ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαρισαϊκός: Σε ρόλο πρωταγωνιστή

* ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΣ: ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2009 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Άνεμος αισιοδοξίας για την πολυπόθητη επιστροφή του Λαρισαϊκού στη μεγάλη τοπική κατηγορία πνέει στη Ν. Σμύρνη. Με πολλά νέα πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα (ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνική ηγεσία, διοίκηση) αλλά και περισσότερη οργάνωση (φέτος λειτουργούν τα νέα γραφεία των «πρασίνων») ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει φέτος αυτό που δεν κατάφερε την περσινή χρονιά.
Ένας στόχος δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος για την ομάδα της Ν. Σμύρνης που δείχνει ότι έχει το σθένος να κάνει την υπέρβαση.
«Ο στόχος του Λαρισαϊκού είναι να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Δημητσάς και συνέχισε:
«Και πέρσι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς η χρονιά δεν ήταν επιτυχημένη. Φέτος πιστεύουμε ότι η ομάδα θα πετύχει το στόχο της ανόδου. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Γιώργο Λιάπη. Παρέμεινε φίλος και θα είναι φίλος, αφού δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.
Φέτος στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται ένα ακόμα δικό μας παιδί. Ο Κώστας Τσουτσούμης. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει την ομάδα παρόλο που έλειπε και γνωρίζει τα προβλήματα. Πήραμε αυτούς που μας ζήτησε και περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές Από κει και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα με προπόνηση και πειθαρχία- γιατί μας έλειπε η πειθαρχία –θα μπορέσει να κάνει το άλμα»
* * *
Μετά από διάστημα πέντε ετών ο Κώστας Τσουτσούμης επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.
Χωρίς μεγάλα λόγια ο νέος τεχνικός του Λαρισαϊκού πιστεύει ότι η δουλειά και η πειθαρχία θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας για την ομάδα.
«Αυτό που θέλω είναι δουλειά και πειθαρχία. Αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία ο Λαρισαϊκός θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι.
Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα -έμπειροι αλλά και ταλαντούχοι από τα τμήματα υποδομής- και θα προσπαθήσουμε να ένα κράμα ικανό να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Φέτος πιστεύω το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί έχουν υποβιβασθεί ομάδες με ιστορία, ομάδες με υποδομή και βέβαια οι ομάδες που ανέβηκαν από τη Β’ Ε.Π.Σ.Λ. πιστεύω ότι θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις.
Δεν μπορώ να πω αν ο Λαρισαϊκός είναι έτοιμος για το άλμα στη μεγάλη κατηγορία πιστεύω όμως ότι τα λόγια είναι φτώχεια γι’ αυτό χρειάζεται δουλειά και μόνο δουλειά».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων» δεν ήταν μεγάλες. Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπάθησαν να κρατήσουν τον περσινό βασικό κορμό κάνοντας στη συνέχεια τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Σέντζας, Τοπαλίδης, Μόσιαλος και Βασιλείου ενώ εκκρεμεί η υπόθεση των Γκόγκα, Καρέλια. Αντίθετα αποχώρησαν οι Ακριβόπουλος, Δαμασιώτης, Πατσώνης και Μέμτσας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη φετινή προσπάθεια στο Λαρισαϊκό και τους υψηλούς στόχους της ομάδας παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας δήλωσαν τα εξής:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΝΤΖΑΣ
«Αρχίζει μια καινούργια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Η ομάδα έχει μικρούς σε ηλικία παίκτες οι οποίοι μαζί με τους έμπειρους θα προσπαθήσουν να συγκροτήσουν ένα δυνατό σύνολο. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
«Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη. Έχουμε μια νεανική ομάδα που με την απαιτούμενη προσπάθεια και δύναμη πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα αρκεί να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα μας περιμένει μια πιο δύσκολη χρονιά από πέρσι αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ
«Πιστεύω ότι φέτος είμαστε έτοιμοι για την άνοδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πέρσι δεν ήμασταν έτοιμοι. Απλά σταθήκαμε άτυχοι γι’ αυτό δεν ανεβήκαμε κατηγορία. Φέτος ήρθαν νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και μαζί με τους μικρούς που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από το περσινό γιατί υποβιβάστηκαν δυνατές ομάδες από την Α’ Ε.Π.Σ.Λ. ενώ αυτές που ανέβηκαν από τη Β’ Ε.Π.Σ.Λ. ενισχύθηκαν σημαντικά. Ο Λαρισαϊκός θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Δεν του αρμόζει αυτή η κατηγορία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass