ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα»

* Ν. ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ: «ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2009 4:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Φανερά απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε μετά το παιχνίδι τα εξής:
«Το μόνο θετικό ότι έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Κανείς μας δεν περίμενε ότι θα ερχόταν αυτό το σκορ που ήταν πολύ άσχημο. Νομίζω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να προκριθούμε. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα χάναμε αλλά δυστυχώς χάσαμε. Το αφήνουμε και πάμε για το επόμενο. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα, γιατί οι επιλογές είναι λίγες.
Μετά το γκολ ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και κάποια παιδιά δεν είχαν τον ρυθμό που θα θέλαμε. Η έλλειψη λοιπόν του ρυθμού φάνηκε σε αυτούς τους παίκτες».
***
Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΑΕΛ, Νίκος Νταμπίζας επισήμανε:
«Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από τον προπονητή μου. Φέραμε την ομάδα σε δύσκολη θέση έστω και αν ήμασταν το φαβορί. Ο αντίπαλος έπαιζε αμυντικά, εμείς παρασυρθήκαμε και βγάλαμε πολλούς παίκτες μπροστά και δεχτήκαμε δύο γκολ.
Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι υπέρ μας, μιας και οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς και ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε σήμερα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε την πρόκριση με σκοπό να μην γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε στο περσινό πρωτάθλημα. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε μία δύσκολη φάση και πρέπει να το γυρίσουμε αυτό το 2-0 και να μην δεχτούμε γκολ στο Αλκαζάρ».
***
Τέλος ο τεχνικός της KR Γκίλι Όλαφσον υπογράμμισε:
«Δεν περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Έχει καλούς παίκτες αλλά παράλληλα γνωρίζαμε ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να περιορίσουμε τους κινδύνους, και στην επίθεση σκοράραμε δύο φορές. Θα πάμε στην Ελλάδα με άλλο …αέρα, αλλά οι δυσκολίες για μας προέρχονται από τα συνεχή παιχνίδια μας σε Ευρώπη και Ισλανδία. Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα έχει καλό καιρό και ίσως αυτό μας δυσκολέψει ακόμη περισσότερο.».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass