ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Διαπραγματεύσεις με Μάρεκ Σαγκανόφσκι αλλά και με άλλους δύο πολύ καλούς....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΠΟΤΟ ΓΙΑ ΚΛΕΪΤΟΝ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 
Ο Πολωνός επιθετικός Μάρεκ Σαγκανόφσκι συνεχίζει μέσω του μάνατζέρ του τις συζητήσεις με την ΑΕΛ, αλλά υπάρχει απόσταση στο οικονομικό . Όμως η είδηση που δημοσιεύουμε κατόπιν ασφαλών πληροφοριών είναι ότι η λαρισινή ομάδα συζητάει και με άλλους δύο επιθετικούς ένας εκ των οποίων αν υπογράψει θα μιλάμε για την καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της λαρισινής ομάδας καθώς το κασέ του ποδοσφαιριστή φθάνει το 1.000 000 ευρώ!Ο Σαγκανόφσκι με τον οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις είναι 31 χρόνων (γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1978) και αγωνιζόταν τελευταίο εξάμηνο στη Δανέζικη Άαλμποργκ, δανεικός από την Σαουθάμπτον.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Λοντζ (την ομάδα της πόλης του) και αγωνίσθηκε δανεικός στη Φέινουρντ και το Αμβούργο. Το 2001 πήγε στη Βίσλα Πλόκ και στην συνέχεια στην Όντρα Βόντισλαβ και την Λέγκια της Βαρσοβίας. Κατόπιν πήγε στην πορτογαλική Γκιμαράες, τη γαλλική Τρουά και την αγγλική Σαουθάμπτον .
Καλύτερες χρονιές του ήταν στην Όντρα Βόντισλαβ όπου σε τρία χρόνια πέτυχε 41 τέρματα, ενώ πέρυσι στη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Α΄ Αγγλίας πέτυχε 3 γκολ σε 13 συμμετοχές και στην Ααλμποργκ που πήγε τον Ιανουάριο σε 24 αγώνες πέτυχε 5 τέρματα.
Είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική Πολωνίας και πέτυχε 5 γκολ (σε δύο παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν, την Ισλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και το Σαν Μαρίνο.    
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΪΤΟΝ
Στο μεταξύ χθες το πρωί υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, με τον μάνατζερ του Σίλβα Κλέιτον, Κώστα Μπότο και συζήτησαν την επιστροφή του Βραζιλιάνου με ιταλικό διαβατήριο από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία με την ΑΕΛ να αποκτά το 50% του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο να παραμένει στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή η ΑΕΛ θα δώσει 850000 ευρώ στην αθηναϊκή ομάδα.
Πάντως ακόμα και αν οι δύο παίκτες αποκτηθούν θεωρείται δύσκολο να αγωνισθούν μέχρι τέλη Ιουλίου με την λαρισινή ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι (αν προκριθούν οι «βυσσινί» στο Γιουρόπα Λιγκ»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass