηλυσιακό.
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΠΡΙΤΑ
Χθες στο γήπεδο των Δένδρων βρέθηκε και ο Ρουμάνος, Ντανιέλ Οπρίτα. Ο 28χρονος επιθετικός (παίζει και σαν κεντρικός αλλά και σαν περιφερειακός) θα δοκιμαστεί από τον τεχνικό της ΑΕΛ, Μαρίνο Ουζουνίδη και αν δείξει κάποια καλά στοιχεία θα αποκτηθεί. Αν και το βιογραφικό του (και ειδικά των τελευταίων ετών) δεν έχει πολλά γκολ ο Ρουμάνος επιθετικός πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και στο αυριανό ματς για να δείξει την αξία του. Ξεκίνησε από τη Ρεσίτα και στη συνέχεια πήγε στην Στεάουα Βουκουρεστίου όπου και αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του. Έπαιξε για 5 χρόνια και σημείωσε 15 γκολ. Από κει και πέρα πήγε σε Ντιναμό, Αράμπ, Λόρκα και Ααράου με τις οποίες δεν σκόραρε.
ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ Η ΑΕΛ
Άγνωστο παραμένει εν τω μεταξύ το αν θα φύγει τελικά η ΑΕΛ για μερικά φιλικά στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο για τη λαρισινή ομάδα. Η περίπτωση της Γουίγκαν δεν είναι σίγουρη και ακόμα και αν σιγουρευτεί θα πρέπει να υπάρξει συνδυασμός με ένα ακόμη τουλάχιστον ματς έτσι ώστε να αξίζει το ταξίδι στην Αγγλία. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κάποιο προπονητικό κέντρο εντός συνόρων.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Σχετικά με το φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό να αναφέρουμε πως θα αρχίσει στις 19.30. Ισχύουν τα κανονικά, τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και πως η γενική είσοδος είναι στην τιμή των 10 ευρώ. Επίσης η είσοδος στο γήπεδο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 10Α-10Β και 6 θα γίνεται από τις θύρες 2 και 4. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 2, 3 και 4 θα γίνεται κανονικά από τις αντίστοιχες θύρες.
ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΓΚΑ
Αξίζει να σημειώσουμε πως χθες δεν προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας καθώς του δόθηκε άδεια από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Στην προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος και ο άλλος υπό δοκιμήν παίκτης, ένας 18χρονος ομογενής. Βέβαια αυτός αν αποκτηθεί θα προορίζεται για την ομάδα των Νέων. Δεν αποκλείεται ωστόσο να παίξει και στο αυριανό φιλικό.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος της ΑΕΛ και ουσιαστικά αυτός που την... πιέζει (η αγωνιά του κόσμου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα) σχετικά με τις μεταγραφές. Οι προσπάθειες των «βυσσινί» για κάποια κίνηση είναι έντονες και δεν αποκλείεται να καρποφορήσουν ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η περίπτωση του Σαγκανόφσκι φαίνεται πως δεν είναι απίθανη.
Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Άαλμποργκ με την οποία είχε τρία γκολ σε 13 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν έπαιξε σε Λοτζ, Φέγενορντ, Αμβούργο, Βίσλα Πλοκ, Λέγκια Βαρσοβίας, Γκιμαράες, Σαουθάμπτον και Άαλμποργκ. Επίσης, έχει σκοράρει πέντε φορές με την Εθνική Πολωνίας, με την οποία έχει 30 συμμετοχές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass