ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2009 4:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
*Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της ΑΕΛ έφθασε δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε πριν την αναμέτρηση να μιλήσει στους παίκτες.
*ΣΤΙΣ 2.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει η αποστολή της ΑΕΛ από Ισλανδία με πτήση τσάρτερ Βουλγάρικη εταιρείας μαζί με τους εκατό φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα. Το πρόγραμμα είχε στάση για ανεφοδιασμό στις Βρυξέλλες.
*ΠΡΙΝ τον αγώνα οι Ισλανδοί έβρεχαν το γήπεδο για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στις κινήσεις τους.
*ΟΙ Έλληνες δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον αγώνα ήταν περισσότεροι από τους Ισλανδούς. Υπήρχε και ένας Δανός εκπρόσωπος τύπου.
*ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ εμφανιζόταν πριν τον αγώνα ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Διαμαντής Αδαμόπουλος.
*Ο ΠΕΪΤΑΡ Ορλιγκσον ο Ισλανδός παίκτης που έπαιξε στον ΓΣΛ και ήταν ο πρώτος κοινοτικός επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που ήταν οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φίλαθλοι της ομάδας. Μάθαμε ότι αυτή τη στιγμή κάνει χρέη προπονητή σε μία ομάδα που εδρεύει έξω από την πρωτεύουσα της Ισλανδία και η ομάδα του πέρυσι πήρε το κύπελλο Ισλανδίας.
*Η ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ που έδωσαν οι Ισλανδοί στους δημοσιογράφους ήταν ένα απλό χαρτάκι. Η ΟΥΕΦΑ αδειοδοτεί κανονικά αυτό το γήπεδο. Μάλλον οι πιέσεις γίνονται από την ΕΠΟ παρά από την ΟΥΕΦΑ. Ποιους ευνοεί η κατασκευή των έργων;
*Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ χθες ήταν πολύ καλή στο Ρέικιαβκ καθώς έφθασε μέχρι και τους 22 βαθμούς ενώ την ώρα του αγώνα ήταν 15 βαθμούς. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η θερμοκρασία στην Ισλανδία φέτος έφθασε τους 28 βαθμούς.
*ΠΕΝΤΕ Έλληνες ζούνε στην Ισλανδία και οι δύο με χαρά βοήθησαν την ελληνική αποστολή και τους δημοσιογράφους.
*ΤΟ γήπεδο που έπαιξε χθες η ΑΕΛ λέγεται Βότλους και στα ελληνικά σημαίνει πάρκο.
* Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ διευθυντής της KR Ρέικιαβικ, Γιόνας Κρίστιανσον, αποκάλυψε ότι ο αδελφός του Ρούναρ είχε αγωνισθεί αντίπαλος του Ουζουνίδη σε παιχνίδι μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ισλανδίας.
* ΕΓΚΩΜΙΑ για τον αρχηγό της ΑΕΛ Νίκο Νταμπίζα είχαν οι εφημερίδες της Ισλανδίας. Οι συγκεκριμένες εφημερίδες αφιερώνουν μικρό χώρο στα σπορ και ακόμα μικρότερο στο παιχνίδι της ΑΕΛ με ένα κείμενο διακοσίων λέξεων.
* ΔΕΚΑΕΠΤΑΔΑ δήλωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και στον πάγκο ήταν οι: Μάλαρτζ, Μπαλής, Λαμπρόπουλος, Μιούλερ, Κολοβέτσιος και Σιατραβάνης.
* ΛΙΓΑ γλυκά και καφέ ήταν η προσφορά της ισλανδικής ομάδας προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το παιχνίδι.
* Πάντως η επιλογή του Ουζουνίδη να δηλώσει δέκα επτά παίκτες είναι και ένα μήνυμα προς τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη να κάνει μεταγραφές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο ήταν νεαροί.
* ΣΗΜΕΡΑ στη Νιόν της Ελβετίας κληρώνει για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΛ εφόσον προκριθεί σε βάρος της KR Ρέικιαβικ.
* ΑΠΟ τις πιο ωραίες ατάκες που ακούσθηκε από Λαρισαίο φίλαθλο: «Άλλη μία τέτοια μακρινή κλήρωση και θα πάμε σε τράπεζα για ΟΥΕΦΑδάνειο κατά τα πρότυπα του εορτοδάνειου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass