ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Απέκτησε τον Αρκάντιους Μάλαρτζ η ΑΕΛ

* ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΟΜΠΕΡΣΤΑΟΥΦΕΝ * ΝΟΚ-ΑΟΥΤ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Αίσιο τέλος είχε χθες το «φλερτ» της ΑΕΛ με τον Αρκάντιους Μάλαρτζ, καθώς ξεπεράστηκαν τα οποιαδήποτε εμπόδια παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και ο Πολωνός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου.Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ, με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός γκολκίπερ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα με την αποστολή της ΑΕΛ στο Ομπερστάουφεν.Ο Μάλαρτζ γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1980 στην πόλη Πούλτουσκ της Πολωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Πολόνια Βαρσοβίας το 1998, μεταγράφηκε στην Γκβάρντια, αλλά κατέγραψε τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές (20) την τριετία 2001-04 με τη Σουίτ Νόβι. Ακολούθησε το πέρασμα από την Αμίκα Βρόνκι πριν έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Ξάνθης. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας έφεραν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Μετά από 11 επίσημα παιχνίδια με τους «πράσινους» τη σεζόν 2007-08 παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ (27 αγώνες), που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν από την άφιξή του στη Λάρισα.
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα είναι ευχάριστη για τη λαρισινή ομάδα, που πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο να αποκτήσει έναν επιθετικό και έναν αμυντικό, για να ολοκληρωθούν οι φετινές μεταγραφές.
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και θα εξεταστούν προσεκτικά, οι όποιες περιπτώσεις παρουσιαστούν.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε χθες στην προετοιμασία της ΑΕΛ με το διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ, για δυο εβδομάδες περίπου.
Συγκεκριμένα, ο μέσος των «βυσσινί» στην προχθεσινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις ενώ πίεσε τον εαυτό του για να εκτελέσει κάποια άσκηση και χθες διαπιστώθηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ότι υπέστη θλάση στην περιοχή του ισχίου.
Χάνει έτσι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρέικιαβικ στην Ισλανδία, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου.
Κατά τα άλλα, στη χθεσινή προπόνηση, κανονικά πήρε μέρος ο Ιγγλέσιας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Κατσιαρός και Μετίν, ενώ σε θεραπεία υποβάλλεται ο Κάιο.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΡΟΪΤΟΡΟΥ
Εν τω μεταξύ, χθες έφυγε από τη Γερμανία και επέστρεψε στην πατρίδα του ο 29χρονο Ρουμάνος μέσος, Μάριους Κροϊτόρου, της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Ο ποδοσφαιριστής άφησε καλές εντυπώσεις και μάλλον δεν απορρίφθηκε για λόγους αξίας, αλλά γιατί ενδεχομένως υπάρχει πλεονασμός αξιόλογων παικτών, στο χώρο του κέντρου όπου αγωνίζεται.
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ U-21
Έναρξη της νέας σεζόν και για την ομάδα Νέων U-21 της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» του Κώστα Κατσάρα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Οι Νέοι της ΑΕΛ θα παραμείνουν στη Λάρισα μέχρι και την Κυριακή 19/7 και τη Δευτέρα 20 του μηνός θα μεταβούν στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου μέχρι τις 28/7 θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΝΙΚΗ ΤΗΣ Κ.Ρ. ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ
Σε αγώνα κυπέλλου που έγινε στην Ισλανδία, η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΛ στο Europa League Κ.Ρ. Ρέικιαβικ, κέρδισε εκτός έδρας τη Βίντιρ, με σκορ 2-0.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Τακεφούσα στο 42΄και ο Πέτουρσον στο 90΄, ενώ αποβλήθηκε στο 53΄ο Μάγκνουσον.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass