ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

«Χτυπάει» τον Ατές Νεκάτι η ΑΕΛ

*ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2009 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τούρκου διεθνή επιθετικού Ατές Νεκάτι, ο οποίος ανήκει στη Γαλατασαράι και πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κάνει δηλώσεις ότι ενδιαφέρθηκε η ΑΕΛ για την απόκτησή του και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην ελληνική ομάδα και ο συμπατριώτης του Τουμέρ Μετίν, η πρόταση είναι αν μη τι άλλο, είναι ενδιαφέρουσα.
Μάλιστα πολλά τουρκικά σάιτ κάνουν λόγο για την ΑΕΛ, ενώ τον παίκτη διεκδικεί εδώ κι ένα μήνα περίπου και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από το 2007 ο Νεκάτι αγωνίζεται δανεικός και πρόθεσή του είναι να καταθέσει προσφυγή προκείμενου να μείνει ελεύθερος από την Γαλατασαράι, ώστε να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για να έρθει στη Λάρισα.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΑΤΙ
Ο Νεκάτι είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1980 στην πόλη Σμύρνη και παίζει ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από την ομάδα Αλτάι. Για τρεις σεζόν είχε 20 συμμετοχές και 2 γκολ. Έπειτα πήγε για λίγο στην Αϊντινσπορ με την οποία έπαιξε σε 6 ματς σημειώνοντας ένα μόλις τέρμα. Επέστρεψε στην Αλτάι για δύο περιόδους (2001-2002) με την οποία είχε άλλες 39 συμμετοχές και 20 τέρματα.
Για τα επόμενα τρία χρόνια έπαιξε στην Αντάνασπορ, όπου σε 81 ματς πέτυχε 41 τέρματα. Αυτό του έδωσε και τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαράι στην οποία ανήκει ακόμα και σήμερα. Στη Γαλατά (με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο) για τέσσερις σεζόν έπαιξε σε 117 ματς βάζοντας 55 γκολ.
Το 2007-08 πήγε δανεικός στην Ανκαρασπόρ για το πρώτο μισό και σε 16 παιχνίδια σκόραρε 4 φορές. Στο δεύτερο μισό πήγε στην Ισταμπούλ ΒΒ και σε 12 ματς έβαλε 8 τέρματα. Πέρυσι έπαιξε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ της Ισπανίας και σε 35 αγώνες βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά.
Ο Νεκάτι όμως είναι και διεθνής. Συνολικά έχει φορέσει 19 φορές τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας και έχει σκοράρει 5 φορές. Ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα με την ημισέληνο στο στήθος έκανε κατά τη διάρκεια του Confederations Cup του 2003 όταν και η Τουρκία κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Το πρώτο του τέρμα το σημείωσε στις 26 Μαρτίου του 2005 σε έναν αγώνα εντός έδρας κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006. Επίσης ήταν παρών και στα ταραχώδη ματς με την Ελβετία που οι εικόνες τους έκαναν τον γύρο όλου του κόσμου.
*Για το θέμα του Πολωνού σέντερ φορ Μάρεκ Σαγκανόφσκι δεν σημειώθηκε χθες καμία εξέλιξη.
 
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΟΥΛΕΡ
Μετά τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, ειδοποιήθηκε για να παραχωρηθεί δανεικός και ο Αργεντινός μεσοαμυντικός Μίλτον Μιούλερ, που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, από το ποδοσφαιρικό συγκρότημα Νέων των «βυσσινί».
Κατά τα άλλα, χθες οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το προχθεσινό ρεπό που τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να παρουσιάζει περαιτέρω βελτίωση και εάν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο, από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα.
Ο Παναγιώτης Κατσιαρός με τον Στέλιο Βενετίδη μπήκαν χαλαρά σε πρόγραμμα και με την μπάλα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ματίας Ιγγλέσιας.
Το ερχόμενο Σάββατο είναι πιθανό να δοθεί φιλικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο στάδιο Αλκαζάρ, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σήμερα ή αύριο.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑ
Τέλος έβαλε η ΕΠΟ χθες στο σίριαλ του Φακούντο Πάρα. Η ΑΕΛ «απαλλάχτηκε» από το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού, καθώς η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δέχθηκε το αίτημα της λαρισινής ΠΑΕ, η οποία είχε προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού με δική του υπαιτιότητα. Αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό και έτσι εκτός του ότι «ανοίγει» μια θέση ξένου στην ομάδα την οποία καταλαμβάνει ο Ντέλσον, «ανοίγει» και ο δρόμος για τους «βυσσινί» να διεκδικήσουν αποζημίωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass