ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Φιλοκτήτης: Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί

* ΑΝΤ. ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ: Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Ανεξάρτητα από τις όποιες αλλαγές λαμβάνουν χώρα στο έμψυχο δυναμικό, την τεχνική ηγεσία ή ακόμα και στη διοίκηση του συλλόγου (όπως έγινε φέτος) η ομάδα των παραλίων έχει χαράξει την τελευταία δεκαετία μία εντυπωσιακή πορεία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μια πορεία που έχει καθιερώσει τον Φιλοκτήτη στην ελίτ των ομάδων του νομού.
Μ’ αυτή λοιπόν τη φιλοσοφία και μέσα στις ιδανικότερες κλιματικές συνθήκες στην ανατολική πλευρά του Κισσάβου ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας ξεκίνησε χθες στο «Σταύρος Τσιάπανος» την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η αισιοδοξία ήταν ανάγλυφη στα πρόσωπα όλων των συντελεστών του συλλόγου καθώς οι κινήσεις που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ονειρεύονται μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη.
«Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας συνεχίζει την προσπάθεια των τελευταίων δέκα χρόνων. Η συνταγή είναι η ίδια: Καλή διοίκηση, στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση και συμπαράσταση από τον κόσμο» επισήμανε από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Δημηνίκος και συνέχισε:
«Στο πρωτάθλημα θέλουμε να είμαστε ένας σύλλογος που θα κάνει τους φιλάθλους του τοπικού ποδοσφαίρου χαρούμενους υπό την έννοια ότι ο σύλλογος αυτός έχει αξίες και προσδίδει κάτι ιδιαίτερο στο ποδόσφαιρο.
Γίνεται κατανοητό ότι είμαστε αναγκασμένοι πάντα να πρωταγωνιστούμε. Υπάρχουν οι βάσεις που μας επιτρέπουν να έχουμε πάντα αυτόν τον στόχο. Κρατήσαμε έναν κορμό από πέρσι με παιδιά που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και πλαισιώσαμε την ομάδα με καινούργια παιδιά της ίδιας φιλοσοφίας τα οποία έχουν να προσφέρουν πολλά στο Φιλοκτήτη».
***
Στο «τιμόνι» του Φιλοκτήτη θα βρίσκεται και τη φετινή χρονιά ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας που θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Αποστόλη Έξαρχο. Μιλώντας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και καθορίζοντας το στίγμα της ομάδας στο φετινό μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣΛ ο Μίλτος Ζιάκας υπογράμμισε:
«Ο στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος από το να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Θεωρώ ότι τα παιδιά που ήρθαν έχουν τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για διάκριση και αυτή η διάκριση θα έρθει μέσα από την καλή πορεία της ομάδας. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε όλοι διοίκηση, παίκτες, προπονητές και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας που πιστεύω θα είναι θετικός.
Το φετινό πρωτάθλημα οπωσδήποτε θα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις που δημιουργούν οι αντίπαλοί σου. Έτσι λοιπόν η ομάδα που θα δουλέψει καλύτερα και θα είναι πιο οργανωμένη θα πετύχει τα περισσότερα πράγματα».
***
Κατά τη χθεσινή «πρώτη» του Φιλοκτήτη Μελιβοίας τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Μιχάλη, ο οποίος μάλιστα για το καλό της νέας χρονιάς έβαλε το πρώτο γκολ της ομάδα με ασίστ του δημάρχου Μελιβοίας Αντώνη Γκουντάρα. Ο τελευταίος μάλιστα μιλώντας για τη νέα σεζόν είπε:
«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι διοικητικές αλλαγές σηματοδοτούν κάτι καινούργιο παρ’ όλα αυτά πρέπει να πούμε ότι και αυτή η διοίκηση αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης. Ουσιαστικά είναι συνέχεια μιας συνολικής προσπάθειας ενός ολόκληρου τόπου. Να στηρίξουμε λοιπόν αυτήν την ομάδα και μέσα από αυτήν την ομάδα να περάσουμε μηνύματα και βεβαίως να φέρουμε κοντά μας τη νεολαία».
ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Νέα μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας. Πρόκειται για τον αριστερό αμυντικό Στεργίου από τον Πυργετό με τον οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Επίσης, αναμένεται και η περίπτωση του επιθετικού Ταρταμπούκα ενώ με την ομάδα προπονείται ο τερματοφύλακας του Άρη Λάρισας Καρακώστας για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον.
Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στο έμψυχο υλικό ήδη έχουν αποκτηθεί οι Παράφορος (Καλοχώρι), Παπαδόπουλος (Φαλανιακός), Μίτροβιτς (Οικονόμος), Ζάγκας (Βουκεφάλας), Μιχάλης (Ραψάνη), Λεμονόπουλος και Χατζής (Ατρόμητοι). Από την ομάδα αποχώρησαν οι Μπουρνάκας, Αποστόλου, Γκρέτσης, Ρέντζας, Βλησσαρούλης, Γκομοσίδης και Καλόγηρος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας δήλωσαν τα εξής:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
«Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή χρονιά και ένα καλό ξεκίνημα με επιτυχίες. Μας περιμένει με πολλή δουλειά για να κάνουμε μια καλή ομάδα όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Ο Φιλοκτήτης πρέπει να βασιστεί στα δικά του παιδιά, να κάνει μια νέα ομάδα και οι επιτυχίες θα έρθουν σιγά-σιγά. Μπορεί φέτος να μην κάνεις κάτι, αλλά την επόμενη χρονιά θα είσαι ακόμη πιο δυνατός».
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΡΑΦΟΡΟΣ
«Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ό,τι βγει. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Θα είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο από πέρσι Οι ομάδες όλες έχουν κάνει καλές μεταγραφές και ο πήχυς ανεβαίνει».
ΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
«Θέλω να ευχηθώ πάνω απ’ όλα να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο λέμε ότι το πρωτάθλημα που ξεκινάει είναι το πιο δύσκολο και φέτος πιστεύω ότι θα πούμε πάλι το ίδιο. Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Γρηγόρη Παράφορου στην ομάδα διότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή και επίσης για την επιστροφή του Αποστόλη Έξαρχου βέβαια με άλλη ιδιότητα όχι του ποδοσφαιριστή αλλά ως βοηθού προπονητή, γιατί έχουμε περάσει πάρα πολύ καλές στιγμές μ’ αυτά τα παιδιά».
ΑΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
«Ξεκινάμε μια νέα χρονιά με πολλά νεαρά άτομα. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα και για τα νέα παιδιά που ήρθαν. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως πέρσι. Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους και είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα μας».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Φιλοκτήτης στα πλαίσια της προετοιμασίας του.
Αναλυτικά:
13/8: Φιλοκτήτης-Φαλανιακός
19/8: Πυργετός-Φιλοκτήτης
22/8: Φιλοκτήτης-Μακρυχώρι
25/8: Πύρασος Αγχιάλου-Φιλοκτήτης
28/8: Φιλοκτήτης-Πυργετός
1/9: Οικονόμος-Φιλοκτήτης
8/9: Δήμητρα Γιάνν.-Φιλοκτήτης
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass