ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΒΟ-ΚΑΡΑΘΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ασταμάτητος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

* ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ-ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2009 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Οικονόμου Τσαριτσάνης τελειωμό δεν έχουν. Η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη προχώρησε χθες στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Κώστα Κολοβού και του επιθετικού Γιώργο Καραθάνου από τον Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται για δύο ακόμα πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που θα δώσουν περισσότερες λύσεις στο κέντρο της άμυνας αλλά και στην επίθεση των «πρασίνων» αντίστοιχα.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, στις 18.30 στο γήπεδο Τσαριτσάνης θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Οικονόμου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την προσεχή Τρίτη οι «πράσινοι» θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του καθηγητή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Σπύρου Κέλλη και της επιστημονικής ομάδας του. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α’ ΕΠΣΛ θα παραμείνει στην Τσαριτσάνη μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα 3 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για τις Φώκιες Χαλκιδικής όπου θα παραμείνει για 10 ημέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
***
Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων θα είναι η ερχόμενη στον Αμπελωνιακό. Ήδη αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά του συλλόγου, αφού έγιναν γνωστά τα πρώτα άτομα που θα συμπεριληφθούν στο νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα μαζί με τον Σπύρο Ψύρρα που συνεχίζει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα πορευθούν τη φετινή χρονιά οι κ. Πετρίκης, Τζιαρτζιάνης, Συκιώτης, Κουσιέρας, Κότης και Τέγος, ενώ έπονται και άλλοι.
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή η «Ε» είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον για τον Τάκη Παραφέστα, το οποίο συνεχίζει να υφίσταται, ωστόσο στον κατάλογο των ενδιαφερομένων προστέθηκε και ο Βασίλης Νάρης που πέρσι βρισκόταν στον Τύρναβο ως άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα.
Σχετικά με τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει η πρόθεση να δοθεί έμφαση στους μικρούς ποδοσφαιριστές. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι παίκτες όπως οι Τσάκε, Ευθυμίου και Κουλούρης θα έχουν βασικό ρόλο στη νέα ομάδα. Μ’ άλλα λόγια αναμένεται να ανοίξει η πόρτα της εξόδου σε πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστές αφού στους στόχους της νέας διοίκησης είναι να παραμείνουν στην ομάδα μόνο πέντε έμπειροι παίκτες.
Φυσικά οι επιμέρους αλλαγές στο έμψυχο υλικό θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το ποιος θα είναι τελικά ο νέος προπονητής της ομάδας.
***
Τη λύση που αναζητούσε η Δήμητρα Γιάννουλης εδώ και καιρό στον επιθετικό τομέα φαίνεται ότι τη βρήκε στο πρόσωπο του Μάκη Καρασίμου (η περίπτωση του νεαρού επιθετικού από τον Πιερικό που ήταν ο διακαής πόθος των «πρασίνων» χάθηκε). Ο Μάκης Καρασίμος που πέρσι αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους θα φοράει λοιπόν φέτος τη φανέλα της Δήμητρας Γιάννουλης καθώς οριστικοποιήθηκε χθες η απόκτησή του από τους «πράσινους».
***
Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αετός Μακρυχωρίου. Ο λόγος για τον αριστερό αμυντικό Ζιούστι που αγωνίζονταν στη Δόξα Αργυροπουλίου. Η συμφωνία των πλευρών οριστικοποιήθηκε χθες.
***
Στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στον Δευκαλίωνα Κρανιάς, ο χορός των «ηχηρών» μεταγραφών καλά κρατεί. Η ομάδα του Χρήστου Ζιάκου απέκτησε τον επιθετικό Νίκο Σαπουνά που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Αργυροπουλίου και τον κεντρικό Στέλιο Παπαδημητρούλα που έμεινε ελεύθερος από το Δωτιέα Αγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες στο «στόχαστρο» του συλλόγου βρίσκονται επίσης οι Πετρίκης από τον Αμπελωνιακό και Ντούμος από το Δωτιέα Αγιάς.
***
Στον Μαχητή Τερψιθέας θα συνεχίσει τελικά την αγωνιστική του πορεία ο Ρούντας ο οποίος αγωνιζόταν στον Δωτιέα Αγιάς. Ο ίδιος ευχαριστεί τους ανθρώπους του Δωτιέα για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά το διάστημα της θητείας του στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass