ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Ανόρθωση...χτύπησε την πόρτα του Ουζουνίδη!

* ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ * ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2009 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Σύμφωνα με έγκυρες χθεσινές πληροφορίες που προέρχονται από την Κύπρο, η διοίκηση της Ανόρθωσης... χτύπησε την πόρτα του Μαρίνου Ουζουνίδη, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στο Μαρτυρικό Νησί, από την πετυχημένη παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Προσπάθησαν, λοιπόν, να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του διά μέσου του μάνατζέρ του, του δικηγόρου κ. Νίκου Ραφαήλ.
Εκείνος τους ανέφερε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Α.Ε.Λ., είναι πολύ δεμένος με την πόλη, έχει καταστρώσει τα αγωνιστικά πλάνα για τη νέα σεζόν και καθώς υπάρχει άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Μάλιστα, ο προπονητής των «βυσσινί» όπως ανέφερε ο κ. Ραφαήλ στους ανθρώπους της Ανόρθωσης, έχει και τη συμπαράσταση μεγάλης μερίδας φιλάθλων της πόλης, που μπορεί να πικράθηκαν από τον αποκλεισμό της ομάδας από την ΚR Ρέικιαβικ, όμως στέκονται στο πλευρό του καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά που κάνει και τη σοβαρότητα που τον διέπει, περιμένοντας να έρθουν θετικά αποτελέσματα, με της επιστροφή των τραυματιών και τις μεταγραφές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν.
ΖΗΤΗΣΕ ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Κατά τα άλλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τη διοίκηση να αποκτηθούν δυο σέντερ φορ και ένας κεντρικός αμυντικός, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε από κύκλους της Π.Α.Ε.
Μετά από τα νέα αυτά δεδομένα, ανοίγει η πόρτα της εξόδου τόσο στον Θανάση Τσίγκα, όσο και στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο στον οποίο προτάθηκε να παραχωρηθεί δανεικός και εκείνος το αρνήθηκε, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.
Για τον Τσίγκα που έχει συμβόλαιο 130.000 ευρώ, του έγινε γνωστό ότι εάν παραμείνει στην ομάδα θα αποτελεί 4η επιλογή, αφού υπάρχει και ο Αμπουχατζίρα.
Έτσι ο ποδοσφαιριστής μάλλον πρέπει να βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης ομάδας, για να συνεχίσει την καριέρα του.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΑΓΚΑΝΟΦΣΚΙ
Το θέμα του σέντερ φορ είναι λοιπόν αυτό που «καίει» την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, για την απόκτηση του Πολωνού Μάρεκ Σαγκανόφσκι.
Η πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη είναι πολύ συμφέρουσα και φαίνεται ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Εν αναμονή λοιπόν βρίσκονται στην Π.Α.Ε. για την οριστική απάντηση του Πολωνού ποδοσφαιριστή.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δυο ή τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια θέλει να δώσει η Α.Ε.Λ., πριν το πρώτο ματς του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Πιθανόν αυτό να γίνει στο διάστημα από 3-10 Αυγούστου, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταβούν οι «βυσσινί» στο εξωτερικό.
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, με τους συνεργάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον βαθμό της βελτίωσης που παρουσιάζουν οι παίκτες και κατά πόσο «δένει» η ομάδα, αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ και δεν είναι εύκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσουν την ανάλογη συνοχή.
Πάντως, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ομάδα θα πάει για φιλικά μόνο στην περίπτωση που γίνουν τουλάχιστον οι δυο από τις τρεις μεταγραφές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής των παιχνιδιών εάν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, βρίσκονται μόνο 15 ή 16 παίκτες, καθώς υφίστανται και προβλήματα τραυματισμών.
* Όσον αφορά για τη μετάθεση της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα, αφενός μπορεί να είναι ευεργετική, καθώς αναμένεται να αποθεραπευτούν οι τραυματίες παίκτες και οι επιλογές θα είναι περισσότερες, αφετέρου, όμως, δεν θα είναι και καλό για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν πολύ νωρίς την προετοιμασία, με στόχο να παρουσιασθούν έτοιμοι για το πρωτάθλημα, που αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου.
Μία εβδομάδα επιπλέον προετοιμασίας γι’ αυτούς δεν θα είναι σίγουρα ό,τι το καλύτερο, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
* * *
Χθες δόθηκε από τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη στους παίκτες ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν κανονικά, στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass