ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ανακοίνωσε Εμμανουήλ και Μαγαζιώτη ο Απόλλωνας

*ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2009 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Τις πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο υλικό του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση ο 22χρονος Θοδωρής Εμμανουήλ και ο 23χρονος Δημήτρης Μαγαζιώτης.Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Θύελλα Λάρισας που πρωταγωνιστούσε στην Α1 ΕΠΣΛ και ο δεύτερος στην ΑΕΔ Νίκαιας, ομάδα που ήταν από τις καλύτερες στην Α΄τοπική κατηγορία.Κυρίως ως αμυντικό χαφ παίζει ο Εμμανουήλ, ενώ ο Μαγαζιώτης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.Μετά τους δυο εν λόγω ποδοσφαιριστές, οι διοικούντες ετοιμάζουν κι άλλες μεταγραφές.Κύρια η προσπάθεια επικεντρώνεται σε αναζήτηση σέντερ φορ και γίνονται συζητήσεις με παίκτες που επιθυμούν, να αγωνιστούν στον Απόλλωνα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με χορηγούς που θέλουν να συνεισφέρουν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν, για να υλοποιήσει τους στόχους της στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
* Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Δημήτρη Καρβούνη, η ανανέωση που ξεκίνησε πέρυσι στο σωματείο συνεχίζεται και φέτος.Έτσι αποκτήθηκαν οι δυο νεαροί ο Θοδωρής Εμμανουήλ με τον Δημήτρη Μαγαζιώτη, ενώ έπεται και συνέχεια.Πάντως πάνω στο νέο σχεδιασμό που γίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει «διαζύγιο» με τον αρχηγό της ομάδας Μάκη Πολύζο, που μετά από μια δεκαετία φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, στο λαρισινό σωματείο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass