ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Μια Αγιά γεμάτη σύνεση...

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2009 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Είθισται στο ξεκίνημα των ομάδων να υπάρχει υπέρμετρη αισιοδοξία και πολλά όνειρα για τη χρονιά που έρχεται. Ωστόσο τα πράγματα στο Δωτιέα Αγιάς είναι λίγο διαφορετικά. Σύνεση, χαμηλοί και τόνοι και μεγάλη σοβαρότητα ήταν τα στοιχεία της χθεσινής πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας από την οποία φυσικά δεν λείπουν και τα πολλά νέα πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή Γιώργο Καμάκα.
Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στο Δωτιέα υπήρξε μια αλλαγή προπονητή (ο Μάκης Αλεξούδης αντικατέστησε τον Νίκο Βλαχούλη) αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχει ανυσηχία. Φέτος όλοι δείχνουν πως δεν θέλουν να ζήσουν ανάλογες καταστάσεις.
Γ. ΚΑΜΑΚΑΣ: «ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ...»
Γνωστός για την επί σειρά ετών συνεργασία του με την ΑΕΛ (όσον αφορά στα τμήματα υποδομής) ο Γιώργος Καμάκας για ένα «φεγγάρι» συνεργάστηκε και με τον Μάουρερ στην ομάδα της Καβάλας. Φέτος με συνεργάτη τον Χρήστο Πήχα θα προσπαθήσει να οδηγήσει με επιτυχία τον Δωτιέα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ. Μιλώντας για την απόφασή του να συνεχίσει στην Αγιά είπε: «Επέλεξα την Αγιά γιατί με κέρδισαν οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Μαργαρίτης Ντανταλής. Είδα πως εδώ υπάρχουν όνειρα, φιλοδοξίες και το αποφάσισα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οι συνθήκες εργασίας δείχνουν πως είναι ιδανικές και κάτι τέτοιο σπανίζει σε ολόκληρο το νομό».
Όσον αφορά τώρα στους στόχους της ομάδας είπε: «Εμείς θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα με στόχο να πάει όσο πιο καλά γίνεται σε όλους τους τομείς. Πρώτο μέλημά μας είναι να δέσει η ομάδα στο λειτουργικό κομμάτι και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια μέσα στο γήπεδο».
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Νέος και με όρεξη για μεγάλη προσφορά στην ομάδα ο πρόεδρος του Δωτιέα, Μαργαρίτης Ντανταλής δήλωσε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης τα παρακάτω: «Ο πήχυς φέτος στην ομάδα ανεβαίνει στην ομάδα όπως ανεβαίνει και το επίπεδο δουλειάς. Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όχι πολλά χρήματα αλλά να προσφέρουμε στον αγροτικό κόσμο της περιοχής το καλύτερο πρόσωπο. Φέτος άλλωστε είχαν τόσες ατυχίες με τις αγροτικές τους εργασίες. Όμως παράλληλα ζητάμε και τη στήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή».
Όσον αφορά τώρα στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα γενικό σχόλιο είπε το εξής: «Θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα χωρίς να αλλάξουν πολλά».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε και τις απόψεις μερικών παικτών του Δωτιέα τις οποίες κατέθεσαν πριν την «πρώτη» της ομάδας τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΖΑΣ: Από τη Μελιβοία στη γειτονική Αγιά ο Γιάννης Ρέντζας δήλωσε: «Φέτος γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε να πάμε λίγο πιο ψηλά απ ότι πέρυσι. Είναι λίγο νωρίς να λέμε συγκεκριμένα πράγματα και πολλά λόγια». Σχετικά με την υπόλοιπη δραστηριότητα από ομάδες του πρωταθλήματος τόνισε: Πέρυσι δύο ομάδες ήταν αυτές που ξεχώριζαν με την πορεία τους. Φέτος η Τσαριτσάνη δείχνει να είναι δυνατή. Θα δούμε όμως. Όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ: Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην... πλάτη του ο Βαγγέλης Ρακιτζόγλου θα παίξει για τελευταία χρονιά (έτσι λένε όλοι, αλλά όλο και παίζουν λίγο ακόμη... λόγω αγάπης): «Στόχος του Δωτιέα είναι να κάνει μια καλή πορεία χωρίς «φανφάρες». Θα δουλέψουμε όλοι για να γίνουμε μια σταθερή ομάδα» από κει και πέρα μιλώντας γενικά για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε: «Σίγουρα πέντε με έξι ομάδες θα ανταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις ενώ εμείς θα κοιτάξουμε από την πλευρά μας να αποφύγουμε τα σκαμπανεβάσματα».
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΑΛΛΟΣ: Ο Γρηγόρης Γάλλος που παίζει από τη δεξιά πλευρά τόσο σαν μπακ όσο και σαν χαφ είναι μόλις 17 ετών και φυσικά τα ποδοσφαιρικά του όνειρα είναι πολλά. Μιλώντας για τη φετινή σεζόν μας είπε: «Ο Δωτιέας Αγιάς έχει σαν στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία. Για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι να ξεχάσουμε τα περσινά και να κοιτάξουμε μπροστά μας».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΒΕΡΗΣ: Από τους παλιούς της ομάδας ο Γιώργος Βερβέρης για μια ακόμα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του και θα προσπαθήσει να την πάει... ψηλά (άλλωστε στην Αεροπορία βρίσκεται): «Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε μια καλή πορεία. Τώρα αν έρθει ο πρωταθλητισμός δεν θα πούμε όχι. Όλα είναι καινούρια στην ομάδα και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία». Κάνοντας και μια πρόβλεψη για τον πρωτάθλημα που έρχεται είπε: «Το πρωτάθλημα προβλέπεται να είναι δύο ταχυτήτων. Εγώ νομίζω πως συνολικά τρεις θα είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ
Οκτώ είναι οι μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες προέβη η ομάδα του Δωτιέα στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα απέκτησε τρεις παίκτες από το Φιλοκτήτη Μελιβοίας και αυτοί είναι οι Καλόγηρος, Αποστόλου και Γ. Ρέντζας. Πήρε τον Κακαρδάκη από τον Πυργετό και τον Φλωρίνη από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Επίσης απέκτησε τον Τσιτσιλή από ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ελευθέρογλου από τη Ραψάνη όπως και τον Φαρμάκα από τη Χάλκη.
Αντίθετα φέτος δεν είναι στο ρόστερ ο Τσακαβίτης που πήγε στο Αργυροπούλι, ο Ρούντας με τον Κυριάκο που μεταγράφηκαν στην Τερψιθέα αλλά και οι Ντούμας με τον Ντακούλα.
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ... ΒΑΝΔΗ
Είναι αλήθεια πως σε τέτοιες κινήσεις δεν μας είχαν συνηθίσει ομάδες τέτοιου επιπέδου. Η Αγιά ωστόσο τόλμησε και τα κατάφερε μάλιστα πολύ καλά. Ο λόγος για τη συναυλία της Βανδή με τους “Goin’through” που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο γήπεδο της Αγιάς πριν από μερικές ημέρες. Σχεδόν τρεις χιλιάδες κόσμου τίμησε την προσπάθεια και έδειξε πως στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες. Όσον αφορά τώρα στο άλλο κομμάτι, το οικονομικό ο συντελεστής της αποτίμησης ήταν θετικός.
Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Ένα από τα χαρακτηριστικά της πολύ καλής δουλειάς και οργανωμένης που γίνεται στο σωματείο του Δωτιέα τα τελευταία χρόνια είναι τα τμήματα υποδομής. Εκεί πριν από ενάμιση περίπου χρόνο υπήρχαν μόλις... πέντε παιδιά και τώρα υπάρχουν σχεδόν εξήντα (59 για την ακρίβεια). Παιδιά από όλη την ευρύτερη περιοχή (ακόμη και από τη Σκήτη) μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας από τον Βαγγέλη Ρακιτζόγλου που δείχνει ότι έχει πολύ μεράκι για να διδάξει όσο καλύτερα μπορεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass